Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Met al 95 jaar ervaring is Kras een bekende allround reisaanbieder op de markt. De reisorganisatie richt zich op groepsrondreizen, cruises en auto-, vlieg-, fiets- en busvakanties met bestemmingen over de hele wereld. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard en wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Kras.nl heeft meer dan 100 landen in het aanbod. Zo boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de rondreizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een dochteronderneming van het reismerk TUI. Het aanbod werd steeds breder en ook verre bestemmingen gingen tot de mogelijkheden behoren. Kras lanceerde als een van de eerste organisaties de mogelijkheid om ook online een reis te broeken. Sinds 2013 heeft Kras de slogan 'De wereld is Kras'. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden.

op 7 april 2018 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: maart 2018

Prachtig land, goed georganiseerd door reisleidster Dorien! We hebben in de korte tijd (5 dagen) het maximale eruit gehaald. Ze wist alle mooie plekken, vertelde verhalen en maakte een perfecte planning. Klasse!
Alle geijkte bezienswaardigheden hebben we gezien maar met name de ďkleinereĒ uitstapjes zoals het haaienmuseum en de jacht naar het noorderlicht waren top! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 22 maart 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: maart 2018

We hebben een geweldige vakantie gehad. Mede door onze superenthousiaste reisleider Kris! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 februari 2018 bestemming: Spanje / CataloniŽ, reisperiode: april 2018

Al een paar keer een goede ervaring gehad met een groepsreis van Kras, dus daarom wilde ik er dit keer een boeken die wat verder weg ligt: Noord-Spanje. Uit milieu- en plezieroverwegingen wil ik daar per trein heen (uitstekend te doen met 1 overstap vanuit Rotterdam), maar helaas MOET je per vliegtuig. Ernstig minpuntje van Kras. Ik zoek een andere reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen