Schrijf een ervaring over Wtc.nl en maak kans op mooie prijzen!

Wtc.nl

Url: http://www.wtc.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: allround

Logo van Wtc.nl
Wtc.nl won in 2013 de Reisgraag award

WTC is een aanbieder van verschillende soorten vliegreizen. Het is onderdeel van Otravo, waar onder andere ook Vliegtickets, Schipholtickets en VakantieDiscounter onder vallen. Met meer dan 30 jaar ervaring is WTC in Nederland een van de grootste specialisten op het gebied van vliegtickets, maar je kunt er tegenwoordig nog veel meer boeken dat alleen vliegtickets. Sinds de oprichting in 1983 heeft de reisorganisatie flink aan de weg getimmerd om verschillende typen reizen aan te kunnen bieden. Momenteel heeft de reisorganisatie meer dan 150 ervaren medewerkers in dienst.

Het aanbod van WTC is erg breed en bestaat uit (vlieg)reizen wereldwijd. De reisorganisatie biedt je veel keuze, waardoor er voor ieder type vakantieganger wel een geschikte reis te vinden is. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om losse vliegtickets te kopen, maar ook kun je er hotels, huurauto's en zelfs complete zonvakanties, campervakanties, (verre) rondreizen, maatwerkreizen en speciale deals zoals stedentrips of fly & drives tegen leuke prijzen boeken bij WTC. De reisorganisatie werkt daarbij samen met onder andere Booking.com en Interhome. Door de omvang, onafhankelijkheid en inkoopkracht van WTC kan de organisatie een goed totaalaanbod bieden voor mooie en lage prijzen.

Bij WTC kun je betrouwbaar en snel boeken. Als je behoefte hebt aan hulp of advies, kun je een online offerte aanvragen via de website of langsgaan bij de reiswinkel van WTC in Amsterdam. Hier kunnen reisspecialisten je helpen met het boeken van je vakantie. Daarnaast heeft WTC een kantoor in het industriegebied Sugar City in Halfweg. De medewerkers van WTC zijn iedere dag telefonisch bereikbaar. Op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Verder kun je WTC volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

op 13 december 2017 bestemming: Turkije / Kusadasi, reisperiode: mei 2017

Een vriend wilden zijn reis verzetten naar 2 dagen later ,1 uur na boeking,
kon niet en was 400 euro kwijt , WTC dit is een schande.zeker dollar tekens in jullie ogen .let goed op ,er komt een tijd dat Servies weer hoog in het komt testaan ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 november 2017 bestemming: Verenigde Staten / Orlando, reisperiode: september 2017

De reis was prima. alleen ticket en auto (rondom verzekerd) geboekt via WTC.kan weinig misgaan.
echter: na thuiskomst bleek de autoverhuurder Alamo bijna 200€ van onze visa kaart te hebben afgeschreven, terwijl de auto met volle tank was afgeleverd. Aan WTC gevraagd dit af te handelen. Na 1 maand nog steeds niets gehoord.

wel snel als je boekt en nog moet betalen, maar after-sale blijkbaar geen service ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 2 november 2017 bestemming: Kenia, reisperiode: februari 2017

De vlucht vertrok op tijd. Het personeel was aardig. Alleen was er onduidelijkheid over mijn bagage naar de volgende vlucht of ik dat opnieuw moest inchecken. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen