Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 12 februari 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: januari 2018

Fantastische reis met prima gids Simon ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 februari 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2017

Wij hebben een cruise gemaakt met de Costa Diadema over de Middellandse Zee. De cruise was af. Geweldig.
Alleen de reis er naar toe en de reis terug was een beproeving. Zowel heen als terug op het vliegveld van Milaan 4 ŗ 5 uur zitten. Een 2 uur durende busreis van en naar de boot. 2 verloren dagen. Slechte communicatie / informatie van Stipreizen hierover. Ook de ruimbagage bleek achteraf niet in de reissom te zitten. Oplossen ho maar.
Een klacht ingediend. Automatisch antwoord dat ze zullen proberen binnen 2 weken te reageren. 6 weken later een reminder gestuurd met wederom hetzelfde automatische antwoord. Nu 6 maanden later nog altijd 0 reactie. Laat Stipreizen links liggen en boek via een andere maatschappij. Dit lijkt nergens op. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 5 januari 2018 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: november 2017

Gecanceld, slechte informatie, telefonisch niet bereikbaar, als het mis gaat is niemand thuis, alles moet je melden bij de vliegmaatschappij, dan kan je beter zelf boeken en niet bij stipreizen. Ik dacht dat als je bij een reisburo boekt dat ze dan ook de negatieve dingen regelen. Waardeloos dus ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen