Schrijf een ervaring over Country Camp en maak kans op mooie prijzen!

Country Camp

Url: https://www.countrycamp.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van Country Camp
Country Camp won in 2012 de Reisgraag award

Country Camp verhuurt al 20 jaar ingerichte luxe tenten op 30 sfeervolle familiecampings in Europa. De campings liggen veelal aan de rand van een toeristisch gebied. Hierdoor zijn de kampeerplaatsen net iets ruimer en 'groener'. De campings liggen verspreid in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Spanje. Op elke locatie wordt Nederlands gesproken en op bijna alle campings zijn servicemedewerkers ter plaatse. De campings zijn gericht op gezinnen en hebben een leuke sfeer. Bovendien zijn het erkende kwaliteitscampings.

Je huurt bij Country Camp een zespersoons tunneltent. Je hebt de keuze uit drie typen huurtenten: de Lodge, Lodge de Luxe en de Country Camp Safari. Al deze tenten hebben veel leeftruimte, drie slaapcabines met echte bedden, een koelkast en vierpits gastoestel en een complete inrichting met uitgebreide inventaris. De inrichting is modern en luxe.

Het hoofdkantoor van Country Camp ligt in Roden. Je kunt de medewerkers op kantoor bereiken op werkdagen van 10:00 tot 15:00 uur. Voor een persoonlijk advies is het altijd mogelijk om te bellen of mailen voor een afspraak. In Roden vind je ook de informatiestand in kampeerhal De Vrijbuiter. Hier kun je de verschillende soorten tenten komen bekijken voordat je op vakantie gaat. Zo weet je wat je kunt verwachten op vakantie en welk type tent het beste aansluit bij je wensen.

op 11 juli 2019 bestemming: Duitsland / Echternachterburck, reisperiode: juli 2019

De schoonmaak was niet Top! De koelkast zat de roest op en ook niet schoongemaakt. Stofwolken in de slaapcabine, etensresten achter en onder keuken. Weerplekken in de stoekussens, geen parasol aanwezig.
Tent stond scheef, als je uit je bed kwam moest je oppasen dat je niet naar buiten valt. Als je zat op stoel werdt je al beroerd vanwege de schuinte. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 4 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Saint Girons Plage, reisperiode: augustus 2016

Wat een fantastische vakantie. De aankomst was zeer welkom. We werden door een Nederlands echtpaar zeer hartelijk ontvangen met een heerlijke fles koude wijn. Na een lange reis zeer welkom. Ook kregen we een handige schoudertas van Eurosol met alle benodigde info over de camping en de omgeving. Heel attent en erg handig.
De camping is van alle gemakken voorzien en erg netjes en goed onderhouden. Zelfs de gedateerde toiletgebouwen werden meerdere malen per dag schoongehouden en waren daarom erg aangenaam. In de supermarkt is elke dag vers brood en croissants voor een goede prijs. Het zwembad is erg schoon, compleet en kindvriendelijk. Wel 4 zwembaden, voor elk wat wils en geen handoekjes klaarleggen in de ochtend.
Op loopafstand van een zeer breed en hagelwit zandstrand. Je loopt door een straat met winkeltjes en restaurants naar het strand. Puntje van kritiek is het gebrek aan gastvrijheid van het horecapersoneel daar. Maar dat heeft onze pret niet kunnen drukken.
De tent is basic maar erg compleet en comfortabel. De ligging is zeer gunstig voor op het terrein en in de nabijheid van de toiletgebouwen, zwembaden, winkeltjes en restaurants. De tenten zijn gelegen in een dennenbos met voldoende zon en schaduw.
Al met al een echte aanrader, vooral voor een gezin met kinderen tussen de 0 en 16 jaar. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2016

Prima safaritent! We trokken het nodige bekijks. Lekker ook stromend water in de keuken. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws