Schrijf een ervaring over Vacansoleil en maak kans op mooie prijzen!

Vacansoleil

Url: https://www.vacansoleil.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: kamperen

Logo van Vacansoleil

Vacansoleil, begonnen in 1969, is de grootste organisatie op het gebied van luxe campingvakanties met eigen vervoer in Europa. Door trouw te blijven aan de succesformule; topcampings tegen een lage prijs, hebben ze zich over 430 campings in 16 Europese landen weten te verspreiden. Op de campings van Vacansoleil kun je naast een plekje voor je eigen caravan of tent ook een compleet ingerichte bungalowtent of stacaravan huren. Vacansoleil heeft vakanties voor jonge gezinnen maar ook voor stelletjes die graag fietsen en wandelen in de omgeving. Ben je op zoek naar een glamping-vakantie, actieve vakantie of een topcamping met spectaculaire waterglijbanen? Ook dan kun je prima terecht bij deze reisorganisatie.

Vacansoleil is aangesloten bij ANVR, Calamiteitenfonds en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), zo kun je met een gerust hart de vakantie boeken. Je kunt op de site van Vacansoleil ook je voorkeur voor themavakantie opgeven. Zo kun je kiezen uit campings aan een boulevard, aan een wijnroute, dichtbij pretparken, aan een meer of zee etc. Ook kun je aangeven of je graag een actieve vakantie wilt, dus bijvoorbeeld wilt kunnen fietsen in de omgeving.

op 18 november 2020 bestemming: ItaliŽ / gardameer, reisperiode: juli 2020

Vacansoleil blijft beweren dat wij geanuleerd hebben en zodoende ons geld niet terug krijgen. MAAR WIJ WILDE OMBOEKEN EN DAT MOCHT NIET VAN VACANSOLEIL.
Wij hadden de aanbetaling gedaan en wilde niet meer naar de camping in Italie maar nu naar Nederland. Mag niet je moet eerst maar het hele bedrag betalen anders zegen ze dat je de vakantie annuleert wat dus niet zo is.
De klantenservice bleef hier maar op hameren dus je bent je geld kwijt. LET OP NU KRIJG JE EEN NIEUWSBRIEF WAARIN ZE BEWEREN DAT JE KOSTELOOS KAN OMBOEKEN. TRAP ER NIET IN JE BENT JE GELD EN VAKANTIE KWIJT. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 oktober 2020 bestemming: Spanje / Sant pere pescador, reisperiode: juni 2020

Nooit meer boeken bij Vacansoleil
Dec 2019 geboekt voor stacaravan op Las Dunas Spanje netjes op tijd aanbetaald en 6 weken voor aankomst restbetaling. Vlak voor vertrek half mei een email van vacansoleil dat camping nog niet open gaat wegens corona
En gelijk ongevraagd een voucher ontvangen te gebruiken bij een volgende vakantie van vacansoleil.
Maar ik wil gewoon MIJN eigen geld terug.
Moet nu 1 jaar wachten op geld terug
MIJN geld is gewoon in gijzeling genomen.
NOOIT MEER BOEKEN BIJ DEZE BOEVEN ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Saarburg, reisperiode: juli 2020

De camping was voor kinderen leuk maar de faciliteiten vielen doordat men alles moest reserveren in het water. Reserveren kon vanaf 12 uur in de nacht. Mensen met kinderen kunnen niet opblijven om te reserveren. Het gevolg is dat het zwemmen voor mij onmogelijk werd en mijn kind niet heb kunnen zwemmen.
We waren hierdoor gedwongen om naar het zwembad in Saarburg te gaan waar de nodige kosten aan verbonden waren.
Wij hebben deze camping op basis van voorgaande jaren besproken en nog voor dat men van corona had gehoord.
We hebben wel het volle bedrag betaald maar hebben geen gebruik van de daarbij behorende faciliteiten kunnen gebruiken.
Jammer van dit jaar en hoop volgende keer beter. ... Lees meer

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen