LMX Touristik

Url: https://www.lmx.de/

Type reizen: allround

Logo van LMX Touristik

De Duitse touroperator LMX is in 2001 opgericht en is uitgegroeid tot een gevestigde touroperator. Je kunt een reis van LMX boeken bij meer dan 8.000 reisbureaus in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. De reisorganisatie biedt pakketreizen, hotels en vluchten aan. Ze hebben bestemmingen in Europa zoals de Balearen, Turkije, Cyprus, Bulgarije, Griekenland en Malta, maar ook bestemmingen buiten Europa. Voorbeelden daarvan zijn Thailand, Mauritius, Zuid-Afrika, de Caraïben, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. In totaal bestaat het aanbod uit 36 landen wereldwijd. De pakketreizen zijn onder andere familiereizen, Adults Only reizen en wellnessreizen.

Op de website van LMX Touristik kun je eenvoudig je voorkeuren voor een vakantie doorgeven door middel van filters. Denk hierbij aan het gewenste aantal sterren dat de accommodatie moet hebben, de gewenste verzorging, het gewenste kamertype, je budget en voorkeuren met betrekking tot faciliteiten. Bij LMX Touristik kun je ook een aanvraag doen voor groepsreizen vanaf 10 personen.

Je kunt LMX Touristik het beste bereiken per e-mail en telefoon. Er is een speciaal servicepunt voor Nederlanders. Daarnaast kun je de reisorganisatie volgen op Facebook en Twitter. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leipzig, waar ook Nederlandstalige medewerkers aanwezig zijn om je in je eigen taal te helpen.

Ervaringen met LMX Touristik

LMX Touristik krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 3 ervaringen:

1,0 + Ervaring delen
op 25 juli 2023 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: augustus 2023

Helaas heeft er geen reis plaats kunnen vinden ivm geen boeking ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 april 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: april 2020

Let op als je boekt bij LMX. Het is goedkoop maar verwacht 0 service. Wij moesten (grote fout van mij) vier tenaamstellingen aanpassen via LMX bij Ryanair. Kosten 720 euro (4X150 + 4 X 30 administratie). Uiteindelijk heb ik het via omwegen zelf kunnen doen voor €150. Uiteindelijk zijn we niet kunnen gaan ivm Corona en we kunnen fluiten naar onze aanbetalingvan €800. Verwacht 0 coulance en 0 service. Volgende keer gewoon weer via een Nederlands bedrijf. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 november 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: oktober 2019

We kregen de verkeerde reisgegevens toegestuurd en moesten hierdoor extra kosten maken. Helaas geven ze niet thuis bij vragen omtrent restitutie van deze kosten. ... Lees meer

  • Algemeen 1