Schrijf een ervaring over TravelBird en maak kans op mooie prijzen!

TravelBird

Url: https://travelbird.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TravelBird
Bericht vanuit Travelbird dd. 31-10-2018:

TravelBird heeft vandaag surseance van betaling moeten aanvragen
Helaas heeft TravelBird vandaag de verkoop van online reisaanbiedingen moeten stopzetten en surseance van betaling moeten aanvragen, na het uitblijven van nieuwe investeringen.

TravelBird is lid van de SGR, wat betekent dat reizigers die een reis via TravelBird hebben geboekt, zijn gedekt onder de voorwaarden van de garantieregeling van de SGR. Reizigers die een reis geboekt hebben via TravelBird zullen door de SGR gecontacteerd worden met meer informatie.

TravelBird is na de start in 2010 explosief gegroeid en was in de eerste helft van 2018 voor het eerst winstgevend. Door seizoensfluctuaties is er de afgelopen maanden een achterstand in betalingen aan partners ontstaan en is TravelBird actief op zoek gegaan naar extra financiering. Helaas is dat niet tijdig gelukt.

De afgelopen 8 jaar heeft TravelBird ruim 7 miljoen reizigers mogen inspireren met vaak bijzondere en persoonlijke reiservaringen. TravelBird is al haar reizigers blijvend dankbaar dat zij voor TravelBird gekozen hebben gedurende alle jaren.

Ook dank aan onze intens betrokken 310 medewerkers en partners die zich alle jaren vol hebben ingezet voor onze reizigers.

===============================================================

TravelBird is een online reisorganisatie die de mooiste vakantieaanbiedingen deelt op haar website. In de nieuwsbrief en op de homepage van TravelBird vind je iedere dag nieuwe acties. Door de uiteenlopende aanbiedingen zit er altijd wel iets voor jou bij. Daarnaast zijn er ook altijd diverse andere reizen te boeken op de site.

Oprichters Symen Jansma en Dennis Klompalberts zijn de reisorganisatie in 2010 begonnen nadat ze zelf door de bomen het bos niet meer zagen in het vakantieaanbod op internet. Door de enorme hoeveelheid vakantieaanbiedingen werd het zoeken naar de juiste vakantie steeds ingewikkelder. Ze besloten een website te ontwikkelen waarbij dagelijks zes nieuwe reisaanbiedingen getoond worden, om zo keuzestress te voorkomen. Inmiddels bestond TravelBird in 2015 alweer 5 jaar en zijn ze actief in 13 landen.

TravelBird heeft reizen in diverse categorieën, waaronder zonvakanties, stedentrips, rondreizen, weekendjes weg, verre rondreizen, beleving, fietsvakanties, autovakanties, luxe vakanties, campings en vliegvakanties. Zo kan je diverse zonvakanties boeken naar Spanje, Kroatië en Griekenland maar is het ook mogelijk om voor een fietsvakantie door de Vlaamse Kempen te gaan. Een rondreis door Zuid-Afrika of Thailand? Ook dit boek je bij TravelBird. Stedentrips naar de leukste en mooiste Europese steden komen ook regelmatig voor in de zes dagelijkse aanbiedingen.

Travelbird is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

9,1
op basis van 69 reviews
Lees meer
8,5
op basis van 961 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,0
op basis van 11 reviews
Lees meer
op 4 februari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: januari 2019

Alles vooraf betaald, transfer heen en weer, hotel, halfpensioen, excursie dus een zorgeloos vakantie. Maar bij aankomst in het hotel was onze reservering geannuleerd. Moest alles ter plekke weer zelf gaan regelen en betalen. Travelbird/Tui zeiden dat het was een miscommunicatie. Mijn hele vakantie was naar de Kl.... Onvoorstelbaar en zwaar teleurgesteld.

  • Algemeen 1
op 18 januari 2019 bestemming: Nederland / volendam, reisperiode: januari 2019

Erg tegen gevallen....nooit meer

  • Algemeen 1
op 26 oktober 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2018

Bij aankomst is het hotel geannuleerd. Hele middag bellen met Travelbird. Liegen dat er wel betaald is. Allemaal waardeloze beloftes en nul actie. Onvoorstelbaar waardeloos!!!!!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen