Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: http://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar het Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA.

op 9 juni 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: juni 2017

1e keer meegeweest met de Alegro.super sfeer...attent personeel...goed eten....normale prijzen van drankjes...kapteyn em bemanning zeer ervaren.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 17 mei 2017 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: april 2017

Ik heb geen enkele nacht kunnen slapen werd daarna direct ziek... Lees meer

  • Algemeen 4
op 10 mei 2017 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: september 2017

We gaan niet we hebben aanbetaald een definitieve reisbevestiging gekregen alles op papier uitgeprint dan word ik de dag erna gebeld dat ik 365 euro extra moet bijbetalen ze hadden een fout gemaakt nou dat kan idereen maakt wel eens een fout ik dacht ik doe wat water bij de wijn dan doet stip dat ook ik had immers een definitieve reis bevestiging dat doen ze dus niet ik krijg mijn geld terug daar moet ik dan wel een aantal dagen op wachten dat kan niet meteen dat moeten ze eerst verwerken vervolgens krijg ik weer een mail en bedanken ze mij voor de vakantie die ik bij stip geboekt heb. Ik denk dat is raar eerst annuleren ze de reis en dan bevestigen ze de reis weer ik laat ze weten dat ik dat niet heel erg leuk vind. Dan eindelijk bieden ze hun excuus aan niet voor alles alleen voor de laatste mail die ze niet hadden mogen versturen.... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen