Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 14 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2020

Hotel is gesloten maar we horen niks ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 augustus 2020 bestemming: Cuba / 2020, reisperiode: september 2020

Alltours en vakantiediscounter werken niet mee om de reis om te boeken. Cuba staat op oranje dus niet veilig. Maar ze willen alleen geld ontvangen. Ik zal nooit meer een reis boeken bij alltours en vakantie discounter. Super super slecht mensen trap niet in de goedkope reizen want het is alleen maar geld wat ze willen. Ze zijn beiden niet bereikbaar maar als je wil annuleren dan krijg je binnen een half uur een mail. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 juli 2020 bestemming: Spanje / Calpe, reisperiode: september 2020

We zouden in Sept 2020 naar Calpe gaan.Spijtig genoeg is een reisgezel hervallen van kanker,dus mag niet vertrekken met het vliegtuig.
Dus maar gevraagd tot omboeking,geen avance,NJET.
Dus maar zelf geannuleerd dan.750€ kwijt.
Het zijn zakkenvullers tot en met,het enige wat voor hun telt is geld in het bakje,geld geld en nog eens geld.
En zo zijn er al veel mensen slecht uitgespeeld bij Alltours.
Conclusie : nooit meer met Alltours
SHAME ON YOU ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen