Valk Vakanties

Url: https://www.valkvakanties.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: allround

Logo van Valk Vakanties

In Nederland is Van der Valk zo goed als een begrip geworden. De bekende motel- & restaurantketen heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Het familiebedrijf breidde dit concept in eerste instantie uit met busreizen naar een van de Van der Valk hotels. Tegenwoordig kun je met Valk Vakanties nog veel meer dan dat. Zonvakanties, rondreizen, stedentrips of cruises, wat voor type vakantie je ook wilt, via Valk Vakanties is het mogelijk.

Het bieden van comfort en service staat bij alle reizen centraal. Zo kun je bij Valk Vakanties persoonlijke service en aandacht verwachten en een reis op maat laten maken. Allereerst kun je met de auto naar België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk of Spanje. Heb je meer zin in een zonvakantie? Dan kun je met Van der Valk ook vliegen naar een verdere bestemming, zoals Florida, Curaçao of Suriname. In de Carribean kun je bovendien ook nog eilandhoppen. Ben je niet zo'n fan van vliegen? Dan is een riviercruise wellicht een goed idee. Ook dit is een mogelijkheid bij Valk Vakanties. En als je liever niet zo ver weg wilt kun je natuurlijk ook gewoon lekker in Nederland genieten van de luxe van een van de Van der Valk hotels. Kortom, met het brede aanbod en verschillende bestemmingen binnen én buiten Europa is Valk Vakanties geschikt voor iedere vakantieganger.

Ervaringen met Valk Vakanties

Valk Vakanties krijgt gemiddeld een 8,0
op basis van 21 ervaringen:

8,0 + Ervaring delen
op 6 januari 2024 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: december 2023

De chauffeur van de bus met kentenke nummer: 01BJD1 is een echt klootzak geweest, geen goeie chauffeur, een smeerlap die blok andere wagen op autoweg, super gevaarlijk…
Ik zou dit firma niet gebruiken, geen sympathie onderweg voor andere wagen, gefrustreerd chauffeur…

 • Algemeen 1
op 15 januari 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2019

De 8 daagse "gezellige en feestlijke" kerst cruise van 22 tm 29 dec op het schip Switzerland II was helaas een ontzettende afknapper voor mijn ouders en mede passagiers. Het eten was ronduit slecht, soms zelfs smerig, de dure, vooraf geboekte en betaalde bustoer door Straatsburg ging niet door, en 80 euro voor 1 uur in de rondvaartboot is ronduit schandalig. Oudjes met rollators een kilometer laten lopen en aansporen om op te schieten, om te huilen... Wifi aan boord betaald, en het werkt niet, het "gala diner" ? Laat dat gala er maar vanaf, er zijn mensen die 8 dagen weinig tot niets gegeten hebben. Bijna 2000 euro lichter, voor 1 grote teleurstelling, en ongeloof dat dit de naam Van der valk mag dragen. Mijn ouders zijn van de oude stempel en hebben een brief gestuurd, ik doe het hier voor hen. De 2 is voor het personeel aan boord, die alleen Engels spreken (het gros van de passagiers niet) die ontzettend hun best hebben gedaan om van niets iets te maken.. Heel erg jammer, mijn ouders klagen zelden of nooit, maar dit kan echt niet, ik had ze de luxe droom kerstcruise gegund zoals het beschreven was in hun brochure en doe daarom deze revieuw

 • Algemeen 2
Reactie van Valk Vakanties: Goedemorgen,

Vervelend om te vernemen dat de reis voor uw ouders niet naar wens is geweest.
Kunt u ons een email sturen (info@valkvakanties.nl) met uw telefoonummer zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Van der Valk Vakanties
op 6 januari 2020 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Indrukwekkende kerstreis Berlijn. Goede ervaren chauffeur Jan en gepassioneerde reisgids Koen. Hotel v.d.Valk Brandenburg Berlijn heeft nette kamers en vriendelijk personeel.
Wij zijn trouwe gasten bij v.d.Valk hotels maar het avondeten was v.d.Valk onwaardig met als dieptepunt 1e Kerstdag.
Heel jammer van een mooie reis die dan door het eten niet was wat we er van verwacht hadden.

 • Algemeen 6
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw Van Engelen,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat het avondeten niet aan u verwachtingen heeft voldaan. Wij zijn blij dat u verder wel een leuke reis heeft gehad.

Hopelijk tot ziens!
op 30 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Er was een zeer interessante reis samengesteld.
Goed hotel van der Valk Brandenburg Berlijn.
Jan, de chauffeur/reisleider was een goed onderlegd persoon en
fijne gesprekspartner !!. En alles was goed geregeld.

 • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste meneer De Smet,

Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn blij dat u zo'n leuke reis heeft gehad. Natuurlijk sturen wij uw compliment door naar onze chauffeur Jan.

Graag tot ziens!
op 3 januari 2019 bestemming: Duitsland / Melle, reisperiode: december 2018

Een matige reis met zeer matige uitstapjes. Staat in geen vergelijk tot de reis naar Spornitz. Er is geen rookvrije ruimte. Zowel in de lobby als de bar wordt constant gerookt. Wij spraken Duitsers uit de omgeving die speciaal naar dit hotel komen omdat ze er lekker sigaren kunnen roken. Het eten is voor van der Valk zeer matig met erg weinig keus. De chauffeur was een prima chauffeur maar beslist geen reisleider. Mijn vrouw was ook nog eens jarig maar in tegenstelling tot vorig jaar werd daar door van der Valk geen aandacht aan besteed. De kamers zijn zeer ruim en mooi, dat wel. Al met al een reis die ik niet zou aanbevelen.

 • Algemeen 5
Reactie van Valk Vakanties: Beste Wim, geachte heer Kuijvenhoven,

Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat u deze (bus)reis naar hotel Melle in Duitsland en het eten aldaar als matig heeft ervaren. Aan het rookgedrag ter plaatse kunnen wij helaas weinig veranderen. Onze reisleiding had natuurlijk wél aandacht moeten besteden aan de verjaardag van uw vrouw, excuses daarvoor. Overigens bieden wij geen reizen aan naar Spornitz, dus een antwoord op uw vergelijking met die betreffende reis moeten wij u helaas verschuldigd blijven.

Wij hopen dat wij u in de toekomst nog wel eens mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 26 december 2018 bestemming: Duitsland / Moers, reisperiode: juli 2018

Kamer was goed, ontbijt buffet geweldig!

 • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Nel, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie naar Duitsland zo goed is bevallen en dat het hotel en ontbijt naar wens was. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 21 december 2018 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2018

Stipt op tijd opgehaald en een vlotte reis gehad.voldoende om te winkelen en daarna afgezet in het hotel .een mooi valk hotel met sauna relax ruimte waar we heerlijk uit konden rusten.vogende dag naar oberhousen en op tijd weer vertrokken naar huis. Aardige chauffeur /reisleider die alles goed uitlag

 • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Janneke, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw busvakantie naar Duitsland zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat het hotel naar wens was en onze chauffeur (met dank aan Valk Tours) en reisleiding vriendelijk. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: Nederland / Mini cruise, reisperiode: november 2018

Het is altijd super gezellig en top verzorgd

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw van de Kuijp - Pols, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie in eigen land zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: Oostenrijk / Oberau, reisperiode: juli 2018

Zeer onpersoonlijk .kleine kamer was zeer gedateerd . Alles op automatische piloot.Eten sloeg nergens op.

 • Algemeen 5
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer Vuijk, hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw verblijf in Dorferwirt Oostenrijk niet geweest is zoals u verwacht had. Met de door u gegeven feedback gaan wij aan de slag, wij zullen hier ook melding van maken bij het hotel. Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog wel eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Top locatie

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Anita, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Melle, reisperiode: december 2018

Leuke reis ,goed hotel gezellige groep

 • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw van Os, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie naar Duitsland u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Aruba / Oranjestad en Willemstad, reisperiode: juli 2018

Super vakantie gehad, mooie hotels!

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Kim, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vliegvakantie naar Aruba u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Nederland / Drachten, reisperiode: augustus 2018

Omdat alles tot in de puntjes verzorgd was. Wat in de omschrijving van de reis stond werd waargemaakt. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De kamer was zoals we gewend zijn bij vd Valk, in een woord geweldig. Vooral de douche zou ik zo mee willen nemen naar huis. Het eten was verrukkelijk. Kortom, voor herhaling vatbaar.

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Els, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie u zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat de kamer (en douche) naar wens was, het eten verrukkelijk en het personeel vriendelijk! Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / moers, reisperiode: december 2018

De reis is geweldig goed georganiseerd
de reisleiding bijzonder vriendelijk en doet geweldig mee met alles

 • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Debbie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie naar Duitsland u zo goed is bevallen en dat u heeft genoten van het enthousiasme van onze reisleiding. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Curaçao / Curaçao, reisperiode: juli 2017

Een fantastische vakantie gehad. Goed verzorgt en geen enkel min puntje.

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Dorrestijn, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vliegvakantie naar Curaçao u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Osnabrück/Münster, reisperiode: december 2018

Het was echt tip-top verzorgd allemaal. De busreis, het hotel, en we hebben het prima naar ons zin gehad. We hadden een chauffeur die ons wat meer heeft verteld over de van der Valkfamilie. Was zeker voor herhaling vatbaar. We hebben deze kerstreis al twee keer gedaan inmiddels.

 • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste Jennifer, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat onze (kerst) busreis naar Duitsland u zo is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Nederland / Overal, reisperiode: februari 2018

Wij hebben altijd een super gevoel bij alle van der valk hotels dat we ik 2018 geweest zijn en dat zijn er wel wat groetjes

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Debbie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw bezoek(en) aan de Van der Valk Hotels u zo goed zijn bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Spanje / Sant Feliu de Guixols, reisperiode: oktober 2018

Het was een super hotel, vriendelijk personeel. Mooie locatie en dichtbij het strand.

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Plonie, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u heeft genoten van uw vakantie in Spanje en dat ons hotel daar u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Oostenrijk / Hinterthiersee, reisperiode: maart 2018

Goed verzorgde reis

 • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste Leny, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat u heeft genoten van uw vakantie in Oostenrijk. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 16 december 2018 bestemming: Aruba / Aruba/Bonaire/Curacao, reisperiode: november 2018

Onze ABC reis naar de Antillen was perfect georganiseerd ! De hotels waren TOP ! Alle transfers en vluchten verliepen vlekkeloos. Aanlevering van de documenten ervaarden wij als heel prettig via de mail...Was een topvakantie ,

 • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Hartelijk dank Piet, we zijn erg blij om dit te horen. Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van onze reizen. Voor nu wensen wij u en uw vrouw alvast hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
op 18 juni 2018 bestemming: Oostenrijk / Mallnitz, reisperiode: juni 2018

Hartelijk ontvangst, gezellige kamer en goed restaurant.

 • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Hartelijk dank voor uw review meneer/mevrouw Pronk. Fijn om te horen dat u van uw verblijf in Oostenrijk heeft genoten. Wij verwelkomen u in de toekomst graag nog eens tijdens één van onze reizen!