Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reisorganisatie heeft al 95 jaar ervaring. Het aanbod is zeer ruim, je kunt namelijk naar meer dan 100 landen reizen. Dit alles tegen een scherpe prijs. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard-en-wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Bij reisorganisatie Kras boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de reizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar diverse bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden. Kras is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 988 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
8,4
op basis van 11 reviews
Lees meer
Goed Idee Reizen
6,1
op basis van 12 reviews
Lees meer
op 14 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java Bali, reisperiode: november 2019

Groepsrondreis Java Bali - De groepsrondreis werd een shopping rondreis - van de ene winkel naar de andere met zogezegd authentieke spullen die eigenlijk gemaakt zijn in India en Thailand - weinig waardevolle info door de gids Asep - gewoon geld weggegooid. Gids heeft overal commissie omdat hij met een hele bus toeristen komt - hotels zijn prima maar dat is het dan ook - zeer teleurgesteld - hebben het gemeld bij Tui die het op haar beurt doorgaf aan Kras doch tot op heden geen enkel antwoord ontvangen. Wij kijken uit naar een andere reisorganisator - nooit meer Kras!

  • Algemeen 1
op 22 oktober 2019 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

De rondreis van 8 dagen met de koningssteden op het programma was in 1 woord GEWELDIG, vanaf de luchthaven in Casablanca, tot de laatste dag was top. Onze gids Abdul die heel goed Nederlands spreekt en onze chauffeur Rachid hadden alles goed op orde.. Er was niets op aan te merken. Mooie hotels, lekker eten ook tussen de middag de lunches waren goed voor elkaar. Dank jullie wel!!!

  • Algemeen 10
op 18 oktober 2019 bestemming: Litouwen / Vilnius, reisperiode: september 2019

Wij gingen op 23 september met Kras op reis voor een rondreis van 11 dagen door de Belgische Staten. Hoewel het geen voor de hand liggende bestemming is, zijn wij bijzonder aangenaam verrast! Met name de reisleidster, Tonny, heeft van deze reis een groot succes gemaakt. Nog nooit zo'n goede reisleidster gehad, en dat is niet alleen mijn mening, maar ook die van mijn vrouw. Tony heeft duidelijk plezier in haar werk, en dat merk je echt. De Baltische Staten zijn een mooie bestemming om te bezoeken, en deze 11 daagse reis bood veel afwisseling. Zo genoten we van de prachtige Jugendstil architectuur in Riga, terwijl het Middeleeuwse centrum van Tallinn een prachtige afsluiting van de reis was. Heen vlogen we naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, en vanuit Tallinn vlogen we weer terug. Voor iedereen die wat anders wil dan de platgetreden bestemmingen, overweeg deze rondreis, daar krijg je geen spijt van!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen