Schrijf een ervaring over Allcamps.nl en maak kans op mooie prijzen!

Allcamps.nl

Url: https://www.allcamps.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Allcamps.nl

Allcamps.nl is een Nederlandse reisorganisatie met een hoofdkantoor in Waalwijk. Deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van campingvakanties in Europa. De organisatie is al sinds 1986 actief met het aanbieden van lodgetenten en luxe bungalows. Allcamps.nl maakt deel uit van de European Camping Group en is een zusterorganisatie van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Bij Allcamps heb je keuze uit meer dan 650 campings met meer dan 800 verschillende accommodaties. Zo kun je kamperen in een compleet ingerichte bungalowtent of in een luxe stacaravan met veranda, airco en satelliet televisie. Door het uitgebreide netwerk van Allcamps.nl zijn de kampeervakanties compleet naar eigen wens in te vullen. De bestemmingen waar een campingvakantie naartoe geboekt kan worden zijn Italië, Frankrijk, Duitsland, Kroatië, Nederland, Luxemburg, Slovenië, Spanje, België, Hongarije, Zwitserland en Oostenrijk.

Bij Allcamps.nl boek je een vakantie via de website of door te bellen naar de klantenservice. Op de website kun je eenvoudig alle prijzen en beoordelingen vergelijken. De medewerkers van de verkoopafdeling geven je graag persoonlijk advies en hebben kennis over de verschillende bestemmingen. De medewerkers bezoeken de campings die zij aanbieden zelf ook. De organisatie werkt samen met een aantal partnerorganisaties zoals Venue camping holidays, Albatros reisen, Kellair holidays, Rent-a -Tent, Dansk Fri Ferie en Go-Tours.

De doelgroep van Allcamps.nl bestaat voor het grootste deel uit gezinnen met kinderen. Er is voor iedereen een geschikte camping te vinden: van rustige campings in de buurt van een mooi dorp tot de grootste campings met zwembaden en glijbanen. Allcamps.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je er met zekerheid een vakantie boeken. Het hoofdkantoor van Allcamps.nl is gevestigd in Waalwijk. Je kunt altijd mailen en de reisorganisatie is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

op 22 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wassennaar, reisperiode: augustus 2020

Slechte maatschappij allcamps, een weekje geboekt naar duinrell. 8 persoons stacaravan , stacaravan was meer een 4 persoons. Contact opgenomen met allcamps en uitgelegd dat hier nooit 8 man in kunnen zitten. Allcamps blijft erop hameren dat ik dit hen geboekt. Nou op de site ziet het er heel anders uit. Stacaravan was smerig aangegeven, allcamps kon die dag niks meer voor me doen, want de partner waar ze mee samen werken was al gesloten. 1 dag van me vakantie heb ik zelf moeten schoonmaken. Want tot de volgende dag wachten gaat er bij mij er niet in. Partner van allcamps, euro camp heeft alles heel netjes afgehandeld terwijl allcamps het had moeten doen. Van euro camp wel een 8 persoons stacaravan gekregen en euro camp gaf nog zelf toe dat ze vaker deze probleem hebben gekregen ivb boekingen via allcamps. 2 dagen voor mijn vertrek zelf meegemaakt dat er ook iemand via allcamps heeft geboekt en niet heeft gekregen wat ze moeten hebben.
Voor mij nooit meer allcamps.
Slechte reisburo ever.
Ze laten je gewoon in de steek ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Mandelieu-la-Napoule, reisperiode: juli 2020

Na een lange autorit vanuit Nederland kwamen we begin van de avond aan op de camping Cote Mer in Zuid Frankrijk. Bij aankomst zagen we direct dat het huisje totaal niet schoon was gemaakt. Overal lag stof en haren. Maar het ergste moest nog komen, bij het opmaken van de bedden zagen we allemaal maden onder onze bedden lopen. Zeer vies. Receptie was al gesloten, waardoor we de hele avond het hele huisje maar zelf konden gaan poetsen. Tijdens het poetsen vonden we op veel meer plekken maden.

De volgende dag kon de receptie ons niet helpen en moesten we maar bellen naar AllCamps waar we geboekt hebben. Zij gaven weer aan dat we het op de camping kunnen regelen. Uiteindelijk bleven de maden keer op keer terugkomen en heeft het 3 dagen geduurd voordat we een nieuwe accomodatie hebben gekregen.

All camps zou nog met een reactie en vergoeding komen binnen 1 maand. 1 maand later nog steeds niets gehoord en krijg je geen reactie meer op de e-mail en telefonisch zijn ze niet meer bereikbaar. Al met al echt dramatische organisatie waar wij nooit meer zullen boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 augustus 2020 bestemming: SloveniŽ / Brťzice, reisperiode: augustus 2020

Reis kan omwille van COVID-19 niet doorgaan (we mogen het land niet meer in). Maar we kunnen op geen enkele manier contact opnemen met Allcamps voor het bekomen van een voucher zoals ze beloven. Reageren niet op mails / chat (alleen een standaard automatische mail dat ze proberen binnen 7 dagen te reageren). Jammer dat we ondanks dat we zelf heel graag willen omboeken zullen moeten thuis blijven omdat elke reactie van Allcamps uit blijft en dit op 4 dagen van onze voorziene afreisdatum. Onze reisdata verplaatsen is voor ons geen optie aangezien we reizen met een schoolplichtig kind. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen