Roan

Url: https://www.roan.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Roan

Roan verzorgt al meer dan 30 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. De reisorganisatie is begonnen met drie campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland. Inmiddels is Roan uitgegroeid tot een organisatie die 82 campings aanbiedt verdeeld over zeven landen. Je kunt genieten van een vakantie in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Slovenië en Nederland. Het team van Roan zoekt naar de beste campings, meet de staanplaatsen op en koopt de beste materialen. Dit allemaal om reizigers zo goed mogelijk te adviseren. Een rode draad door de service van Roan is: wanneer de kinderen zich vermaken, is de vakantie voor de ouders ook geslaagd.

Op de website van Roan vindt je het kopje 'populaire campings'. Dit kan je de keuze vergemakkelijken als je nog twijfelt tussen campings. Een aantal populaire campings zijn Zaton Holiday Resort, Camping La Sirène, Marina di Venezia en Camping Bella Italia. Roan biedt drie verschillende soorten accommodaties aan. Je kunt kiezen uit een stacaravan, lodgetent of een bungalowtent. Je kunt ook de campinggrootte aangeven zodat je de camping kiest die bij jou past. Verder kun je aangeven welke waterrecreatie aanwezig moet zijn, kun je kijken of de campings geschikt zijn voor de leeftijd van jouw kinderen, kun je kiezen welke sportactiviteiten aanwezig moeten zijn en welke animatie op de camping verzorgt dient te worden. Kortom je kunt al je voorkeuren aangeven zodat de ideale camping voor je wordt uitgezocht.

Als je contact wil opnemen met Roan kun je bellen of een mailtje sturen. Daarnaast is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je een vakantie bij deze reisorganisatie boekt.

op 29 maart 2021 bestemming: ItaliŽ / ItaliŽ, reisperiode: augustus 2020

Slechte service van de reisorganisatie.
Helemaal niet coulant. En denken alleen maar aan hun tassen vullen ipv de klant tevreden te houden. En dat in deze Corona tijden. Ik hoop dat ze failliet gaan!

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2020 bestemming: Frankrijk / Frejus, reisperiode: september 2019

Omdat alles tip top was.
Superschoon ,hartelijke ontvangst door Nederlands echtpaar.
Met inderdaad koel drinken bij aankomst.
Alles klopte.
Hopen dat we dit jaar dezelfde ervaring gaan ondervinden in Argles sur mer

  • Algemeen 10
op 26 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2019

Door volledige onbereikbaarheid en het personeel ter plaatse dat van niets weet. Is de vakantie volledig in het water gevallen. We hebben na 14 uur in KroatiŽ te zijn geweest weer terug moeten rijden. Nu 5 dagen later nog steeds geen contact kunnen krijgen en onbereikbaar. Wat zijn wij teleurgesteld in Roan. Natuurlijk is het drukker maar maar je hebt toch wel een draaiboek of iets dergelijks hoe te handelen als een land van geel naar oranje gaat? Dan moet je de gevallen waarop direct geanticipeerd dient te worden het eerste behandelen. Je hebt tenslotte alle gegevens dus weet je wie in de problemen zit of komt.
Zodra je telefonisch als 35e in rij staat te wachten en na 45min als 38e klopt er mijns inziens iets niet.

  • Algemeen 1
op 23 juli 2020 bestemming: KroatiŽ / RIJSSEN, reisperiode: augustus 2020

Helaas door Corona hebben wij moeten annuleren. Deze organisatie was soms wat lastig bereikbaar, maar niet onbereikbaar. Ze hebben gezorgd voor een keurig alternatief, waar ik zeer tevreden mee ben!!

  • Algemeen 9
op 13 januari 2020 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: april 2019

Samen met mijn man en kleine kinderen op vakantie geweest naar camping Fabulous in de meivakantie. De kinderen wilden een zwembad en wij wilden naar Rome. We hebben een hele fijne vakantie gehad en zowel kunnen zwemmen als de toerist uit kunnen hangen.
Conclusie: Heerlijke camping wanneer je op zoek bent naar zon, zee, strand ťn af en toe de stad Rome bezoeken.

  • Algemeen 10
op 6 januari 2020 bestemming: Spanje / Platja d'Aro, reisperiode: juni 2019

Afgelopen zomer met onze familie naar camping Cala Gogo geweest. Bij het telefoongesprek met een hele aardige dame werd duidelijk vermeld dat het een terrassencamping was, erg fijn dit van te voren te weten. Ter plaatse hebben we dit ook echt niet als vervelend ervaren, mede door het treintje dat op en neer rijdt. De mensen van Roan op de camping waren erg aardig en kwamen dagelijks langs voor een praatje. Stacaravan was erg schoon. We gaan zeker nog eens terug.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Lazise, ItaliŽ, reisperiode: juli 2019

Afgelopen juli zijn we met het gezin naar camping park delle Rose geweest. Wat een leuke camping is dit aan het Gardameer. Een enorm speelveld voor de kinderen, waar 's avonds volop werd gevoetbald. Ook het zwembad was erg leuk. In de omgeving zijn er zoveel mooie uitstapjes dat we zeker hebben besloten om terug te gaan naar het Gardameer.
We hadden een tent geboekt via Roan en deze was erg prettig. 's middags stonden we in de zon en er was een doek welke de zon prima tegenhoudt. De bungalowtent staat op een houten vlonder en dat geeft toch net iets meer luxe dan een grondzeil. De tenten staan lekker dichtbij het zwembad. Enige minpunt van de camping is het sanitair vlakbij de tenten, deze is erg verouderd. Loop je wat verder door naar een ander sanitair gebouw, dan heb je een hele andere ervaring.

  • Algemeen 9
op 31 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Krk, reisperiode: juli 2019

De camping Krk is zijn 5* echt waard. Een fantastische camping direct aan zee. Er zijn voldoende ligstoelen aan het zwembad, dus geen handdoekje leggen. De stacaravans van Roan zijn erg mooi en rustig gelegen. deze zijn van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, airco en satelliet tv.
Voor ons volgend jaar weer een stacaravan van Roan.

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Peschiera del garda, reisperiode: augustus 2019

Fantastische vakantie gehad met onze 2 kinderen aan het gardameer op camping bella Italia. Roan acommodatie was superschoon (zoals we van deze organisatie gewend zijn) en we zijn correct ontvangen door het beherende echtpaar (waren net opa en oma) Roan, bedankt voor een fantastische vakantie!

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Camping Norcenni Girasole, reisperiode: augustus 2019

Momenteel zitten wij op camping norcenni girasole en de service van de couriers is ronduit slecht. De medewerkers tonen totaal geen interesse / geven geen gehoor aan de meldingen die wij hebben gedaan mbt defecten aan de mobile home, men kwam na aandringen van security en vele verzoeken van ons ( meneer de courier heeft tijdens telefoon gesprekken continu opgehangen) langs om even te kijken en het probleem ;lees defecte douche NIET op te lossen want daar was het al veel te laat voor. Gelukkig is zowel de maintanace als de security vd camping aanwezig geweest bij alle escalaties en hebben wij ons gelijk gekregen ( meneer de courier van go4camp dacht ons in een kwaad daglicht te zetten en te verzinnen dat mijn man gek in zijn hoofd is en zijn eigen kind wil vermoorden en dat hij zich bedreigd voelde door mijn man , totale onzin en niks van waar en wij hebben gelukkig ons gelijk gekregen hier op de camping. Wij hebben hier getuigen voor. Wij kunnen / gaan wellicht nog aangifte doen omdat deze uitspraken STRAFBAAR zijn, dit bericht moet ik schrijven en helaas nodig omdat het hoofdkantoor van roan / go4camp in Nederland ook weinig begrip toont en vrijwel direct gelijk geeft aan de couriers en ons bewjjs niet eens willen ontvangen of willen aanhoren. Het is onbeschoft hoe er hier met gasten om wordt gegaan en wij zijn niet de enige gasten die klagen / waarvan problemen niet serieus worden genomen. Medewerkers op camping norcenni adviseren zelfs om niet te boeken via roan / go4camp omdat ze toch voor alleen voor gezeur zorgen. Goed bezig ! Als jullie toch nog service willen verlenen kunt u altijd contact opnemen met ons Deze manier van comminiceren en gebrek aan gastvrijheid gun ik niemand en al helemaal niet tijdens vakantie! Doe er wat mee of stop met werken in de gastvrije sector iets waar deze mensen duidelijk niet voor zijn gemaakt :)

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen