Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 is gelanceerd. De organisatie hoorde in eerste instantie bij Corendon Vliegvakanties, maar is sinds 2010 geheel zelfstandig dankzij een management buy out. Stip Reizen is vervolgens in een korte tijd uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met circa 40 reisexperts die voor je klaarstaan. Deze reisexperts zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd. Het motto van de reisorganisatie is: ĎZoek de grens op, op allerlei vlakken; wij maken het onmogelijke waar en dan staan wij met Stip op nummer ťťn!í.

Je kunt bij Stip Reizen terecht voor verschillende soorten vakanties. De reisorganisatie biedt onder andere rondreizen, zonvakanties en stedentrips aan. Wie liever niet vliegt kan kiezen uit de vele busreizen, autovakanties en cruises. Stipreizen heeft ook artiestenreizen en wintersportvakanties in het assortiment. Zowel de reizen als accommodaties die te boeken zijn bij Stip Reizen variŽren in kwaliteit van 3 tot 5 sterren. De kwaliteit van de vakanties is erg belangrijk bij Stip Reizen. De medewerkers controleren daarom regelmatig de vakanties op de plek van bestemming.

Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 40 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, ItaliŽ, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar AziŽ. Hierbij kun je denken aan bestemmingen in China, IndonesiŽ,Thailand en Vietnam. Overige bestemmingen zijn CuraÁao, Egypte, IsraŽl, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Zaltbommel. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 6 oktober 2015 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: januari 2013

Een perfect georganiseerde reis.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2015 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: oktober 2014

Rondreis over het eiland Kreta met goed geÔnformeerde Nederlandse gids. Heel mooie plekken bezocht met veel informatie ook over de Grieken en hun gewoonten, tradities, religie en allerlei feiten. Interessant om te horen en als verrijking mee naar huis te nemen. Prima 4 sterren hotel met fantastische ontbijt- en dinerbuffet met veel gezonde gerechten en een enorme keus. Gastvrijheid ten top. We waren met 3 personen en zij boden ons een 4 persoons appartement aan, dat onze gezelligheid zeker heeft verhoogd. Op dag van vertrek, laat in de middag, mochten we voor vertrek gebruik maken van een appartement om ons nog even te verfrissen vůůr de reis. Nog voldoende vrije tijd om zelf een uitstapje in te vullen. Kortom een geweldige ervaring met alles GOED!... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2015 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: oktober 2012

Goede aanbiedingen van Stip Reizen en een hele leuke vakantie gehad daardoor!... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen

Win een stedentrip

naar Parijs!

Zo doe je mee: Schrijf een review over een reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij