Schrijf een ervaring over Roan en maak kans op mooie prijzen!

Roan

Url: https://www.roan.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Roan

Roan verzorgt al meer dan 30 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. De reisorganisatie is begonnen met drie campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland. Inmiddels is Roan uitgegroeid tot een organisatie die 82 campings aanbiedt verdeeld over zeven landen. Je kunt genieten van een vakantie in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Slovenië en Nederland. Het team van Roan zoekt naar de beste campings, meet de staanplaatsen op en koopt de beste materialen. Dit allemaal om reizigers zo goed mogelijk te adviseren. Een rode draad door de service van Roan is: wanneer de kinderen zich vermaken, is de vakantie voor de ouders ook geslaagd.

Op de website van Roan vindt je het kopje 'populaire campings'. Dit kan je de keuze vergemakkelijken als je nog twijfelt tussen campings. Een aantal populaire campings zijn Zaton Holiday Resort, Camping La Sirène, Marina di Venezia en Camping Bella Italia. Roan biedt drie verschillende soorten accommodaties aan. Je kunt kiezen uit een stacaravan, lodgetent of een bungalowtent. Je kunt ook de campinggrootte aangeven zodat je de camping kiest die bij jou past. Verder kun je aangeven welke waterrecreatie aanwezig moet zijn, kun je kijken of de campings geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kinderen, kun je kiezen welke sportactiviteiten aanwezig moeten zijn en welke animatie op de camping verzorgt dient te worden. Kortom je kunt al je voorkeuren aangeven zodat de ideale camping voor je wordt uitgezocht.

Als je contact wil opnemen met Roan kun je bellen of een mailtje sturen. Daarnaast is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je een vakantie bij deze reisorganisatie boekt.

op 13 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Frejus, reisperiode: september 2019

Omdat alles tip top was.
Superschoon ,hartelijke ontvangst door Nederlands echtpaar.
Met inderdaad koel drinken bij aankomst.
Alles klopte.
Hopen dat we dit jaar dezelfde ervaring gaan ondervinden in Argles sur mer ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 26 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2019

Door volledige onbereikbaarheid en het personeel ter plaatse dat van niets weet. Is de vakantie volledig in het water gevallen. We hebben na 14 uur in KroatiŽ te zijn geweest weer terug moeten rijden. Nu 5 dagen later nog steeds geen contact kunnen krijgen en onbereikbaar. Wat zijn wij teleurgesteld in Roan. Natuurlijk is het drukker maar maar je hebt toch wel een draaiboek of iets dergelijks hoe te handelen als een land van geel naar oranje gaat? Dan moet je de gevallen waarop direct geanticipeerd dient te worden het eerste behandelen. Je hebt tenslotte alle gegevens dus weet je wie in de problemen zit of komt.
Zodra je telefonisch als 35e in rij staat te wachten en na 45min als 38e klopt er mijns inziens iets niet. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / RIJSSEN, reisperiode: augustus 2020

Helaas door Corona hebben wij moeten annuleren. Deze organisatie was soms wat lastig bereikbaar, maar niet onbereikbaar. Ze hebben gezorgd voor een keurig alternatief, waar ik zeer tevreden mee ben!! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen