Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: https://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, die ook in Nederland populair is. De organisatie biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Het motto luidt dan ook 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij Alltours voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe vijfsterrenresort. Al meer dan 40 jaar vervult Alltours iedere vakantiewens met uitstekende kwaliteit voor een voordelige prijs.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk hierbij aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Het aantal vakantiegangers steeg explosief toen Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde.

Alltours heeft een uniek aanbod van accommodaties: een deel van de accommodaties is alleen bij Alltours te boeken. Dit zijn vakantiecomplexen van eigen hotelketen allsun, alltoura, Family & Friends hotels, Luxmar en sunline maar ook door medewerkers speciaal geselecteerde accommodaties.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de gemaakte reissom verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 10 januari 2021 bestemming: Oostenrijk / Brixen, reisperiode: december 2020

Ronduit schoften zijn het, In deze zware en onzekere tijden van corona laten ze je gewoon opdraaien voor kosten die alleen maar meer worden als je moet omboeken of zelf maar gaat annuleren omdat het niet veilig om te reizen. Ze hebben er gewoon lak aan en willen allen maar geld binnenhalen over de gezondheid van mensen
Eens maar nooit meer een reis boeken bij Alltours!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 oktober 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2020

Ronduit verschrikkelijke reisorganisatie.
8 dagen Side geboekt, bij aankomst op Antalya airport was de zgn transfer bus vertrokken zonder ons en had Alltours doorgegeven aan de plaatselijke medewerkster dat onze reis zou zijn geannuleerd.

Na veel woorden kregen wij te horen dat de reis geannuleerd was. Om vervolgens van een medewerkster te horen te krijgen dat er een fout was gemaakt, alsnog vervangend vervoer gekregen naar het hotel.

Bij vertrek hebben wij geen juiste informatie ontvangen, onze transfer terug naar de luchthaven stond gepland tussen 02:00 en 03:00 uur snachts. Uiteindelijk was de zogenaamde transfer om 01:30 vertrokken, zonder ons.

Na een flinke opstoot met het personeel van het hotel, welke ons nadrukkelijk hadden verteld dat wij tussen 02:00 en 03:00 bij de lobby werden verwacht, kregen wij Alltours aan de lijn.
In de stress, zonder geld en transport naar de luchthaven had de klantonvriendelijke medewerker ons verteld dat het niet Alltours hen probleem was en wij maar moesten kijken hoe wij op het vliegveld kwamen, als wij maar opschoten.

Nadat wij boos werden op het hotel zelf en er opstootjes volgden met de beveiliging, werden er militairen gebeld om ons koest te houden.

Alltours liet het ons lekker uitzoeken en vond het prima om de hoorn erop te gooien nadat wij ons hadden geuit.

Uiteindelijk zelf vervoer moeten regelen, boek hier NOOIT.

RONDUIT beschoft, slechte communicatie, en een onwijs klant onvriendelijke houding. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 oktober 2020 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: oktober 2020

Onze vakantie is geannuleerd i.v.m. Corona en de annulering is keurig afgehandeld door Alltours. Mag ook wel eens gemeld. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen