PanAtlas

Url: https://www.panatlas.nl/

Type reizen: allround

Logo van PanAtlas

In 2004 werd PanAtlas opgericht, een Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in het leveren van wereldwijd luchtvervoer voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. De reisorganisatie beschikt over een vloot met moderne vliegtuigen en verhuurt privé-vliegtuigen en helikopters. De privé-vliegtuigen zijn geschikt voor 5 tot 500 passagiers. Daarnaast levert PanAtlas wereldwijde vliegtickets en verwante reisproducten.

Het reizen met een eigen vliegtuig heeft drie grote voordelen namelijk: flexibiliteit, efficiëntie en uitstraling. Met PanAtlas bepaal je zelf de vertrek- en aankomsttijd en heb je de mogelijkheid om meerdere bestemmingen op een dag te combineren en te landen op regionale vliegvelden. Het vluchtschema kan volledig aangepast worden op jouw agenda want als je onvoorzien later aankomt op de luchthaven wacht het vliegtuig op jou.

Ook kan PanAtlas vluchten selecteren die de reiziger niet kan boeken bij andere websites. Dit neemt tevens het zoekwerk uit handen van de reiziger. Hierbij staan persoonlijk contact en professioneel advies centraal bij het zoeken naar de beste reisoptie. De reisorganisatie heeft veel kennis van luchtvaartmaatschappijen waardoor je goed kan informeren wat je precies boekt. Denk hierbij aan informatie over beenruimte, catering, bagageafhandeling en entertainment aan boord. Voor meer informatie of een offerte is PanAtlas 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Ervaringen met PanAtlas

PanAtlas krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen