Schrijf een ervaring over Kras en maak kans op mooie prijzen!

Kras

Url: https://www.kras.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van Kras

Kras is een allround reisaanbieder, gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets-, vlieg- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reisorganisatie heeft al 95 jaar ervaring. Het aanbod is zeer ruim, je kunt namelijk naar meer dan 100 landen reizen. Dit alles tegen een scherpe prijs. Waar het bedrijf in 1922 ooit begon met een lijndienst te paard-en-wagen tussen Ammerzoden en Den Bosch, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties van Nederland.

Bij reisorganisatie Kras boek je de beste zonvakanties, die overigens altijd met transfer of huurauto zijn, maar ook de mooiste cruises. Bezoek tijdens een georganiseerde rondreis bijvoorbeeld het fantastische Zuid-Afrika en ontdek dat de reizen compleet verzorgd zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien zijn de rondreizen met 100% vertrekgarantie. Bij Kras boek je zowel georganiseerde groepsrondreizen als individuele rondreizen naar diverse bestemmingen als Spanje, Marokko, IJsland, Sri Lanka en Toscane. Autoreizen, stedentrips, vliegreizen en busreizen zijn ook te boeken en bovendien altijd goed georganiseerd. Daarnaast biedt Kras ook gespecialiseerde producten aan als fiets- en wandelvakanties, singlevakanties en theaterarrangementen.

Kras is sinds 1999 een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Het hoofdkantoor van Kras is gevestigd in Ammerzoden. Kras is aangesloten bij SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

op 17 april 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2019

Prachtige rondreis Klassiek Griekenland gemaakt van 8 dagen in april 2019.
Toffe groep, heel goed programma waarbij gids Mirjam echt het verschil maakte. Zij geeft op de sites waar het mag de volledige uitleg in het Nederlands ! Dit doet zij vrijwillig en daar is zij niet toe verplicht maar geloof me het maakt de uitleg heel wat aantrekkelijker dan de 'grieks-english' sprekende lokale gids. De kamers waren ok voor een rondreis, niet chique maar goed genoeg voor een nacht. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 april 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: maart 2018

Kras had het zeer slecht geregeld . Hotelkeuze in Amman was hopeloos .
In wadi rum waren wij de enige in het hele kamp en men wist niet dat wij zouden komen !! Autohuur was dramatisch slecht geregeld niet via normaal bedrijf op vliegveld maar leek wel via een particulier !!
Was een volkomen onduidelijke toestand
verweer kras is steeds dan had je naar nederland moeten bellen maar als je laat aankomt gaat dat niet werken Al met al zeer slecht geregeld !! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 15 april 2019 bestemming: CuraÁao, reisperiode: juli 2018

Wij zijn de reis nog niet aangegaan.
In onze periode is zwembad dicht i.v.m opknappen/verbouwen, wilde hier oplossing voor, om boeken was mogelijk.
Moesten we over nadenken, op zaterdag 850 erbij, 2 dagen later 1200 erbij.
dit was omdat het dagprijzen zijn, is niet aan ons vermeld.
Er wordt totaal niet meegedacht, het is zoals het is, klaar.
Zeer, zeer slecht, dus mensen denk goed na voordat je bij Kras/Tui boekt ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen