Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een jonge Nederlandse reisorganisatie en behoort samen met Cruise.nl en īStip van de dagī bij Stip Reizen BV. Het reismerk Stip Reizen werd in 2008 gelanceerd en hoorde eerst bij Corendon Vliegvakanties. Twee jaar later is Stip Reizen BV zelfstandig geworden. Dit is te danken aan een management buy out waardoor de reisorganisatie losgemaakt werd van Corendon. In de afgelopen jaren is Stip Reizen uitgegroeid tot een middelgroot reisbedrijf.

Stip Reizen heeft een uitgebreid aanbod van vakanties naar zo'n 40 landen. Enkele landen zijn Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, ItaliŽ, IsraŽl, Marokko, Oostenrijk, Spanje, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, IndonesiŽ en Vietnam. Sinds 2013 kun je met Stip Reizen ook genieten van een zonvakantie op CuraÁao. Stip Reizen heeft verschillende soorten vakanties. Denk hierbij aan stedentrips, rondreizen, busreizen, autovakanties, zonvakanties, cruises, fly-drives, wintersportvakanties en artiestenreizen. Zowel de reizen als accommodaties variŽren in kwaliteit van 3 tot 5 sterren. Voor ieder wat wils dus! Stip Reizen wil alleen het allerbeste en stelt daarom hoge eisen aan de kwaliteit van de reizen die ze aanbieden. Er is dan ook een team dat gespecialiseerd is in het bedenken, inkopen, samenstellen en controleren van de reizen. Deze werkzaamheden worden zowel vanuit Nederland gedaan als op de plek van bestemming.

Wat Stip Reizen onderscheidt van de andere reisorganisaties in Nederland is het uitgebreide en verrassende aanbod. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is goed bij Stip Reizen. De reisorganisatie koopt ook last-minutes in die snel verkoopbaar gemaakt worden. Stip Reizen werkt hard aan het perfectioneren van de websites en wilt de komende jaren nog meer groeien. Ook het uitbreiden van het aanbod met nog meer verrassende aanbiedingen en bestemmingen staat hoog op de lijst bij de reisorganisatie.

op 22 juni 2015 bestemming: CuraÁao / Willemstad, reisperiode: juni 2015

We zijn net terug van een verrassingsreis naar curacao. We kregen een hotel in Willemstad centrum. In Otrabanda. Nu waren wij met 2 vrouwen en vonden dit eigenlijk niet zo prettig. We hadden verwacht iets aan het strand. Hotel zelf was super. Maar de hostess kwam niet naar in ons hotel voor bijeenkomst en ook na een telefoontje niks gehoord.gelukkig zij wij ondernemend genoeg om alles zelf uit te vogelen. Maar vond dit echt een minpuntje.
Mijn advies.. Neem geen verrassingsreis.. Maar wacht op lastminute aanbieding, dan kan je zelf je hotel uit kiezen...... Lees meer

 • Algemeen 7
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 4
 • Prijs / kwaliteit 7
op 28 mei 2015 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: mei 2015

De eerste nacht hebben we overnacht in een NH hotel in Veldhoven. Dit was bij de reis inbegrepen. Na een heerlijk ontbijten te hebben stapten we uitgerust in de bus en vertrokken we richting Polen. Dit was al een heel goed begin van de reis.
De chauffeur was een heel leuke vrouw. Zij reed voortreffelijk en was eveneens een heel gezellige en goede reisleider.
Ze gaf praktische tips over van alles.

Het overnachtingshotel in Halle, Duitsland, Maritim, was erg goed. Heerlijk eten, mooie kamer, vriendelijk personeel.
Een uitstapje naar de binnenstad is goed te doen.
Op de terugweg hebben we weer in dit hotel geslapen.

Het hotel in Polen ligt een stukje van de stad Krakau af, in een mooie streek. Het is een voormalig landhuis en deze uitstraling heeft het hotel goed vastgehouden. We sliepen in een mooie kamer.
Het personeel was erg vriendelijk.
Het diner was iets minder goed, daarentegen was het ontbijt goed verzorgd.
Er werd een wijnproefavond, een avond met een Poolse zang- en dansgroep en een BBQ-avond georganiseerd. De BBQ-avond viel jammergenoeg letterlijk in het water maar dit is door de koks goed opgelost en we hebben toch heerlijk gegeten van de gegrilde gerechten.

We hebben veel gezien in Polen. Elke dag gingen we erop uit.
Als je alle excursies mee wilt maken, moet je wel goed ter been zijn. Je loopt veel en in de zoutmijn ga je heel veel trappen af. Voor sommige mensen van het reisgezelschap viel de lichaamsinspanning te zwaar.

Ik vind de reis een aanrader. Hartelijk dank aan de organisatie van de reis, STIP, en niet in de laatste plaats aan de chauffeur Boudina Smid; een toppertje.... Lees meer

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 10
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9
op 4 april 2015 bestemming: Cambodja / Diverse, reisperiode: maart 2015

Prachtige reis door 4 landen in 22 dagen. Prima hotels, goed vervoer en extra lof voor de Nederlandstalige reisleider Cornť. Het is een intensieve reis veel rijden maar daarentegen zie je ook veel. Door Laos heen stelde niet zo veel voor maar logistiek kon dit niet anders als de reis in Ghiang Mai start en je in midden Vietnam vervolgt.Ook de lokale gidsen waren prima. Nogmaals een prachtige reis prima verzorgt door Stip Reizen boven onze verwachtingen, hadden ook een hele leuk groep van 22 mensen.... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Prijs / kwaliteit 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen