Schrijf een ervaring over TravelBird en maak kans op mooie prijzen!

TravelBird

Url: https://travelbird.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TravelBird

De reisorganisatie Travelbird heeft eind oktober 2018 surseance van betaling aangevraagd en is kort daarna failliet gegaan. Inmiddels is de reisorganisatie overgenomen door het internationale Secret Escapes. Op de website van Travelbird zijn inmiddels weer een aantal reizen te boeken. Dit betreft vooral actuele aanbiedingen die een aantal dagen geldig zijn en lijken dezelfde aanbiedingen als die op de website van Secret Escapes worden aangeboden. Om het aanbod te zien moet je wel eerst je mailadres achterlaten.

Op de website van Travelbird is verder niet veel informatie te vinden. Via Secret Escapes vind je wel waar ze nu eigenlijk voor staan: Bij Secret Escapes bieden ze je tot wel 70% exclusieve korting op de allermooiste hotels en vakanties. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste online-prijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s als kamer-upgrades, diners, een fles champagne en spabehandelingen aangeboden. Alle deals zijn tijdelijk beschikbaar: dus wees er snel bij: want op = op!

9,2
op basis van 68 reviews
Lees meer
8,5
op basis van 965 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
7,0
op basis van 11 reviews
Lees meer
op 23 maart 2019 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: november 2018

Nog steeds geen reactie over faillissement en geld retour . Wachten al vijf maanden

  • Algemeen 1
op 4 februari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: januari 2019

Alles vooraf betaald, transfer heen en weer, hotel, halfpensioen, excursie dus een zorgeloos vakantie. Maar bij aankomst in het hotel was onze reservering geannuleerd. Moest alles ter plekke weer zelf gaan regelen en betalen. Travelbird/Tui zeiden dat het was een miscommunicatie. Mijn hele vakantie was naar de Kl.... Onvoorstelbaar en zwaar teleurgesteld.

  • Algemeen 1
op 18 januari 2019 bestemming: Nederland / volendam, reisperiode: januari 2019

Erg tegen gevallen....nooit meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen