Schrijf een ervaring over Suncamp holidays en maak kans op mooie prijzen!

Suncamp holidays

Url: https://www.suncamp.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Suncamp holidays

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in kampeerreizen en campings met ruim 45 jaar ervaring. Ze hebben mooie familiecampings geselecteerd in 13 verschillende landen waaronder Frankrijk, Italië, Hongarije, België, Slovenië en Spanje. Elke Suncamp camping is kindvriendelijk en is gelegen aan zee en/of heeft een mooi zwembad.

De SunLodge is een unieke accommodatie van Suncamp die je op verschillende campings vindt in Nederland, Italië, Kroatië, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk. De SunLodge kan een stijlvolle mobile home, een ingerichte tent of de RoyalLodge zijn, een luxe designtent en zet nieuwe maatstaven op het gebied van kampeervakanties. De extra grote bedden, de ruime douchecabines en de mooie houten terrassen zorgen voor een unieke ervaring.

Op de website kun je makkelijk campings selecteren op bestemming, accommodatie soort, wel of geen huisdieren, aantal personen, aantal slaapkamers, afstand en voorkeuren. Zo vind je snel welke camping het beste bij jou past.

Suncamp is onderdeel van ACSI en aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Recron. Wat extra zekerheid betekent bij eventuele problemen. Suncamp holidays is begaan met mens en natuur en steunt bijvoorbeeld de stichting Clini Clowns. Wist je trouwens dat alle campings jaarlijks gecontroleerd worden door de medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Andelst en ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

BestCamp
8,2
op basis van 157 reviews

1 consumenten award

BestCamp won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
Gustocamp
8,1
op basis van 45 reviews

1 consumenten award

Gustocamp won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
op 12 november 2019 bestemming: Italië / Peschiera, reisperiode: september 2019

In september last minute naar camping Butterfly geweest. Heerlijke vakantie gehad. Mooie camping, leuk zwembad en dicht bij Peschiera. Het meer was wel een stukje lopen.

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Ardeche, reisperiode: augustus 2019

Nog nooit eerder geboekt met Suncamp, maar het is heel erg goed bevallen. We konden ze makkelijk bereiken via hun website om onze vragen te laten beantwoorden. We hadden een mooie mobilhome en het was een leuke camping met genoeg animatie voor de kinderen. Volgend jaar zeker weer!

  • Algemeen 8
op 24 september 2019 bestemming: Frankrijk / Sérignan Plage, reisperiode: mei 2018

We sliepen in een SunLodge Jungle met twee personen. Zeer comfortabele bedden, in tijden niet zo goed geslapen. Het schone sanitair lag op loopafstand. Als we vragen hadden konden we elk moment terecht bij de SunLodge-beheerders. Ze gaven ons ook leuke tips om te doen in de omgeving. Camping is erg mooi, lekker eten in het restaurant, vers bakkertje en winkeltje met goed assortiment. Top vakantie!

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen