Schrijf een ervaring over Thomas Cook en maak kans op mooie prijzen!

Thomas Cook

Url: https://www.thomascook.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Thomas Cook

Thomas Cook is in 1841 begonnen met het organiseren van georganiseerde reizen. De reisorganisatie heeft als kernwaarden om de behoefte van de klant voorop te stellen en steeds te streven naar verbetering. Thomas Cook is een internationale reisorganisatie in zestien verschillende landen. Er werken maar liefst 22.000 medewerkers wereldwijd bij de organisatie die jou graag een geweldige vakantie willen bezorgen. Thomas Cook is voor duurzaam toerisme. De organisatie probeert haar vakanties duurzamer te maken. Sinds het jaar 2000 vallen Neckermann en Vrij Uit onder het label van Thomas Cook.

Bij de reisorganisatie kun je diverse soorten vakanties boeken. Zo kun je gaan voor vliegvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties en cruises. Ook voor een verre reis ben je bij Thomas Cook aan het juist adres. Als je nog niet precies weet waar je heen wil gaan op vakantie biedt de organisatie ook last minute reizen aan. Een greep uit het vakantie aanbod is o.a. het Afrikaanse Gambia of het prachtige Bali. Ook kun je relaxen op een Mexicaans strand of je vertoeven op Lanzarote. Op de website kun je tevens aangeven in welk type accommodatie je het liefste verblijft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een appartement, bungalow of een hotel.

Thomas Cook is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 6 september 2019 bestemming: Egypte / Marsa Alam lam, reisperiode: augustus 2019

Slechte ervaring de gehele reis. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 17 augustus 2019 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst door reisleiding als schoothondje behandeld. Wij kwamen aanlopen op het vliegveld liepen naar de dame toe, toen ik wilde vragen waar we heen moesten zei ze: voor me staan! ( ik stond letterlijk voor haar neus op 1 meter afstand maar was niet genoeg blijkbaar). Helemaal geen info gehad van deze dame waardoor we een informatie bijeenkomst zijn misgelopen. Hierdoor zijn wij een hoop info over het hotel en het eiland misgelopen. Reisleiding op het hotel is minimaal aanwezig (vergeleken met TUI en andere). Tripjes konden wij in de eerste week dus ook niet boeken via thomascook want er was niemand. Heel slecht allemaal. Ik raad iedereen aan om elders via een ander de reis te boeken want op leiding van deze organisatie hoef je niet te rekenen. Zonde van je vakantie en geld. Kan helaas geen - 10 geven want dat verdienen ze eigenlijk. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 augustus 2019 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2019

Ik geef dit cijfer omdat de reisleidster die op dat moment ons zou moeten helpen met eventuele uitstapjes of bezienswaardigheden ons niet goed heeft geholpen.

1. Mijn vriend en ik gingen naar Palma the Mallorca, dit hebben we die ochtend nog met de reisleidster besproken. Komen we daar aan is bijna alles dicht vanwege een nationale feestdag. Dit had zij moeten weten (vind ik).

2. We vroegen om bezienswaardigheden, wijst ze ons 20 dezelfde strandjes aan. Dus ik vraag nogmaals om andere bezienswaardigheden. Deed ze eigenlijk heel vaag alsof ze t niet wist en wees ze uiteindelijk een kerkje aan. Maar nog eigenlijk niet veel wijzer geworden.

3. We wilden graag naar de grotten van drach en zij adviseerde ons om voor 1 uur daar heen te gaan i.v.m. de drukte van excursies. Terwijl de drukste tijd tussen 11:00 en 14:00 is, staat op de website van de grotten van drach. Ook had ze niet aangegeven dat je van te voren al kaarten moet kopen want deze zijn vrij snel uitverkocht. Dit hebben we zelf moeten ondervinden waardoor we niet op het

Als we dit niet zelf hadden uitgezocht hadden we dus daar mooi gestaan zonder kaart!

Evengoed hebben wij het fijn gehad samen ondanks de slechte adviezen. Wel 2 dagen verspild hierdoor.. :( ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen