Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reisorganisatie heeft al 95 jaar ervaring. Het aanbod is zeer ruim, je kunt namelijk naar meer dan 100 landen reizen. Dit alles tegen een scherpe prijs. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard-en-wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Bij reisorganisatie Kras boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de reizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar diverse bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden. Kras is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 12 augustus 2019 bestemming: Gambia, reisperiode: juli 2019

Hallo Allemaal,

Net terug van een schitterende groepsrondreis (18 personen) Gambia en Senegal (12 juli 2019 t/m 26 juli 2019). Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door onze gids Mr. Kale en we voelden ons welkom en met zoín vriendelijke sfeer hadden we een fantastische start. De tour was perfect opgezet. Wij hebben van iedere dag genoten en 16 dagen lang. KRAS bedankt voor de leuke ervaringen die wij hebben opgedaan en waarbij de complete reis perfect is opgezet. Onze gids Mr. Kale heeft een warme persoonlijkheid, behulpzaam, altijd op tijd hiermee en een heel sterk gemotiveerde gids, echt een aanrader. Hij heeft ons veel bijgebracht met betrekking tot cultuur, geschiedenis, tradities en nog veel meer. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat wij een lokale gezin en school konden bezichtigen om zo nog meer ervaring op te doen over het reilen en zeilen in Gambia en Senegal. De sfeer in de groep was uitstekend. Alle respect voor Mr. Kale die doet een geweldige job, een UITSTEKENDE GIDS. Thank you Mr.Kale. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: augustus 2019

Vanwege de slechte service van kras medewerkers ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 juli 2019 bestemming: Duitsland / Dresden, leipzig, reisperiode: juli 2018

Het had een 10 kunnen zijn mede de goede zorgen van chauffeur en reisleidster maar het afscheidsdiner in asten was te ranzig om te eten, slappe diepvries bonen, uitgedroogde aardappelpartjes, smakeloze witvis met klonterige saus en uitgedroogde ham, het leek net of het er al een hele tijd stond, meerdere mensen hebben dus niet gegeten. dit omdat we in een topklasbus zaten andere bussen kregen een koffietafel, nou die had ik ook liever gehad dan had ik in ieder geval wat gegeten ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen