Schrijf een ervaring over Allcamps.nl en maak kans op mooie prijzen!

Allcamps.nl

Url: https://www.allcamps.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Allcamps.nl

Allcamps.nl is een Nederlandse reisorganisatie met een hoofdkantoor in Waalwijk. Deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van campingvakanties in Europa. De organisatie is al sinds 1986 actief met het aanbieden van lodgetenten en luxe bungalows. Allcamps.nl maakt deel uit van de European Camping Group en is een zusterorganisatie van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Bij Allcamps heb je keuze uit meer dan 650 campings met meer dan 800 verschillende accommodaties. Zo kun je kamperen in een compleet ingerichte bungalowtent of in een luxe stacaravan met veranda, airco en satelliet televisie. Door het uitgebreide netwerk van Allcamps.nl zijn de kampeervakanties compleet naar eigen wens in te vullen. De bestemmingen waar een campingvakantie naartoe geboekt kan worden zijn Italië, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Nederland, Luxemburg, Slovenië, Spanje, België, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk.

Bij Allcamps.nl boek je een vakantie via de website of door te bellen naar de klantenservice. Op de website kun je eenvoudig alle prijzen en beoordelingen vergelijken. De medewerkers van de verkoopafdeling geven je graag persoonlijk advies en hebben kennis over de verschillende bestemmingen. De medewerkers bezoeken de campings die zij aanbieden zelf ook. De organisatie werkt samen met een aantal partnerorganisaties zoals Venue camping holidays, Albatros reisen, Kellair holidays, Rent-a -Tent, Dansk Fri Ferie en Go-Tours.

De doelgroep van Allcamps.nl bestaat voor het grootste deel uit gezinnen met kinderen. Er is voor iedereen een geschikte camping te vinden: van rustige campings in de buurt van een mooi dorp tot de grootste campings met zwembaden en glijbanen. Allcamps.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je er met zekerheid een vakantie boeken. Het hoofdkantoor van Allcamps.nl is gevestigd in Waalwijk. Je kunt altijd mailen en de reisorganisatie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

op 3 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Valkanela istrie, reisperiode: juni 2020

We zijn super geholpen met lastminute omboeking ivm SloveniŽ op slot binnen 10 minuten was onze omboeking vaar KroatiŽ geregeld terwijl we al aan de Sloveense grens waren ook op de camping via roan alles top geregeld !!
Hebben heerlijk verder van onze vacantie kunnen genieten 2weken ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Elba, reisperiode: augustus 2020

Allcamps ivm covid19 de voorwaarden wijzigen in het voordeel van maar 1 iemand Allcamps zelf. 700 weg . Godsfeklaagd, voucher wilden we niet en vervolgens geld weg. Schandalig en tegen de wet die reizigers beschermd . Nooit meer Allcamps ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 27 mei 2020 bestemming: KroatiŽ / Eindhoven, reisperiode: juli 2020

Veel verkeerd gegaan in de mailing. Uiteindelijk komen ze met 3 opties. Wij willen overboeken naar 2021. Maar krijgen nu een nota voor annuleringskosten. Dit was niet duidelijk aangegeven. Ze verdienen hier goed aan over de rug van de consument in deze tijd. Schandalig. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen