Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 16 april 2018 bestemming: , reisperiode: april 2018

Stip Reizen is in een woord WAARDELOOS. zeer slechte en onjuiste informatie en ze als je vragen stelt omtrent de reis kunnen ze die niet naar behoren beantwoorden, de telefoon gesprekken mag je niet opnemen en worden heel boos tot zelfs onbeschoft.(hun mogen het wel)voor ons NOOIT MEER STIP REIZEN. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 april 2018 bestemming: Sri Lanka / rondreis, reisperiode: maart 2018

Via STIP een fantastische veelzijdige rondreis Sri Lanka gemaakt. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wat een geweldig land, veel te doen. We hebben vele tempels bezocht, gesnorkeld, olifanten gezien, stuk met de trein gereisd . Over het algemeen redelijke tot goede hotels, eten overal prima en lekker. Wij waren met een groep van 18 mensen, onder leiding van gids Mendes! Hij was een super gids, niets was hem te veel. Hij regelde alles prima, vele extra uitstapjes door hem geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 maart 2018 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: februari 2018

De Reis was zeer indrukwekkend een mooi land met bijzondere plekken.
en aardige mensen, maar men heeft een waardeloos verleden, druks, farc en eln. Maar de bevolking is positief en aardig. Alleen de eerste reisleidster is niet goed, heeft geen ervaring en is te jong 19 jaar.
de 2e was een regelnicht en is erg goed.
Het laatste hotel Villa Colonial in Cartagena moeten ze schrappen, de kamers zijn bedompt en is GEEN warm water in de douce en is zeer gehorig. Van de drie nachten werden wij in 2 nachten om vier uur wakker van hard praten. Erg jammer want de andere hotels zijn goed. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen