Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Met al 95 jaar ervaring is Kras een bekende allround reisaanbieder op de markt. De reisorganisatie richt zich op groepsrondreizen, cruises en auto-, vlieg-, fiets- en busvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard en wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Kras.nl heeft meer dan 100 landen in het aanbod. Zo boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de rondreizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een dochteronderneming van het reismerk TUI. Het aanbod werd steeds breder en ook verre bestemmingen gingen tot de mogelijkheden behoren. Kras lanceerde als een van de eerste organisaties de mogelijkheid om ook online een reis te broeken. Sinds 2013 heeft Kras de slogan 'De wereld is Kras'. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden.

op 22 juni 2018 bestemming: Schotland / Rondreis Edenburg Glasgow, reisperiode: juni 2018

6 Juni. Mijn vrouw Jo en ik hebben deze reis gemaakt omdat ik dat nog wilde doen. Nu, na 4 jaar kreeg ik een positief reisadvies.
En ja, alles was perfect. De bus en de chauffeur. fantastisch. De mede reizigers waren gezellig iedereen kon met elkaar overweg. Het weer was ons gunstig gezind Slechts Ĺ uur regen en veel zon.
Maar Marjan onze reisleidster was geweldig, zij weet ontzettend veel van Schotland. Van cultuur, oorlogen, het land, de bergen en meren, steden. En kan dit op een leuke manier vertellen. Bovendien vroeg zij of de kamers naar wens waren en zo nodig voeg zij een andere kamer aan.
Zelfs regelde Marjan een nieuw stoeltje voor mij toen dat stuk ging.
En altijd was zij bezorgt voor iedereen, smakelijk eten, is het lekker?
Zij was inventief in het regelen van excursie en rondvaart. CreŽerde mogelijkheden zodat mensen konden kiezen wat te doen.
Keek steeds de mensen aan bij in en uitstappen en zag dat het goed was. Geweldig En wat is Schotland mooi.
Kras en vooral Marjan dank je wel.
Gerard Klijn ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 juni 2018 bestemming: Oostenrijk / Passau-Wenen, reisperiode: juni 2018

Voucher boottocht Melk-Spitz, stuurtas niet ontvangen. In het hotel weet men van niets! Anderen hadden een boekje met kortingsvouchers? Als je fietst bij 25-30 graden is het prettig dat je na het fietsen kunt douchen en dan ook andere kleding aan kunt trekken. Voor het laatste tochtje naar Wenen werd geadviseerd deze mede te nemen, echter de eerste dag komt de koffer om 4 uur aan, tochtje van 40 km en de voorlaatste dag pas om half zes. Tussen ritten geen idee tocht zelf langer gemaakt.
Op donderdag bericht ontvangen dat de fietsen op zaterdag om vijf uur opgehaald zouden worden ivm overboeking. De fiets in de stalling geplaatst en de sleutel bij de receptie in het hotel afgegeven. Dat vertrouwde ik al niet want er moest drie man aan te pas komen. Geprobeerd Kras te bereiken, na 20 minuten in de wacht verbinding maar verbroken. Toch maar gezorgd dat we om vijf uur terug waren en terecht. We werden gelijk aangesproken door andere fietsers dat ze ons aan het zoeken waren omdat het busje dat de fietsen op kwam halen buiten stond te wachten. Dat ze de sleutels hadden waren ze schijnbaar vergeten. Fietsen ingeladen. De volgende dag werden we opgehaald en de chauffeur van de bus vroeg waar onze fietsen waren, op zijn papieren stond wij + 2 fietsen!! Eind van het verhaal was dat de halve aanhanger waar de fietsen op moesten leeg was en leeg bleef. Hoezo overboekt?
Vorige dag verpest omdat we om vijf uur terug bij het hotel waren voor de fietsen, voor nop!!
Hotels en ontbijt oke. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 12 juni 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

Wij hadden een vacantie geboekt voor Koutouloufari op Kreta. Bij aankomst werden we heel prettig ontvangen. Na een welkomstdrankje s'nachts om 2.00 uur na een flinke vertraging door weersomstandigheden werden naar onze kamer gebracht. De volgende ochtend werden we gewekt om 7.00 door een enorme herrie van de bouw recht tegenover ons appartement. Wat gebouwd werd hoort bij het complex waarin wij zaten. We zijn alle dagen om 7.00 gewekt door de bouw. Nu zijn wij niet direct ons beklag gaan doen omdat de manager ons beloofde dat het nog maar 1 dag zou duren deze herrie. Maar we hebben echt alle dagen in de herrie van boren, zagen, timmeren en een kangoo gezeten. Het ergst vinden wij dat wij dit meerdere keren hebben aangegeven ook bij de hostess die maandag 4 juni aanwezig was. En we hebben gemaild bij thuiskomst en tot vandaag is er na meerdere toezeggingen geen enkele reactie gekregen. Heel erg jammer dat hier niet naar geluisterd word. Waarom laat deze accomodatie de appartementen tegenover die bouw niet even vrij, zodat we ook echt een vakantie gevoel hebben waarvoor je tenslotte ook betaald hebt. Ons appartement was Eperides in Koutouloufarie en we zaten in appartement 105 recht tegenover en met de neus op de bouw. Verder wil ik nog aangeven dat het zeker niet door het personeel kwam dat we zo behandeld zijn, zij waren erg vriendelijk. Ook de accomodatie is verder prima. Blijft jammer dat Kras en Tui niks doen met een klacht van een klant. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen