Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 4 juni 2019 bestemming: Turkije / Alanya, reisperiode: mei 2019

Heel slecht de . bestuurders werken . te veeel uren en vallen bijna in slaap heen reis nar alayna en terug reis precies zelfde levens gevaarlijk ik ben naaast de bestuurder gaan zitten maar sprak geen engels nooit meeer via deze firma ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 februari 2019 bestemming: , reisperiode: maart 2019

Website zeer misleidend. Je vult netjes alle gegevens in, inclusief vertrek/terugreis. Vervolgens komt de prijs p.p. in beeld met een korting van 44 %. Als je de reis gaat boeken, wordt de reis meer dan 2x zo duur voor je gepresenteerd. Hierover gebeld. Antwoord: het systeem heeft zich nog niet actueel aangepast. Zeer slecht en misleidend ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 31 januari 2019 bestemming: Portugal / Praille de la luz, reisperiode: oktober 2018

Voor de duidelijk, mijn reis was geweldig. Wij komen hier een paar keer per jaar en hebben deze reis geboekt bij Prijsvrij inclusief huurauto. Dit doen wij altijd, wel zo makkelijk. Achteraf betaal je dan een paar tientjes voor Tol en luchthavenbelasting. Echter voor het eerst bij Prijsvrij. Het schetste dan ook onze verbazing dat er na de vakantie 261,47 werd afschreven van onze credit card. Telefonisch werd onze medegedeeld dat dit ook voor een verzekering was en navigatiesysteem die overigens niet in de auto aanwezig was. Prijsvrij onthoud zich van alle verantwoordelijkheid ik kon een klacht indienen en dit zou doorgestuurd worden naar Alltours. Na 9 weken kregen we als antwoord terug dat het dus daadwerkelijk om een verzekering gaat. Prijsvrij waar wij dus geboekt zegt niets voor ons te kunnen doen. Als ik kan aantonen waar op de website staat dat de inclusief auto, ook inclusief verzekering is dan kan ze iets voor mij doen. Heel dom van mij natuurlijk om er van uit te gaan dat alle reisbureaus het zelfde werken. Maar ik voel me misleid want in mijn beleving is inclusief auto ook echt inclusief auto zoals bij 3 andere reisbureaus waar wij dit eerder hebben gedaan. Want zeg nou zelf, voor 261,47 had ik de auto zelf kunnen huren en een reis uitgezocht die niet inclusief auto was geweest. Dat had achteraf een hoop ergernis en geld gescheeld! Jammer Alltours en vooral Prijsvrij! Die zaken doet met deze organisatie. En geen verantwoordelijk wil nemen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen