Schrijf een ervaring over Wtc.nl en maak kans op mooie prijzen!

Wtc.nl

Url: https://www.wtc.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: allround

Logo van Wtc.nl
Wtc.nl won in 2013 de Reisgraag award

World Ticket Center (WTC) is een van de grootste webwinkels die vliegtickets verkoopt in Nederland. Je kunt er tickets boeken voor bestemmingen over de hele wereld. WTC heeft goede afspraken gemaakt met luchtvaartmaatschappijen waardoor de reizigers kunnen kiezen uit de goedkoopste deals. WTC is onderdeel van Otravo, wat staat voor Online Travel Organisation. Onder Otravo vallen naast WTC ook schipholtickets, de vakantiediscounter en vliegtickets.nl.

Op de website van World Ticket Center kun je vliegtickets gemakkelijk vergelijken zodat je altijd de beste prijs betaalt. Sinds 1983 is WTC een gevestigde naam op het gebied van goedkoop vliegen. Bij de reisorganisatie staat deskundigheid hoog in het vaandel. Zo garandeert de organisatie de beste service tegen een betaalbare prijs. Naast vliegreizen is het bij deze reisorganisatie ook mogelijk om hotels te boeken, auto's te huren en parkeerplaatsen te boeken bij een luchthaven. Op de website kun je tevens vinden wat de meest populaire landen, bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen van dit moment zijn.

World Ticket Center is 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar zodat jij altijd om advies kunt vragen. De klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur. In het weekend is de klantenservice bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Daarnaast kun je ook een mail sturen naar de reisorganisatie. Verder is WTC aangesloten bij ANVR, SGR en IATA waardoor je met een gerust hart op reis kunt.

op 29 juni 2020 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: augustus 2020

1 aug 2020 willen wij onze droomreis naar Amerika maken ,hiervoor hebben wij jaren lang gespaard. Niet wetende dat corona roet in het eten zou goeien. Ik ben nu al maanden bezig om contact te krijgen met WTC, gebeld geen contact ,gemaild geen antwoord op je vragen dit is echt te triest voor woorden. Ik vindt dit geen manier van werken en hoe je met je klanten om moet gaan. Ik raad iedereen aan die hier een ticket wil boeken eens goed achter zijn oren te krabben om dat bij WTC te doen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 maart 2019 bestemming: Vietnam / Tilburg, reisperiode: juli 2019

Het bedrijf is zeer klantonvriendelijk als er problemen zijn met de boeking. Ze vermelden het niet wanneer een inter-airport vlucht bij je van toepassing is en er wordt geen melding gegeven wanneer 3 uur overstaptijd op twee verschillende vliegvelden 60km uit elkaar kort is maar 1 uur op hetzelfde vliegveld wel. De informatievoorziening is dus slecht en ze doen niks om het voor jou zo goed mogelijk op te lossen want ze rekenen gewoon 30% korting en laten je niet eens uitpraten aan de telefoon. Wees dus gewaarschuwd kijk goed of het geen inter-airport vlucht betreft en boek deze nooit want het is een en al ellende. Al zou ik NOOIT meer boeken bij deze verschrikkelijke organisatie!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 11 februari 2019 bestemming: Turkije / Istanbul, reisperiode: maart 2019

Een tijdje geleden een ticket geboekt bij WTC. Toen ik na een paar dagen nog altijd geen ticket had ontvangen (ze beloven binnen een uur na betaling deze te mailen) maar eens gebeld. Dit heb ik na een half uur in de wacht te hebben gestaan maar opgegeven.
Toen maar een mail gestuurd. Deze werd keurig beantwoord, tickets waren bijgevoegd, excuses gemaakt. Helaas was de file een zodanig verouderd bestandsformaat, dat ik het niet geopend kreeg. Dus maar via een converter omgezet in PDF. Bleek het een ticket van iemand anders (hallo, privacy?).
Hierop een boze mail gestuurd, maar ik wacht nog altijd op antwoord, en op mijn tickets. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen