Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reisorganisatie heeft al 95 jaar ervaring. Het aanbod is zeer ruim, je kunt namelijk naar meer dan 100 landen reizen. Dit alles tegen een scherpe prijs. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard-en-wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Bij reisorganisatie Kras boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de reizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar diverse bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden. Kras is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 10 januari 2020 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: december 2019

Rondreis van 15 dagen over Madeira. Boekingsnummer 3346348. 1 week in 3 hotels en 1 week in een resort. Goede hotels. Auto gehuurd via Kras/Avis. Na thuiskomst Kras een hulpvraag gesteld via hun eigen tel. nr. 088-0885886. Eerst 14 minuten in de wacht, toen ca. 5 min. gesproken en uitgelegd wat het probleem was waarna intern doorverbonden en wederom 7 minuten in de wacht. Gesproken met een mevrouw die zij dat ik het klachtenformulier moest invullen en tezamen met Avis contract dit moest e-mailen. Zij mocht mijn vra(a) g(en) NIET beantwoorden. Ik heb geen klacht maar een hulpvraag vertelde ik. Toch klachtenformulier invullen. Nu, na 4 werkdagen wederom gebeld naar 088-0885886 en wederom direct in de wacht. Na 5 minuten tel. neergelegd.

Reis prima maar wat een ongelooflijk slechte reisorganistie als je ze probeert te contacteren. Niet behulpzaam en primair afwijzend. Nog steeds geen antwoord op mijn email vraag om hulp bij het mogelijk terug krijgen van een in de Avis auto achtergelaten jasje van mijn vrouw. Hoe moeilijk is dat voor Kras?? ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 januari 2020 bestemming: Spanje / Salamanca, reisperiode: december 2019

Groep en locatie fijn maar kerstdinners en reisleiding ver onder de maat. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 31 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Slechte hotels, slechte gidsen vooral in JordaniŽ. Iedereen sjouwde met eigen koffer (er werd er 1 vergeten!). Gidsen die niet telden, naar slechte lunchrestaurants gingen etc. Onvriendelijk waren.
Het summun was het zgn 5-sterrenhotel aan de Dode Zee. Dat zou Ramada zijn maar werd veranderd in Grand East.....verschrikkelijk. Het ďstrandjeĒ was een berg oud roest met glas. Kamers uitzicht op puin.
Conclusie: veel indrukwekkends gezien maar nooit nooit meer met Kras!! ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen