Schrijf een ervaring over Beter Uit en maak kans op mooie prijzen!

Beter Uit

Url: https://www.beter-uit.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Beter Uit

Beter Uit is opgericht in 1981. Het is een christelijke reisorganisatie die reizen organiseert voor reisgenoten die elkaar willen ontmoeten rondom het christelijk geloof. Het vakantiegevoel staat op de eerste plaats, maar tijdens die vakantie krijgen de reizigers voldoende tijd om op een ongedwongen manier met de andere reizigers te praten over het geloof.

In 1999 nam Beter Uit een groot deel van de reisactiviteiten van de christelijke reisorganisatie Echo Reizen over. In 2016 werd nog een christelijke reisorganisatie overgenomen, namelijk Drietour.

Bij Beter Uit kun je verschillende soorten reizen maken. Zo zijn er reizen voor alle leeftijden, familiereizen, singlereizen en jongerenreizen. Deze reizen hebben verschillende thema's zoals actieve reizen, wintersportvakanties en zonvakanties. Beter Uit biedt vakanties aan naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Buitenlandse reizen gaan bijvoorbeeld naar Israël en Costa Rica. Bovendien heeft Beter Uit 3 eigen vakantieparken in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Beter Uit is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je met een gerust hart een vakantie boeken bij deze reisorganisatie. Het hoofdkantoor van Beter Uit is te vinden in Alphen aan den Rijn. Op werkdagen kan er van 9:00 tot 17:00 gebeld worden naar het hoofdkantoor. Verder kun je contact opnemen met Beter Uit op social media en via de mail.

op 22 augustus 2020 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: augustus 2020

Goede reis, goed georganiseerd, goede excursies ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 mei 2018 bestemming: IsraŽl, reisperiode: april 2017

Uitermate slecht georganiseerd, slechte hotel veelal buiten de stad. Slecht contact met het kantoor over de afhandeling. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 14 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juni 2018

Stay in Paris June 1, 2018 to June 5, 2018 ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws