Schrijf een ervaring over Thomas Cook en maak kans op mooie prijzen!

Thomas Cook

Url: https://www.thomascook.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Thomas Cook

Laatste update 24-9-2019: Thomas Cook Nederland heeft bij SGR een melding van financieel onvermogen gedaan. Dit betekent dat de geboekte reizen niet door zullen gaan. Geboekte reizen vallen onder de SGR regeling.

Heeft u een reis direct bij Thomas Cook / Neckermann geboekt? We helpen u graag om een alternatieve reis te vinden.


Thomas Cook is in 1841 begonnen met het organiseren van georganiseerde reizen. De reisorganisatie heeft als kernwaarden om de behoefte van de klant voorop te stellen en steeds te streven naar verbetering. Thomas Cook is een internationale reisorganisatie in zestien verschillende landen. Er werken maar liefst 22.000 medewerkers wereldwijd bij de organisatie die jou graag een geweldige vakantie willen bezorgen. Thomas Cook is voor duurzaam toerisme. De organisatie probeert haar vakanties duurzamer te maken. Sinds het jaar 2000 vallen Neckermann en Vrij Uit onder het label van Thomas Cook.

Bij de reisorganisatie kun je diverse soorten vakanties boeken. Zo kun je gaan voor vliegvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties en cruises. Ook voor een verre reis ben je bij Thomas Cook aan het juist adres. Als je nog niet precies weet waar je heen wil gaan op vakantie biedt de organisatie ook last minute reizen aan. Een greep uit het vakantie aanbod is o.a. het Afrikaanse Gambia of het prachtige Bali. Ook kun je relaxen op een Mexicaans strand of je vertoeven op Lanzarote. Op de website kun je tevens aangeven in welk type accommodatie je het liefste verblijft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een appartement, bungalow of een hotel.

Thomas Cook is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 20 september 2019 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: september 2019

De Reisdocumenten waren binnen dus alles geregeld dachten wij, heerlijk onbezorgd op vakantie naar Rhodos. De reis ging voorspoedig tot dat wij aankwamen op het vliegveld van Rhodos, geen hostess te vinden, dan maar naar een info-counter waar een mevrouw stond die bij de Duitse tak van Thomas Cook behoorde en mij zeer onbeschoft te woord stond en mij vertelde dat er geen transfer voor ons was en toen ik wat terugzei weg liep. Een Griekse meneer die aankwam lopen heeft ons uiteindelijk naar een busje gebracht met een boel ruzie tussen de man en de chauffeur werden wij uiteindelijk door een andere bus naar het appartement gebracht. Wij hebben niemand bij het appartement gezien, geen info helemaal niks. 2 dagen later zag bij het appartement een hostess van de Engelse tak die zou contact opnemen met de Nederlandse tak maar niks ontvangen. Wel de één na laatste avond lag er een Engels briefje bij de deurmat dat de transfer geregeld was (top).
Wij vonden dit één van de slechtste ervaringen, vandaar een 5 ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 6 september 2019 bestemming: Egypte / Marsa Alam lam, reisperiode: augustus 2019

Slechte ervaring de gehele reis. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 17 augustus 2019 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst door reisleiding als schoothondje behandeld. Wij kwamen aanlopen op het vliegveld liepen naar de dame toe, toen ik wilde vragen waar we heen moesten zei ze: voor me staan! ( ik stond letterlijk voor haar neus op 1 meter afstand maar was niet genoeg blijkbaar). Helemaal geen info gehad van deze dame waardoor we een informatie bijeenkomst zijn misgelopen. Hierdoor zijn wij een hoop info over het hotel en het eiland misgelopen. Reisleiding op het hotel is minimaal aanwezig (vergeleken met TUI en andere). Tripjes konden wij in de eerste week dus ook niet boeken via thomascook want er was niemand. Heel slecht allemaal. Ik raad iedereen aan om elders via een ander de reis te boeken want op leiding van deze organisatie hoef je niet te rekenen. Zonde van je vakantie en geld. Kan helaas geen - 10 geven want dat verdienen ze eigenlijk. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen