Schrijf een ervaring over Wtc.nl en maak kans op mooie prijzen!

Wtc.nl

Url: https://www.wtc.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: allround

Logo van Wtc.nl
Wtc.nl won in 2013 de Reisgraag award

World Ticket Center (WTC) is een van de grootste webwinkels die vliegtickets verkoopt in Nederland. Je kunt er tickets boeken voor bestemmingen over de hele wereld. WTC heeft goede afspraken gemaakt met luchtvaartmaatschappijen waardoor de reizigers kunnen kiezen uit de goedkoopste deals. WTC is onderdeel van Otravo, wat staat voor Online Travel Organisation. Onder Otravo vallen naast WTC ook schipholtickets, de vakantiediscounter en vliegtickets.nl.

Op de website van World Ticket Center kun je vliegtickets gemakkelijk vergelijken zodat je altijd de beste prijs betaalt. Sinds 1983 is WTC een gevestigde naam op het gebied van goedkoop vliegen. Bij de reisorganisatie staat deskundigheid hoog in het vaandel. Zo garandeert de organisatie de beste service tegen een betaalbare prijs. Naast vliegreizen is het bij deze reisorganisatie ook mogelijk om hotels te boeken, auto's te huren en parkeerplaatsen te boeken bij een luchthaven. Op de website kun je tevens vinden wat de meest populaire landen, bestemmingen en luchtvaartmaatschappijen van dit moment zijn.

World Ticket Center is 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar zodat jij altijd om advies kunt vragen. De klantenservice is doordeweeks bereikbaar van 09:00 uur tot 22:00 uur. In het weekend is de klantenservice bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Daarnaast kun je ook een mail sturen naar de reisorganisatie. Verder is WTC aangesloten bij ANVR, SGR en IATA waardoor je met een gerust hart op reis kunt.

op 26 november 2020 bestemming: Marokko / Tanger, reisperiode: mei 2019

Vliegreis vanuit tanger Marokko is gecanceld door air Arabia ik wacht nog steeds op een reactie van WTC voor retour van mijn geld of voucher. Zeer slechte boekingsite die WC site zo ga je niet met klanten om dit is pure oplichterij. Ga nooit meer iets boeken hun.
Sh*tservice door de W(t)C ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 oktober 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2019

Wat een slecht bedrijf is dit! Ik wacht nog op 4000 Euro voor de reis van ons leven! Nu kunnen we niets..."we zijn een tussenpersoon" , "het kan maanden duren" "neem geen contact met ons op" "Bla, Bla, Bla, Bla" Ik begrijp veel, maar terugstorten van bedragen voor gecancelde tickets lijkt mij niet zo moeilijk. Ze doen alles geautomatiseerd, incasseren hebben ze geen moeite mee dus terugstorten mag ook geen probleem zijn. NOOIT MEER WTC!
Ik start vandaag een juridische procedure. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 oktober 2020 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: april 2020

Walgelijk bedrijf. Tickets verkopen kunnen ze goed maar service verlenen hoo maar. In maart werd onze vlucht geannuleerd en wij zouden binnen 3-6mnd ons geld terug krijgen. Inmiddels 7mnd verder. En nu mogen we nog een jaar wachten?! We kunnen niks zeggen mevrouw, we wachten op een terugbetaling van condor, nee we kunnen niet zien wanneer. Na 10x bellen met condor hebben ze het nagekeken op de administratie en onze betaling is alleen retour gegaan naar wtc. Wat is dit voor een gel*l en waar blijft ons geld?! Wij zijn het goed zat! Wij keren nooit meer terug bij Wtc. Wees eerlijk en geen openheid van zaken en verleen service. Want zonder klanten zijn jullie niks. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen