Schrijf een ervaring over Gustocamp en maak kans op mooie prijzen!

Gustocamp

Url: https://www.gustocamp.nl

Type reizen: kamperen

Logo van Gustocamp
Gustocamp won in 2013 de Reisgraag award

Gustocamp is gespecialiseerd in de verhuur van luxe, compleet ingerichte bungalowtenten en luxe mobilhomes op topcampings in Italië en Oostenrijk. De campings zijn zorgvuldig uitgekozen en behoren tot de top van Europa. De ruime bungalowtenten vallen in de hoogste kwaliteitsklasse en de mobilhomes beschikken over alle mogelijke comfort. Door de mooie inrichting, complete inventaris en stevige bedden kan je het bijna geen kamperen meer noemen. Voor de allerjongsten worden er kinderbedden, kinderstoelen en badjes verhuurd. Op verschillende campings is het ook toegestaan om huisdieren mee te nemen. Kortom: je vindt hier alles voor een onbezorgde vakantie met het hele gezin.

Gustocamp heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van de leukste en meest luxe kampeervakanties. Ze weten precies wat er nodig is om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De campings hebben een perfecte ligging, wat de vakantie helemaal compleet maakt. Er is van alles te beleven en er is veel mogelijk. Of je nou heerlijk wilt zonnen op het strand, wilt mountainbiken door de bergen of wilt genieten van cultuur en natuur. Bovendien staan op iedere camping van Gustocamp Nederlandse medewerkers voor je klaar bij aankomst. Ze verwelkomen je en helpen je verder op weg. Ook tijdens je verblijf staan de medewerkers altijd voor je klaar.

op 25 september 2020 bestemming: ItaliŽ / Porto Garibaldi, reisperiode: september 2020

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles dichtbij en in ťťn van de nieuwste stacaravans van Gusto Camp. We werden heel goed geholpen door de gezellig hostes van Gusto Camp, Peter en Anita.
Ze kwamen bijna elke dag langs voor een praatje of om ergens mee te helpen, niks was teveel. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 6 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Porto garibaldi, reisperiode: mei 2018

Deze zomer hebben wij twee keer gekampeerd in een huurtent van Gustocamp. De eerste keer was op camping Spiaggia e Mare. Alles perfect. Ook de Gustocamp-beheerders ter plekke. Erg vriendelijk en welwillend. Zelfs nadat wij waren vertrokken, bemerkten zij dat ik een en ander was vergeten mee te nemen. Zij hebben dat.direct naar Gustocamp Nederland gezonden. Bij toeval kwamen wij daar achter: Gustocamp heeft.mij niet ingelicht. En bij.navraag.moest ik eerst 35 euro overboeken, wilde Gustocamp mij eea toezenden. Bij de tweede vakantie op camping Del Garda hadden we een klacht over de beheerders aldaar. Het enige.dat ik te horen kreeg was: 'we zullen de directie inlichten'. Nou, dan voel ik me niet echt serieus genomen.... »rg jammer.... ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 5 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Figline val díarno, reisperiode: juni 2018

Gastvrij ontvangst, mooie zeer schone stacaravan, bereikbaar voor vragen en tips tijdens de vakantie. Kortom, genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen