Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Met al 95 jaar ervaring is Kras een bekende allround reisaanbieder op de markt. De reisorganisatie richt zich op groepsrondreizen, cruises en auto-, vlieg-, fiets- en busvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard en wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Kras.nl heeft meer dan 100 landen in het aanbod. Zo boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de rondreizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een dochteronderneming van het reismerk TUI. Het aanbod werd steeds breder en ook verre bestemmingen gingen tot de mogelijkheden behoren. Kras lanceerde als een van de eerste organisaties de mogelijkheid om ook online een reis te broeken. Sinds 2013 heeft Kras de slogan 'De wereld is Kras'. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden.

op 16 oktober 2018 bestemming: Noorwegen / Indian Summer, reisperiode: september 2018

Het is best een mooie reis maar veel te lange dagen in de bus met weinig gelegenheid om iets te bezoeken. De buschauffeur vertelde niets over de omgeving en was over het algemeen chagrijnig en bot. De aanloop naar de vakantie was door toedoen van Kras een aanfluiting zoals wijziging van opstapplaats naar 200 km verder op en 13 keer papieren laten uitprinten en annuleren van hotel op opstapplaats dat eerder was toegezegd.
Wat ik verder erg irritant vind is dat ze na afloop om je review vragen maar deze dan weigeren te plaatsen, zwak hoor, vraag er dan niet om.
Het was onze eerste maar ook laatste keer met Kras. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 15 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: oktober 2018

De 8 gaat vooral naar de chauffeuse Wilma .Mooie reis gemaakt naar Kroatie met een leuk gezelschap .Natuurlijk waren er ook bij hotels minpuntjes .Maar alles bijelkaar heel geslaagd. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2018 bestemming: IsraŽl, reisperiode: juli 2018

Er wordt nogal reclame gemaakt met de Nederlands sprekende reisleider in JordaniŽ. Heel bijzonder, maar de hele groep vond hem gewoon slecht; slecht Ned. sprekend, ongeÔnteresseerd, niet betrouwbaar omdat hij alles naar zijn (financiŽle) hand wil zetten. Mijn klacht ligt bij Kras/Tui. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen