Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 20 oktober 2017 bestemming: ItaliŽ / Milaan, reisperiode: april 2017

Zeer goed georganiseerde reis, vriendelijk personeel! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017 bestemming: Spanje / Las Palmas, reisperiode: september 2017

Kreeg geen gegevens los van STIPreizen.
Pas in de laatste week voor vertrek ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 12 oktober 2017 bestemming: ItaliŽ / Montecatini, reisperiode: september 2017

Prijs prestatie was niet in orde!! Reisleiding en gidsen waren topppie!! maar hotel en eten waren ver beneden de maat!! het enige pluspunt was dat de kamer redelijk goed schoon was!! opmerkingen uitgebreid per mail verzonden ! ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen