ADO Travel krijgt de Reisgraag award

Geschreven op 14 januari 2015 door Vanessa

Adotravel met Reisgraag award
Adotravel met Reisgraag award
Drie jaar geleden won deze reisorganisatie de award ook en dit jaar hebben ze het vooral te danken aan één van hun reisleidsters in Turkije. Wat moet ADO Travel zonder de reisleidster Eveline?! In vrijwel iedere ervaring komt ze terug en er is zelfs geschreven dat men haar liever een 11 wil geven in plaats van een 10. In de categorie Strandvakantie wint ADO Travel de award met een 8,2 gemiddeld.

ADO Travel
"Wij zijn super trots dat wij dit jaar voor de tweede keer de Reisgraag award hebben gewonnen. Wij zien dit als een bevestiging dat wij op de goede weg zitten. Dit is een hele mooie waardering voor de 60 medewerkers die hier keihard voor werken zowel op ons kantoor in Nederland als op de plaats van bestemming. Uiteraard ook een speciale dank aan onze reisleidsters Eveline van Bart, Nienke Bootsma en alle andere collega's. Wij als team adotravel willen al onze klanten hartelijk bedanken voor het uitbrengen van hun stem en hun waardevolle feedback", aldus een trotse Ekrem Celebi.

Awards

De Reisgraag awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste reisorganisaties in verschillende categorieën. Dit jaar zijn ze uitgereikt in 14 categorieën, waaronder strandvakantie maar ook bijvoorbeeld landenspecialist, verre reizen en de meest populaire reisorganisatie krijgen een award. De beste zijn degene die de hoogste cijfers krijgen van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Nieuw dit jaar zijn de awards voor vakantiebestemmingen, ook gebaseerd op cijfers van mensen die er geweest zijn. 

Overzicht van alle winnaars

Nieuws