Schrijf een ervaring over Thomas Cook en maak kans op mooie prijzen!

Thomas Cook

Url: https://www.thomascook.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Thomas Cook

Thomas Cook is in 1841 begonnen met het organiseren van georganiseerde reizen. De reisorganisatie heeft als kernwaarden om de behoefte van de klant voorop te stellen en steeds te streven naar verbetering. Thomas Cook is een internationale reisorganisatie in zestien verschillende landen. Er werken maar liefst 22.000 medewerkers wereldwijd bij de organisatie die jou graag een geweldige vakantie willen bezorgen. Thomas Cook is voor duurzaam toerisme. De organisatie probeert haar vakanties duurzamer te maken. Sinds het jaar 2000 vallen Neckermann en Vrij Uit onder het label van Thomas Cook.

Bij de reisorganisatie kun je diverse soorten vakanties boeken. Zo kun je gaan voor vliegvakanties, autovakanties, citytrips, skivakanties en cruises. Ook voor een verre reis ben je bij Thomas Cook aan het juist adres. Als je nog niet precies weet waar je heen wil gaan op vakantie biedt de organisatie ook last minute reizen aan. Een greep uit het vakantie aanbod is o.a. het Afrikaanse Gambia of het prachtige Bali. Ook kun je relaxen op een Mexicaans strand of je vertoeven op Lanzarote. Op de website kun je tevens aangeven in welk type accommodatie je het liefste verblijft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een appartement, bungalow of een hotel.

Thomas Cook is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds waardoor je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 9 juli 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: mei 2019

We boekten een reis bij TC door een cadeaubon die we hadden gekregen. De selectie van de reis hebben we online gedaan na lang zoeken naar een reis die betaalbaar was in vergelijking van aangeboden reizen bij andere toeroperatoren . Bleek dat dit niet mocht en was ongeldig ondanks er op de cheque het adres van hun website vermeld stond en we de code van de cheque geldig konden ingeven bij het boeken van de reis.
Die hebben we dan zelf moeten betalen en zitten nu nog met een cadeaubon. Nooit meer met TC! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 2 juli 2019 bestemming: Duitsland / Zwarte Woud, reisperiode: augustus 2018

Stelletje oplichters! Maanden van tevoren geboekt en 1 week voordat we weg zouden gaan kreeg ik de mail dat er iets niet goed gegaan was. Ik moest zelf maar een alternatief regelen want. Dus de hoofdprijs betaald voor een andere locatie die ik zelf moest regelen en het bedrag dat ik al aan Thomas Cook/ Vrijuit betaald had kreeg ik pas weken na mijn vakantie terug. Wat een waardeloze service en bovendien nog onvriendelijk aan de telefoon ook. Boek hier nooit uw reis!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 maart 2019 bestemming: Egypte / Titanic Palace, reisperiode: maart 2018

Prachtig, alleen een ziekenhuisopname, We hadden een geweldige host van Thomas Cook, nl Hareth, die heeft ons in alles bijgestaan. Geweldig. Thomas Cook mocht wensen dat hij alleen maar Harets in dienst had. Hij krijgt een dik compliment. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen