Schrijf een ervaring over TravelBird en maak kans op mooie prijzen!

TravelBird

Url: https://travelbird.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van TravelBird

TravelBird is een online reisorganisatie die de mooiste vakantieaanbiedingen deelt op haar website. In de nieuwsbrief en op de homepage van TravelBird vind je iedere dag nieuwe acties. Door de uiteenlopende aanbiedingen zit er altijd wel iets voor jou bij. Daarnaast zijn er ook altijd diverse andere reizen te boeken op de site.

Oprichters Symen Jansma en Dennis Klompalberts zijn de reisorganisatie in 2010 begonnen nadat ze zelf door de bomen het bos niet meer zagen in het vakantieaanbod op internet. Door de enorme hoeveelheid vakantieaanbiedingen werd het zoeken naar de juiste vakantie steeds ingewikkelder. Ze besloten een website te ontwikkelen waarbij dagelijks zes nieuwe reisaanbiedingen getoond worden, om zo keuzestress te voorkomen. Inmiddels bestond TravelBird in 2015 alweer 5 jaar en zijn ze actief in 13 landen.

TravelBird heeft reizen in diverse categorieën, waaronder zonvakanties, stedentrips, rondreizen, weekendjes weg, verre rondreizen, beleving, fietsvakanties, autovakanties, luxe vakanties, campings en vliegvakanties. Zo kan je diverse zonvakanties boeken naar Spanje, Kroatië en Griekenland maar is het ook mogelijk om voor een fietsvakantie door de Vlaamse Kempen te gaan. Een rondreis door Zuid-Afrika of Thailand? Ook dit boek je bij TravelBird. Stedentrips naar de leukste en mooiste Europese steden komen ook regelmatig voor in de zes dagelijkse aanbiedingen.

Travelbird is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 15 juli 2017 bestemming: Duitsland / Adenau, reisperiode: juli 2017

We werden op een kamertje geplaatst voor 1 persoon met een klapbedje erbij!... Lees meer

  • Algemeen 3
op 8 juli 2017 bestemming: Duitsland / Boppard, reisperiode: juni 2017

Hebben geboekt via Travel Bird voor hotel Eberhard in Boppard.We kregen een kamer op het gelijkvloers aan de parking met een vaste gratis parkeerplaats lvoor de deur.Het waren goede bedden ,alleen de badkamer viel wat klein uit.Het ontbijt was heel uitgebreid en er was ook een mooi terras met bloemen langs de Rijnpromenade..Boppard is een mooi klein dorpje waarvan je een hele dag met de boot naar Rudesheim kon varen .... Lees meer

  • Algemeen 8
op 30 juni 2017 bestemming: Duitsland / ellenz-poltersdorf, reisperiode: juni 2017

Gedateerde kamer-te kleine douchecel.ontbijt en diner wel in orde in ellenz-poltersdorf... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen