BestCamp wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

BestCamp met de Reisgraag Award 2017
BestCamp met de Reisgraag Award 2017
BestCamp is dit jaar voor het eerst de grote winnaar van de Reisgraag Award 2017 in de categorie Kamperen. De reisorganisatie, gevestigd in Sassenheim, werkt samen met vakantieparken en kwaliteitscampings in Nederland en België. De nieuwe winnaar kreeg gemiddeld maar liefst een 8,3 van haar klanten.

Jeroen Henneke (BestCamp): "Het team van BestCamp is erg blij met het winnen van de Reisgraag Award. De award is een mooi compliment voor ons en de bij BestCamp aangesloten campings. Tevreden gasten zijn de belangrijkste ambassadeurs voor onze organisatie. Steeds meer mensen boeken hun zomervakantie of weekendje weg op een BestCamp kwaliteitscamping. Ons aanbod van bungalows, stacaravans, tenten en kampeerplaatsen is uitgebreider dan ooit. Het is natuurlijk fantastisch dat onze gasten dit waarderen. Wij kijken er naar uit om ook in 2017 weer veel mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws