Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 9 januari 2020 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: december 2019

Reis was heel goed , enkel bij terugkeer zijn onze koffers verdwenen , nooit aangekomen , diverse malen gemaild met alltours maar geen reactie , zelf maar contact zoeken met de vliegmaatschappij zeker , zitten nu al 14 dagen te wachten ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 11 november 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: januari 2019

Het hotel was goed alleen de service van Alltours was bagger. We vlogen vanaf Schiphol maar moesten via een omweg terug. De terugvlucht was naar Rotterdam met drie uren vertraging. Vanaf Rotterdam moesten we het maar uitzoeken om op Schiphol te komen waar onze auto stond. Taxi voor zes personen zelf moeten regelen. Alltours communiceerde daarna niet meer. Meerdere mails gestuurd en een klachtenformulier ingevuld. Helaas geen reactie. Wij reizen nooit meer met Alltours! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 oktober 2019 bestemming: Marokko / Agadir, reisperiode: oktober 2019

Schandalig, geen enkele dienst na reservatie, totaal aan ons lot overgelaten. Door omstandigheden vlucht gemist. Wij proberen touroperator te contacteren om oplossingen te vinden, geen enkel contact mogelijk. Zelf nieuwe vluchten moeten boeken. Voor accommodatie, moeten we via touroperator oplossing vinden maar ze zijn al hele dag niet te bereiken. Straatje zonder einde, geen enkele ondersteuning of hulp! Ondertussen al 2000euro extra kwijt. En nog steeds geen oplossing voor hotel want zij wensen enkel met operator te onderhandelen, en zij zijn niet contacteerbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen