Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reisorganisatie heeft al 95 jaar ervaring. Het aanbod is zeer ruim, je kunt namelijk naar meer dan 100 landen reizen. Dit alles tegen een scherpe prijs. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard-en-wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Bij reisorganisatie Kras boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de reizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar diverse bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden. Kras is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 5 november 2020 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2020

We zijn van 6 tot 18 september op vakantie geweest naar Kreta. Plots besloot de regering om de Griekse eilanden in code oranje te zetten, we kregen een e-mail van Kras voor de terugvlucht op 14 september (vakantie verkorten).
Verzoek ingediend op 15 september om een ​​Voucher voor 4 dagen te ontvangen ( wij hebben recht er voor)
Kras e-mail ontvangen : Wij berichten u binnen vier tot zes weken en hopen op begrip voor deze afhandeltijd.. Kras e-mail 28 / 09 : Voor het berekenen van de vergoeding, hebben wij gekeken naar de geboekte en daadwerkelijke terugreisdatum. De kosten voor de vlucht en eventuele toeslagen zijn niet meegenomen en zijn op de reissom in mindering gebracht. We beginnen deze week met het uitgeven van de vouchers en zorgen ervoor dat jouw voucher ter waarde van Ä338,83 zo snel mogelijk beschikbaar is.
Boeking via Kras.nl of Tui Reisbureau.
Jouw voucher staat uiterlijk volgende week klaar in je 'mijn boeking' gegevens op Kras.nl
Oktober, telefonisch contact genomen met kras, ook e-mail gestuurd.. E-mail antwoord Kras 13/10 : Wat vervelend dat er nog geen voucher klaar staat. Onze excuses hiervoor, ik zie inderdaad vreemd genoeg ook geen voucher klaar staan
Ik ga uitzoeken waardoor dat komt en zorgen dat de voucher alsnog spoedig klaar staat.. Week later weer contact genomen met kras, ook e-mail gestuurd. Antwoord Kras 28/10 : Het spijt me dat uw voucher nog niet zichtbaar is. Deze is wel aangemaakt.
Mijn collega geeft aan dat er een technisch probleem is met uw voucher. Ict is hier mee bezig en zal u zo snel mogelijk informeren zodra de voucher zichtbaar is.
Nou, vandaag is 5/11...Ik ben benieuwd welk groot probleem ze hebben, een voucher kan ook via e-mail verstuurd worden ... Tot nu toe klinkt het als een grote leugen van hier naar Saturnus.. Dit klinkt als een grote fraude.. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 oktober 2020 bestemming: CuraÁao / Willemstad, reisperiode: februari 2019

Kras laat je snel boeken door middel van interessante aanbiedingen. Heb uitvoerig de voorwaarden gelezen, die leken reŽel. 3 Weken waren de vluchtgegevens pas zichtbaar en toen bleek dat het ineens een odyssee bleek te zijn met tussenstops. 14 uur ipv 9 uur is mijns inziens niet acceptabel. Na telefonisch overleg bleek annuleren de enige optie. Dit is de eerste keer van mijn leven dat ik een pakketreis boekte, meteen belazerd en 370 euro aanbetaling verloren. Nu snap ik waarom deze branche het zo moeilijk heeft en kan alleen maar uit de grond van mijn ziel anderen adviseren nooit, maar dan ook nooit te boeken via Kras!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 augustus 2020 bestemming: ItaliŽ / Genua, reisperiode: juli 2020

Onze cruise zelf geannuleerd vanwege Corona. Dat we de aanbetaling kwijt zijn prima maar voor Kras is dit niet voldoende. Nee men haalt liever het vel over de neus van haar klanten. Gewoon nog een rekening van Ä 150 er bovenop. Ons zien jullie niet meer terug. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen