Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 26 mei 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: juni 2020

Omdat All tours mensen in het ongewisse laten net als ons gezin van 4
Reis is geboekt bij Suntip en beiden laat het volk stikken in de hoop dat ze geld kunnen stelen zo dat men annuleert vuile dieven hopelijk als corona voorbij is dat jullie bij faillissement krijgen volgende keer gaan we gewoon weer met Corendon!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 mei 2020 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juni 2020

Wij zouden 21 juni naar bali gaan. Er is nu nog een inreisverbod. De emirates vliegen nog tot 30 juni niet op amsterdam ( volgens hun website) . Maar er word wel om een aanbetaling gevragen. Want er is nog niet geannuleerd na 14 juni. Tuurlijk niet, want dan kunnen ze alle restantbedrage nog proberen te innen. HEEL slecht. Mensen geld uit hun zakken kloppen. Iedereen weet dat er nog niet gereisd kan worden. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 20 april 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: april 2019

Zouden 18 april vertrekken, enige wat we weten is dat er gratis geannuleerd is. Verder niks meer gehoord, wanneer krijg ik mijn geld terug all tours ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen