Schrijf een ervaring over TravelBird en maak kans op mooie prijzen!

TravelBird

Url: https://travelbird.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TravelBird

TravelBird is een online reisorganisatie die de mooiste vakantieaanbiedingen deelt op haar website. In de nieuwsbrief en op de homepage van TravelBird vind je iedere dag nieuwe acties. Door de uiteenlopende aanbiedingen zit er altijd wel iets voor jou bij. Daarnaast zijn er ook altijd diverse andere reizen te boeken op de site.

Oprichters Symen Jansma en Dennis Klompalberts zijn de reisorganisatie in 2010 begonnen nadat ze zelf door de bomen het bos niet meer zagen in het vakantieaanbod op internet. Door de enorme hoeveelheid vakantieaanbiedingen werd het zoeken naar de juiste vakantie steeds ingewikkelder. Ze besloten een website te ontwikkelen waarbij dagelijks zes nieuwe reisaanbiedingen getoond worden, om zo keuzestress te voorkomen. Inmiddels bestond TravelBird in 2015 alweer 5 jaar en zijn ze actief in 13 landen.

TravelBird heeft reizen in diverse categorieën, waaronder zonvakanties, stedentrips, rondreizen, weekendjes weg, verre rondreizen, beleving, fietsvakanties, autovakanties, luxe vakanties, campings en vliegvakanties. Zo kan je diverse zonvakanties boeken naar Spanje, Kroatië en Griekenland maar is het ook mogelijk om voor een fietsvakantie door de Vlaamse Kempen te gaan. Een rondreis door Zuid-Afrika of Thailand? Ook dit boek je bij TravelBird. Stedentrips naar de leukste en mooiste Europese steden komen ook regelmatig voor in de zes dagelijkse aanbiedingen.

Travelbird is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 29 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: maart 2017

Fijne vliegtijden, goede verbinding naar het centrum, erg mooi en luxe hotel en alles is op loopafstand. We hebben heel rome gezien in 4 dagen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2017 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: augustus 2017

Totale pakket was goed geregeld. Ligging was verder dan beschreven en informatie over de reis had uitgebreider en eerder gemogen. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 25 augustus 2017 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: maart 2017

Alles was super geregeld. De excursies waren inclusief. Het was een super reis! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen