Schrijf een ervaring over Alltours en maak kans op mooie prijzen!

Alltours

Url: http://www.alltours.nl/

Type reizen: allround

Logo van Alltours

Alltours is een Duitse reisorganisatie, maar ook in Nederland populair. De organisatie biedt hoge kwaliteit voor een voordelige prijs, dit verkopen ze onder het motto 'helemaal goed, helemaal goedkoop'. Je kunt bij de onderneming voor iedere soort zonvakantie terecht, of het nu gaat om een simpel budgethotel of een luxe 5-sterrenresort.

Je hebt bij Alltours de mogelijkheid om pakketreizen te boeken, maar ook een losse vlucht of alleen een hotel. Door het ruime aanbod aan hotels en de keuze uit 25 verschillende landen, zit er voor ieder wat wils bij. Zo boek je niet alleen zonvakanties binnen Europa, maar ook naar de mooiste zonbestemmingen buiten Europa. Denk maar aan de Malediven, Cuba, de Dominicaanse Republiek en Thailand. Geniet je graag van enige vrijheid op de plaats van bestemming? Dan is het mogelijk om op diverse bestemmingen een huurauto te boeken.

De organisatie is in 1974 opgericht door Willi Verhuven. Na de opening van een klein reisbureau in de Duitse stad Kleve gingen de zaken verrassend goed en werden er al snel eigen reizen georganiseerd. Doordat Alltours in 1988 het vliegnetwerk over alle grote luchthavens van Duitsland uitbreidde, steeg het aantal vakantiegangers explosief.

Alltours is een Duitse reisorganisatie en is daarom geen lid van Nederlandse verenigingen als de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De organisatie heeft echter soortgelijke garanties te bieden. Zo wordt er een zelfde soort garantie geboden als het Calamiteitenfonds indien er sprake is van een negatief reisadvies. Ook ontvang je bij een boeking een garantiecertificaat waarmee de reissom die gemaakt is verzekerd is. Dit is vergelijkbaar met de SGR. Het hoofdkantoor van Alltours is gevestigd in het Duitse Duisburg.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Alltours. U kunt bij ons de reizen van Alltours boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 4 oktober 2018 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: juli 2018

Zeer slecht AllTours en reisburoMondial te Coevorden horror vakantie gehad niemand thuis zwaar opgelicht met kids 950€ voor 7 nachten stokbrood met chocopasta gegeten ! On je kapot voor te schamen ik heb mail en foto’s genoeg als bewijs ! Zeer slechte mensen dit zo ga je niet met mensen om !

Zeker niet als je eerst mailt dat het niet oke is , binnen 3 minuten met de koffers nog dicht heb ik gebelt dat we naar hyis wilden ! Niet urgent directrice was op vakantie een hele mooie !!!! Typisch nederlands dit zo een bedrijf runnen ! All Tours en de rest nooit weer !

Liever normaal bedrijf ! Let op als het fout gaat ben je gewoon je geld kwijt ! 128,50€ geschillen comissie betalen pffff zal nog meer uitgeven ! En ze nemen maatregelen als je te veel op internet zet !

Gewoon onderbouwd de waarheid ! Lihkt wel Russich ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 september 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: september 2018

Wij zijn in het das hotel geweest voorheen caimero en nu dashotel dit is een grote0 waard eten heel slecht niks te doen avonds heel slecht nooit meer wij zijn er 11 keer geweest maar nooit meer net de kamers waren netjes een heel slecht hotel geld weg gegooit nooit meer wij zullen dan geen reclame meer maken vreselijk ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 september 2018 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juli 2018

Via prijs.vrij geboekt. Niets van de accommodatie klopte. De foto's waren verouderd en tijdens mijn vakantieperiode werd er ook nog eens verbouwd waardoor uitslapen er voor de komende twee weken niet in zat! Via Prijsvrij een klacht ingediend en zij geven aan dat er niet verbouwd werd in die periode. Hiermee geven zij dus aan dat ik lieg. Waarom zou ik alle moeite doen om een klacht in te dienen als dit niet waar was. Ik heb een hele lange lijst van wat er allemaal niet klopte en ik word niet serieus genomen. Van alle reizen die ik heb meegemaakt was dit de aller slechtste! Ik ben ontzettend kwaad en laat het hier niet bij zitten. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen