Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: http://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, maar ook in Nederland populair. De organisatie biedt hoge kwaliteit voor een voordelige prijs, dit verkopen ze onder het motto 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij de onderneming voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe 5-sterrenresort.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk maar aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Doordat Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde, steeg het aantal vakantiegangers explosief.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de reissom die gemaakt is verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in het Duitse Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 22 oktober 2018 bestemming: Egypte, reisperiode: augustus 2018

Nou wij gingen naar Egypte via Alltours van 17-08-2018 TOT 01-09-2018 we komen echt vaak in Egypte maar dit hotel was zo slecht had een 8.9 dus wij dachten moet goed zijn na dag 1 wilde ik al weg dus een mail naar het reisburo Allours na een dag of 6 nog niets gehoord dus maar een mail naar de tussen persoon en ja hoor de zelfde lag er een brief in onze kamer dat hij die middag om 13:30 in de lobby van ons hotel zou zijn erg jammer dat zo reisleider zelf niet kan bedenken dat je niet in je kamer zit als je op vakantie ben .
de dag er na gingen we hem maar even bellen we hadden ook allemaal excursie geregeld dus gaven dat we dus graag een afspraak wilde maken maar of vroeg in morgen of na 4 uur .maar nee hoor weer een brief dat hij de dag er na om 1 in de lobby zou zijn .De mensen achter de balie van het hotel wilde wel met hem bellen voor ons omdat hij dacht dat hij ons niet begreep nou hij gooide gewoon de hoorn er op .
toen dachten wij we moeten onze klacht wel melden hier in Egypte dus ik schreef een brief liet hem uitprinten met het idee deze op de dag van vertrek te laten zien er 1 aan hem tegeven met onze handtekenig .
maar goed ook op de dag van verterk niemand gezien van Alltour niet in het hotel en oo niet op het vliegveld dat hadden wij nog nooit mee gemaakt .
ik heb op de dag van verterk wel mijn brief per mail gestuurd 6 weken kreeg ik een mail van Alltours ze konnen niets met de klacht die had ik namelijk in Egypte moet meld bij de reisleider HAHA ja als die een keer zijn hoofd had laten zien .
DUS NOOIT MEER EEN REIS VIA ALLTOURS ZO SLECHT REISBURO HEB IK NOG NOOIT MEE GEMAAKT ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 22 oktober 2018 bestemming: Spanje / Mallorca Canyamel, reisperiode: oktober 2018

De reis was goed alleen het einde niet. We werden niet opgehaald door de transferbus van Alltours en hebben een taxi moeten pakken wat €93 extra heeft gekost. Ook waren we op het nippertje op tijd om in te checken omdat we eerst een uur hebben staan wachten op de bus. Gelukkig zijn de Spanjaarden reuze vriendelijk en behulpzaam geweest. Met twee kinderen erbij is dit niet ideaal te noemen. Zoiets zou gewoon niet moeten mogen gebeuren vinden wij als je reis met transfer boekt. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 4 oktober 2018 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: juli 2018

Zeer slecht AllTours en reisburoMondial te Coevorden horror vakantie gehad niemand thuis zwaar opgelicht met kids 950€ voor 7 nachten stokbrood met chocopasta gegeten ! On je kapot voor te schamen ik heb mail en foto’s genoeg als bewijs ! Zeer slechte mensen dit zo ga je niet met mensen om !

Zeker niet als je eerst mailt dat het niet oke is , binnen 3 minuten met de koffers nog dicht heb ik gebelt dat we naar hyis wilden ! Niet urgent directrice was op vakantie een hele mooie !!!! Typisch nederlands dit zo een bedrijf runnen ! All Tours en de rest nooit weer !

Liever normaal bedrijf ! Let op als het fout gaat ben je gewoon je geld kwijt ! 128,50€ geschillen comissie betalen pffff zal nog meer uitgeven ! En ze nemen maatregelen als je te veel op internet zet !

Gewoon onderbouwd de waarheid ! Lihkt wel Russich ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen