Schrijf een ervaring over Valk Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Valk Vakanties

Url: https://www.valkvakanties.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: allround

Logo van Valk Vakanties

In Nederland is Van der Valk zo goed als een begrip geworden. De bekende motel- & restaurantketen heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Het familiebedrijf breidde dit concept in eerste instantie uit met busreizen naar een van de Van der Valk hotels. Tegenwoordig kun je met Valk Vakanties nog veel meer dan dat. Zonvakanties, rondreizen, stedentrips of cruises, wat voor type vakantie je ook wilt, via Valk Vakanties is het mogelijk.

Het bieden van comfort en service staat bij alle reizen centraal. Zo kun je bij Valk Vakanties persoonlijke service en aandacht verwachten en een reis op maat laten maken. Allereerst kun je met de auto naar België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk of Spanje. Heb je meer zin in een zonvakantie? Dan kun je met Van der Valk ook vliegen naar een verdere bestemming, zoals Florida, Curaçao of Suriname. In de Carribean kun je bovendien ook nog eilandhoppen. Ben je niet zo'n fan van vliegen? Dan is een riviercruise wellicht een goed idee. Ook dit is een mogelijkheid bij Valk Vakanties. En als je liever niet zo ver weg wilt kun je natuurlijk ook gewoon lekker in Nederland genieten van de luxe van een van de Van der Valk hotels. Kortom, met het brede aanbod en verschillende bestemmingen binnen én buiten Europa is Valk Vakanties geschikt voor iedere vakantieganger.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 1104 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
7,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
Goed Idee Reizen
6,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
op 15 januari 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2019

De 8 daagse "gezellige en feestlijke" kerst cruise van 22 tm 29 dec op het schip Switzerland II was helaas een ontzettende afknapper voor mijn ouders en mede passagiers. Het eten was ronduit slecht, soms zelfs smerig, de dure, vooraf geboekte en betaalde bustoer door Straatsburg ging niet door, en 80 euro voor 1 uur in de rondvaartboot is ronduit schandalig. Oudjes met rollators een kilometer laten lopen en aansporen om op te schieten, om te huilen... Wifi aan boord betaald, en het werkt niet, het "gala diner" ? Laat dat gala er maar vanaf, er zijn mensen die 8 dagen weinig tot niets gegeten hebben. Bijna 2000 euro lichter, voor 1 grote teleurstelling, en ongeloof dat dit de naam Van der valk mag dragen. Mijn ouders zijn van de oude stempel en hebben een brief gestuurd, ik doe het hier voor hen. De 2 is voor het personeel aan boord, die alleen Engels spreken (het gros van de passagiers niet) die ontzettend hun best hebben gedaan om van niets iets te maken.. Heel erg jammer, mijn ouders klagen zelden of nooit, maar dit kan echt niet, ik had ze de luxe droom kerstcruise gegund zoals het beschreven was in hun brochure en doe daarom deze revieuw

  • Algemeen 2
Reactie van Valk Vakanties: Goedemorgen,

Vervelend om te vernemen dat de reis voor uw ouders niet naar wens is geweest.
Kunt u ons een email sturen (info@valkvakanties.nl) met uw telefoonummer zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Van der Valk Vakanties
op 6 januari 2020 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Indrukwekkende kerstreis Berlijn. Goede ervaren chauffeur Jan en gepassioneerde reisgids Koen. Hotel v.d.Valk Brandenburg Berlijn heeft nette kamers en vriendelijk personeel.
Wij zijn trouwe gasten bij v.d.Valk hotels maar het avondeten was v.d.Valk onwaardig met als dieptepunt 1e Kerstdag.
Heel jammer van een mooie reis die dan door het eten niet was wat we er van verwacht hadden.

  • Algemeen 6
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw Van Engelen,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat het avondeten niet aan u verwachtingen heeft voldaan. Wij zijn blij dat u verder wel een leuke reis heeft gehad.

Hopelijk tot ziens!
op 30 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Er was een zeer interessante reis samengesteld.
Goed hotel van der Valk Brandenburg Berlijn.
Jan, de chauffeur/reisleider was een goed onderlegd persoon en
fijne gesprekspartner !!. En alles was goed geregeld.

  • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste meneer De Smet,

Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn blij dat u zo'n leuke reis heeft gehad. Natuurlijk sturen wij uw compliment door naar onze chauffeur Jan.

Graag tot ziens!

Meer ervaringen