Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Met al 95 jaar ervaring is Kras een bekende allround reisaanbieder op de markt. De reisorganisatie richt zich op groepsrondreizen, cruises en auto-, vlieg-, fiets- en busvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard en wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Kras.nl heeft meer dan 100 landen in het aanbod. Zo boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de rondreizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een dochteronderneming van het reismerk TUI. Het aanbod werd steeds breder en ook verre bestemmingen gingen tot de mogelijkheden behoren. Kras lanceerde als een van de eerste organisaties de mogelijkheid om ook online een reis te broeken. Sinds 2013 heeft Kras de slogan 'De wereld is Kras'. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden.

op 15 augustus 2018 bestemming: Nederland / Drenthe, reisperiode: augustus 2018

Drie daagde wandelvakantie door twee natuur parken. Met gps. Geen extra informatie over gebieden en geen overzichtskaart van de regio. Hebben voornamelijk over fietspaden gelopen en langs drukke wegen. Jammer dat de mogelijkheden van dit wandelgebied niet benut worden. Een afrader voor de wandelliefhebber. Hebben de laatste dag ons eigen plan gemaakt.
Hotels werden als goed omschreven maar vanuit ons perspectief waren er twee zeer sober. Deden wat oubollig aan. Mensen echter wel heel erg aardig en eten redelijk. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 13 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: augustus 2018

Hotel porte maggiore in Rome was vreselijk, kamer stonk naar riool. Ik en mijn dochter voelden ons niet veilig in dit hotel bepaald publiek wat hier komt..
jammer want dit had een feestje moeten zijn ( geslaagd voor studie)
Was altijd tevreden over Kras weet niet of ik weer bij Kras ga boeken.
Zijn na 2 dagen ergens anders gaan slapen.

m.vr.gr Mirjam en Merel van Baal ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 10 augustus 2018 bestemming: Duitsland / Baden-WŁrttemberg, reisperiode: augustus 2018

Hotel blijkt aan druk spoor en weg te liggen. Parkeerplaats zeer lastig toegankelijk en Kras rekend prijzen per persoon terwijl voor het zelfde geld een tweepersoonskamer verhuurd. Bij 2 personen dus dubbel betaald. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen