Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Met al 95 jaar ervaring is Kras een bekende allround reisaanbieder op de markt. De reisorganisatie richt zich op groepsrondreizen, cruises en auto-, vlieg-, fiets- en busvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard en wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Kras.nl heeft meer dan 100 landen in het aanbod. Zo boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de rondreizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een dochteronderneming van het reismerk TUI. Het aanbod werd steeds breder en ook verre bestemmingen gingen tot de mogelijkheden behoren. Kras lanceerde als een van de eerste organisaties de mogelijkheid om ook online een reis te broeken. Sinds 2013 heeft Kras de slogan 'De wereld is Kras'. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden.

op 12 februari 2018 bestemming: KaapverdiŽ / Sal, reisperiode: februari 2018

We hebben geboekt Aparthotel Tropicana bij aankomst was er niets bekend.
Snel een kamer schoongemaakt en na twee uur mochten we een kamer in.
Kraan badkamer viet direct naar beneden.
Handdoeken en schoonmaak hebben we na een paar dagen maar om gevraagd.
Kluis zou er zijn maar was er niet.
Ontbijt van 8 tot 10 om 9:00 veel dingen op en het was zeker niet druk daar.
Via Tripadvisor mijn mening als vaste schrijver duidelijk vermeld en ik was niet de eerste. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 5 februari 2018 bestemming: , reisperiode: maart 2018

Wij hadden een vakantie geboekt bij Kras. We hoorde maar niets. 5x moeten bellen en uiteindelijk na twee weken krijgen wij het bericht dat de reis geannuleerd is. Heel slecht, gewoon een email zonder verklaring of iets. Wat een slecht bedrijf! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 februari 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: januari 2018

Mooi land, vriendelijke mensen, hotels gemiddeld, gids slecht. Sprak zeer slecht Nederlands, hoorde zichzelf graag praten, eenzijdige info. ... Lees meer

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen