Schrijf een ervaring over TravelBird en maak kans op mooie prijzen!

TravelBird

Url: https://travelbird.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TravelBird

De reisorganisatie Travelbird heeft eind oktober 2018 surseance van betaling aangevraagd en is kort daarna failliet gegaan. Inmiddels is de reisorganisatie overgenomen door het internationale Secret Escapes. Op de website van Travelbird zijn inmiddels weer een aantal reizen te boeken. Dit betreft vooral actuele aanbiedingen die een aantal dagen geldig zijn en lijken dezelfde aanbiedingen als die op de website van Secret Escapes worden aangeboden. Om het aanbod te zien moet je wel eerst je mailadres achterlaten.

Op de website van Travelbird is verder niet veel informatie te vinden. Via Secret Escapes vind je wel waar ze nu eigenlijk voor staan: Bij Secret Escapes bieden ze je tot wel 70% exclusieve korting op de allermooiste hotels en vakanties. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste online-prijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s als kamer-upgrades, diners, een fles champagne en spabehandelingen aangeboden. Alle deals zijn tijdelijk beschikbaar: dus wees er snel bij: want op = op!

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 1104 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
7,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
Goed Idee Reizen
6,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
op 6 mei 2020 bestemming: IJsland / Reijkjavik, reisperiode: februari 2019

De reis was in eerste instantie zeker mooi. IJsland in de winter is echt de moeite waard. Het hotel was erg basic, maar okť. De terugreis werd echter door weersomstandigheden tweemaal uitgesteld, zodat we een verblijf van vijf dagen extra hadden. Vervelend, maar Travelbird kon daar niets aan doen.... weersomstandigheden. Maar de service.... ze deden niets, namen contact op toen we al drie dagen in een andere accommodatie zaten. En vervolgens beloofden ze ons te helpen om het geld terug te krijgen van Transavia... na enkele zeer vervelende telefoontjes, waarin alleen maar gezegd werd dat het bij een andere afdeling lag, die we niet konden spreken.... nooit meer wat van gehoord. Kortom... niet doen, boeken via TRavelbird, dat eigenlijk Secret Escapes is. Als er iets misgaat, geven ze niet thuis.

  • Algemeen 3
op 20 maart 2020 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: maart 2020

Wij zouden vandaag 20 maart 2020 viaTravelbird vertrekken naar Boedapest met KLM. Hongarije heeft een inreisverbod vanaf 14 maart ingelast voor toeristen. Min. Van Buitenlandse zaken heeft een negatief reisadvies vanaf 16 maart gegeven. Ondanks herhaalde e-mails van onze kant en onbereikbare telefoontjes tot op heden nog geen reactie van Travelbird/secretescapes ontvangen. Echt schandalig. Wij realiseren ons dat het een drukke periode is, maar vanmorgen hadden wij dus eigenlijk moeten vertrekken. Niets gehoord, geen oplossing, echt helemaal niets is aangedragen door Travelbird. Wat een teleurstellende reisorganisatie.

  • Algemeen 1
op 18 februari 2020 bestemming: Portugal / Porto, reisperiode: februari 2020

Reis was prima ,vlucht,auto en hotels zeer goed
porto tasting aangeboden bij porto cruz was onmogelijk.
het ganse gebouw is uitgebroken en wordt gerenoveerd.
Dit zal nog lange tijd duren.Dus niet meer aanbieden aan nieuwe klanten.
er zijn andere portokelders genoeg,bv Calem is prima

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen