Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: https://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 20 mei 2019 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: april 2019

Wij waren ook ťťn van de mensen die vorig jaar in augustus met onze koffers weer naar huis konden omdat de vliegtuigtickets niet geboekt waren. Maar de volgende dag al stond de volledige reissom op onze rekening en voor elk Ä500 voor de gemaakte kosten. We hebben onmiddellijk de reis opnieuw geboekt. En... deze keer vertrokken we echt met Emirates, overstap in Dunbai (wel enkele uren wachten). Onze gids stond ons met een duidelijk bordje op te wachten aan de luchthaven. Hij was Engelstalig omdat de Nederlandstalige gids plots gehinderd was. Hij was gezellig en gaf best wat uitleg, maar meestal over andere excursies die hij extra wou verkopen. Ook ging er heel veel tijd in 'koffiepauze' en een middagmaal.
De bus was goed, met airco en een ijskast met flesjes water. De hotels waren meestal goed, zeker voor dit land. De omgeving van de hotels is niet zo interessant om nog eens naar een stadje of zo te gaan. We hadden ook onze 'vrije' dag in Kandy waar alle winkels gesloten waren omdat het nieuwjaar was. Jammer dat we zo onze vrije dag moesten doorbrengen. Er wordt dan ook 4 dagen geen alcohol gedronken. Je kan er als toerist ook niet aan geraken, ook niet in het hotel.
Misschien kan Stip iets duidelijker zijn ivm de kleding in de tempels: zowel bij mannen als bij vrouwen moeten schouders en knieŽn bedekt zijn, moeten altijd de schoenen uit terwijl de stenen waarover je moet lopen loeiheet zijn. Dikke (oude) sokken waarin je een binnenzooltje steekt zijn dan heel handig. Zonnehoedje ook!
Verder mistte ik ook wel de interesse naar ons welzijn na de aanslagen. Ik kreeg telefoon van de Belgische ambassade, van de Belgische regering, van onze gids (die de laatste 3 stranddagen niet bij ons was) maar niet van Stip.
Al bij al viel de reis goed mee. We hopen dat de aanslagen snel vergeten zijn zodat er nog meer mensen naar Sri Lanka trekken want het toerisme is erg belangrijk voor het land. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 14 mei 2019 bestemming: China / Hongkong, reisperiode: maart 2019

Stipreizen, waar ga ik beginnen. Onvriendelijk personeel. Het niet nakomen van afspraken. Niet op de hoogte van informatie. Visum informatie niet op tijd versturen. Je moet hier zelf een aantal keren navragen, want ze waren het gewoon vergeten!
Wij zijn door een vertraging, later op onze beginbestemming gekomen. Hierdoor geen hotelovernachting meer gehad en direct ingecheckt op de cruiseboot. Wij moesten zelf maar een transfer regelen van het vliegveld naar de cruise terminaal, belachelijk! Sta je na een dikke vertraging, moe in een vreemde stad. Terwijl wij hier wel voor hebben betaald, de hotelovernachting + transfer. En stipreizen, schuift maar af. Lekker makkelijk dan hebben hun zo min mogelijk werk. De reis is uiteindelijk mooi geweest maar dat komt door onze eigen inzet. Maar stip als reisorganisatie krijgt van mij een echt een dikke onvoldoende!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 maart 2019 bestemming: Nederland / Maastricht, reisperiode: mei 2019

Voel me erg in de maling genomen!!! Vorige week advertentie gezien:riviercruise van Lelystad naar Maastricht voor 369 euro. Leek me erg leuk direct gebeld voor de prijs voor alleenstaande. Werd mij verteld 372 euro mevr.( dat stond ook op de site) Moest even mn agenda raadplegen en direct weer gebeld en geboekt alle gegevens doorgegeven juffrouw zei: dit is nu een definitieve boeking en gaf mij een boekingsnummer!!!! Kreeg er al zin in.. maar de vreugde was helaas van zeer korte duur, want diezelfde dag kreeg ik een mailtje, dat ze een fout hadden gemaakt, nou ja dat kan gebeuren...maar...ipv 372 euro moest ik nu NEGENHONDERDNEGENTIG euro betalen, dan mocht ik wel met de reis mee...U kunt begrijpen, dat ik in totale shock was en eigenlijk nog.. Je hebt een definitieve boeking met nummer, maar dan kan stip gewoon er vanaf, dan moet je RUIM ZESHONDERD euro MEER betalen, dat is bijna voor DRIE PERSONEN!!!!!
SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen