Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: https://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 27 juni 2020 bestemming: Nederland / Rotterdam, reisperiode: maart 2019

Beste Stip, ik probeer het nu op deze manier en hopelijk komt u eindelijk met een andere reactie dan "we zijn er mee bezig," want we worden zo langzamerhand wanhopig.
Mijn moeder en haar man hadden gespaard voor een cruise en deze hadden ze geboekt bij Stipreizen. Mijn moeder haar man is ernstig ziek en dit was zo'n beetje de laatste kans die ze kregen om een cruise te maken. Om deze reden hadden ze gekozen voor een korte Cruise van Aida van 7 nachten, die vertrok vanaf Rotterdam van 12-3 tot 19-3-2020. Hiermee zijn ze ook vertrokken. Echter bij de eerste stop in Hamburg werd de cruise ivm. de Corona situatie afgebroken en werden ze met een bus terug naar Rotterdam gebracht. Door Aida medewerkers werd gezegd dat de Cruise in het totaal vergoed zou worden en wat wij gehoord hebben, zijn de mensen die rechtstreeks bij Aida hadden geboekt al bijna direct gecompenseerd. De mensen die via Stip hebben geboekt, worden echter tot de dag van vandaag door Stip aan het lijntje gehouden.
Voor mijn moeder haar man dringt de tijd, hij heeft helaas niet zo lang meer te leven en ze zouden met dit geld nog graag wat leuks willen doen.
Graag z.s.m. een reactie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 april 2020 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: april 2020

Volgens de geldende regels geannuleerd voor de Corona-uitspraak.
Recht op 65% teruggave, maar niets ontvangen, ook geen voucher!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 maart 2020 bestemming: ItaliŽ / Huizen, reisperiode: april 2020

Geannuleerd, geen deel reeds betaalde reissom terug ontvangen ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen