Schrijf een ervaring over Allcamps.nl en maak kans op mooie prijzen!

Allcamps.nl

Url: https://www.allcamps.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Allcamps.nl

Allcamps.nl is een Nederlandse reisorganisatie met een hoofdkantoor in Waalwijk. Deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van campingvakanties in Europa. De organisatie is al sinds 1986 actief met het aanbieden van lodgetenten en luxe bungalows. Allcamps.nl maakt deel uit van de European Camping Group en is een zusterorganisatie van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Bij Allcamps heb je keuze uit meer dan 650 campings met meer dan 800 verschillende accommodaties. Zo kun je kamperen in een compleet ingerichte bungalowtent of in een luxe stacaravan met veranda, airco en satelliet televisie. Door het uitgebreide netwerk van Allcamps.nl zijn de kampeervakanties compleet naar eigen wens in te vullen. De bestemmingen waar een campingvakantie naartoe geboekt kan worden zijn Italië, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Nederland, Luxemburg, Slovenië, Spanje, België, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk.

Bij Allcamps.nl boek je een vakantie via de website of door te bellen naar de klantenservice. Op de website kun je eenvoudig alle prijzen en beoordelingen vergelijken. De medewerkers van de verkoopafdeling geven je graag persoonlijk advies en hebben kennis over de verschillende bestemmingen. De medewerkers bezoeken de campings die zij aanbieden zelf ook. De organisatie werkt samen met een aantal partnerorganisaties zoals Venue camping holidays, Albatros reisen, Kellair holidays, Rent-a -Tent, Dansk Fri Ferie en Go-Tours.

De doelgroep van Allcamps.nl bestaat voor het grootste deel uit gezinnen met kinderen. Er is voor iedereen een geschikte camping te vinden: van rustige campings in de buurt van een mooi dorp tot de grootste campings met zwembaden en glijbanen. Allcamps.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je er met zekerheid een vakantie boeken. Het hoofdkantoor van Allcamps.nl is gevestigd in Waalwijk. Je kunt altijd mailen en de reisorganisatie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

op 28 augustus 2019 bestemming: Duitsland / borken am see, reisperiode: augustus 2019

Op web site mooier dan werkelijkheid ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 17 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben dit jaar twee aangesloten vakantie geboekt bij allcamps, beiden in een andere omgeving van Toscane. Bij aankomst op de 2e camping Norcenni di Girasole troffen wij een zeer vieze accomodatie aan (stacaravan Eurocamps). Zwarte schimmel op de wanden in de slaapkamers, in de douche. Het water in het doucheputje liep niet weg, kapotte lampen en een geiser die constant uitslaat. Onverantwoord! Bij aankomst direct melding gemaakt. Allcamps werkt als tussenpersoon en is afhankelijk van andere partijen zoals Eurocamps. Onze klachten worden niet opgelost, zij proberen mee te denken maar komen met campings 200 km verder naar het zuiden. De enige mogelijkheid is blijven en wachten op een eventuele prijscompensatie achteraf, drama!! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 15 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Chioggia, reisperiode: augustus 2019

Alles top vanaf moment en hulp bij boeking door All camps en de beste camping ooit!!! Fantastische vakantie! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen