Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: http://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, maar ook in Nederland populair. De organisatie biedt hoge kwaliteit voor een voordelige prijs, dit verkopen ze onder het motto 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij de onderneming voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe 5-sterrenresort.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk maar aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Doordat Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde, steeg het aantal vakantiegangers explosief.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de reissom die gemaakt is verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in het Duitse Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 3 juni 2018 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juni 2018

Vakantie was wel een hoger punt waard. Helaas was de terugreis dramatisch. Onze namen stonden niet op de passegierstlijst voor de terugvlucht! Wij in lichte paniek naar balie van Alltours. Deze mensen verdienen een 10 voor hun inzet en hulp. We misten onze vlucht maar konden gelukkig met de volgende mee. Dus de 8 die ik voor deze reis geef is door de goede hulp van Alltours, anders had het voorval heel de vakantie vreugde goed kunnen verpesten. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 mei 2018 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: mei 2018

De vluchten die we hebben geboekt, bestond en bestaat niet. Terugvlucht moet nog plaatsvinden. Zijn frauduleus! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 november 2017 bestemming: Spanje / Playa d'Ingles, reisperiode: mei 2017

Een reis geboekt bij Alltours via Tjingo, all inclusive. Bij aankomst in het hotel op Gran Canaria bleek dat het hotel gerenoveerd werd. Dit met gevolgd, dat verblijf bij het hotel overdag bijna niet te doen was door de overlast van de herrie van de sloophamers etc. Het hotel was een hotel wat exclusief samenwerkt met Alltours, dus Alltours moest ban de renovatie op de hoogte zijn. Klacht ingediend bij de reisleiding ter plaatse. Na de vakantie klacht ingediend bij Alltours, via Tjingo, dat was begin juni 2017. Na lange tijd en informeren van onze kant, bericht gehad dat onze klacht niet bekend was bij Alltours. Na bemiddeling door Tjingo werd klacht alsnog in behandeling door Altours. Begin november bericht gehad dat een vergoeding overgemaakt zal worden. Bedrag is lager, dan andere hotelgangers kregen na hun klacht. Zij hadden hetzelfde reisbedrag betaald als wij. Al met al vijf maanden na de reis werd de verpeste vakantie afgedaan met een bedragje van ongeveer
€ 160. Voor ons in ieder geval nooit meer Alltours. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen