Schrijf een ervaring over Stip Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Stip Reizen

Url: https://www.stipreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Stip Reizen

Stip Reizen is een vrij jonge Nederlandse reisorganisatie die in 2008 werd gelanceerd. Het bedrijf werd opgericht onder de paraplu van Corendon, is een tijdje zelfstandig geweest maar behoort sinds 2016 weer bij Corendon. De reisexperts van Stip Reizen zorgen ervoor dat je vakantie tot in de puntjes is verzorgd.

Waar de reisorganisatie Corendon zich vooral concentreert op strandvakanties, golfreizen, jongerenreizen, eenoudervakanties en groepsreizen, richt Stip Reizen zich, naast strandvakanties, op zeecruises, riviercruises, rondreizen en autovakanties.

De reisorganisatie Stip Reizen biedt een uitgebreid aanbod aan vakanties naar zo'n 30 landen. Binnen Europa kun je onder andere naar Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, en Spanje. Met Stip Reizen kun je ook naar Bali, Aruba, Curaçao, Egypte, Colombia, Vietnam, Marokko, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoofdkantoor van Stip Reizen is gevestigd in Lijnden. Voor meer informatie over het aanbod en het boeken van vakanties kun je de website raadplegen. Voor het maken van reserveringen kun je ook contact opnemen met de reserveringsafdeling. Deze is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur. Stip Reizen is lid van alle belangrijkste brancheorganisaties zoals de ANVR, het SGR, het Calamiteitenfonds en de IATA, zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 22 maart 2019 bestemming: Nederland / Maastricht, reisperiode: mei 2019

Voel me erg in de maling genomen!!! Vorige week advertentie gezien:riviercruise van Lelystad naar Maastricht voor 369 euro. Leek me erg leuk direct gebeld voor de prijs voor alleenstaande. Werd mij verteld 372 euro mevr.( dat stond ook op de site) Moest even mn agenda raadplegen en direct weer gebeld en geboekt alle gegevens doorgegeven juffrouw zei: dit is nu een definitieve boeking en gaf mij een boekingsnummer!!!! Kreeg er al zin in.. maar de vreugde was helaas van zeer korte duur, want diezelfde dag kreeg ik een mailtje, dat ze een fout hadden gemaakt, nou ja dat kan gebeuren...maar...ipv 372 euro moest ik nu NEGENHONDERDNEGENTIG euro betalen, dan mocht ik wel met de reis mee...U kunt begrijpen, dat ik in totale shock was en eigenlijk nog.. Je hebt een definitieve boeking met nummer, maar dan kan stip gewoon er vanaf, dan moet je RUIM ZESHONDERD euro MEER betalen, dat is bijna voor DRIE PERSONEN!!!!!
SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 maart 2019 bestemming: Sri Lanka / Individuele rondreis, reisperiode: februari 2019

Schitterende, veelzijdige rondreis! Alles was heel goed georganiseerd. Prima chaffeur/gids (Shamaka) en uitstekende hotels. Wij hadden wel een comfort rondreis geboekt. Aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 februari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: februari 2019

In de maling genomen. In advertentie stond vliegreis per A380, heenreis dus met een Boeing 777/300. Op devraag hoe dat zat, werd er verteld dat de vliegtuig maatschappij her beslist. Klinklare onzin! Dag voor de cruise geboekt, inclusief een excursie, Ďsavonds om 22.30 u. In hotel, Ďsochtends zouden wij om half 10 al worden opgehaald, de bus kwam anderhalf uur te laat waardoor wij moesten rennen om nog tijd te hebben voor de Burj Khalifa! Daarna naar het schip waar je zelf jou koffers mee moest sjouwen de loopplank op! Slechte service van Pullman! Weinig georganiseerd, de Nederlanders moesten het maar uitzoeken. Alleen maar Spaanse informatie of heel slecht verstaanbaar Engels! Eten aan boord was superslecht en wij (2 vrouwen) zaten alle avonden alleen aan tafel! Alles behalve gezellig! Weinig aanspraak maar het bedienend personeel was wel super vriendelijk. Al met al niet de reis die wij hadden verwacht. Had deze reis al een met de Costa gemaakt en die was stukken klant vriendelijker. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen