Ardoer.com

Url: https://www.ardoer.com/

Type reizen: kamperen

Logo van Ardoer.com

Ardoer is een landelijk samenwerkingsverband waarbij 33 kwaliteitscampings in diverse regio's in Nederland zijn aangesloten. Je vindt de verschillende Ardoer campings in Friesland, Brabant, Drenthe, Gelderland, Limburg, Noord-Holland, Overijssel en Zeeland. Elk van deze campings heeft een geheel eigen en uniek karakter. De eigenaren hebben echt hun best gedaan om hun camping in te richten en zich op die manier te onderscheiden. Bij alle campings staat kwaliteit hoog in het vaandel en worden de beoordelingen van gasten gecontroleerd om deze kwaliteit te waarborgen.

Ardoer is opgericht in 2005 en je kunt hier kamperen zoals jij dat wilt. Met of zonder luxe, je kunt de kampeervakantie zelf samenstellen. Je kiest dus de kampeerplaats of verhuuraccommodatie die bij jou past. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen 4 verschillende soorten plaatsen: de natuurplaats, basisplaats, comfortplaats en luxe comfortplaats. Bij de natuurplaats geniet je zonder extra voorzieningen heerlijk van de rust. De basisplaats heeft een aansluiting voor elektriciteit en water. Bij comfort plaatsen heb je elektriciteit, water, een afvoer en kabelaansluiting en de luxe comfort plaatsen zijn voorzien van privé-sanitair.

Ardoer heeft diverse aanbiedingen in de vakantieperiodes. Zo kun je lekker kamperen wanneer de kinderen vrij zijn van school. Maar ook buiten de vakantieperiodes zijn er aantrekkelijke aanbiedingen om er samen op uit te trekken, zoals de last minutes en weekendjes weg. Ideaal dus om met de hele familie rustig te genieten van een aantal dagen in de natuur.

Ervaringen met Ardoer.com

Ardoer.com krijgt gemiddeld een 9,0
op basis van 1 ervaring:

9,0 + Ervaring delen
op 5 oktober 2015 bestemming: Nederland / Zoutelande, reisperiode: mei 2014

Wat een prachtig chalet! Zelfs afwasmachine aanwezig. Helemaal nieuw en modern warm ingericht. Een aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Nieuws