Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 7 april 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: mei 2020

Omdat wij 28 mei op vakantie zouden gaan wij hebben netjes de aanbetaling gedaan nu willen ze dat wij het restand betalen terwijl ze ons geen duidelijkheid kunnen geven of wij wel kunnen gaan.Zij denken dat wij gewoon kunnen gaan vliegen rond die tijd maar je wilt toch helemaal niet gaan met de Corona die over de hele wereld is uitgebroken wij hebben netjes aan gegeven dat wij wel een tegoed bon willen van de aanbetalen zodat we als alles veilig is gewoon weer bij hun willen boeken maar nee hoor dan moeten wij maar annuleren . Terwijl de andere touroperators al tot 1 juni niet meer vliegen ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 maart 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: maart 2020

Op de voorlaatste dag van mijn vlucht om terug naar huis te gaan kreeg ik de melding dat mijn vlucht geannuleerd werd. Ik probeer iedereen van alltourz te bellen en te vragen of er andere alternatieven zijn. Heeft me al meer dan 200 euro gekost aan telefoonkosten om iemand aan de lijn te krijgen! Die boekte uiteindelijk mijn vlucht om naar een andere stad (Dusseldorf). Daar werd ik aan mijn lot overgelaten terwijl ze mij zeiden dat de treinticket naar Brussel vanuit Dusseldorf inbegrepen was!!!!! Ik ben om 1u snachts geland in Dusseldorf en daar werd ik aan mijn lot overgelaten!!!! NOOIT MEER MET DEZE TOUROPERATOR!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 maart 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2020

Omdat we ivm Corona niet willen vertrekken over een week, en alltours 30 dagen nodig heeft. wij willen omboeken, win/win en alltours weigert. inmiddels is corendon goed bezig met vouchersysteem. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen