Schrijf een ervaring over Wtc.nl en maak kans op mooie prijzen!

Wtc.nl

Url: https://www.wtc.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: allround

Logo van Wtc.nl
Wtc.nl won in 2013 de Reisgraag award

WTC is een aanbieder van verschillende soorten vliegreizen. Het is onderdeel van Otravo, waar onder andere ook Vliegtickets, Schipholtickets en VakantieDiscounter onder vallen. Met meer dan 30 jaar ervaring is WTC in Nederland een van de grootste specialisten op het gebied van vliegtickets, maar je kunt er tegenwoordig nog veel meer boeken dat alleen vliegtickets. Sinds de oprichting in 1983 heeft de reisorganisatie flink aan de weg getimmerd om verschillende typen reizen aan te kunnen bieden. Momenteel heeft de reisorganisatie meer dan 150 ervaren medewerkers in dienst.

Het aanbod van WTC is erg breed en bestaat uit (vlieg)reizen wereldwijd. De reisorganisatie biedt je veel keuze, waardoor er voor ieder type vakantieganger wel een geschikte reis te vinden is. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om losse vliegtickets te kopen, maar ook kun je er hotels, huurauto's en zelfs complete zonvakanties, campervakanties, (verre) rondreizen, maatwerkreizen en speciale deals zoals stedentrips of fly & drives tegen leuke prijzen boeken bij WTC. De reisorganisatie werkt daarbij samen met onder andere Booking.com en Interhome. Door de omvang, onafhankelijkheid en inkoopkracht van WTC kan de organisatie een goed totaalaanbod bieden voor mooie en lage prijzen.

Bij WTC kun je betrouwbaar en snel boeken. Als je behoefte hebt aan hulp of advies, kun je een online offerte aanvragen via de website of langsgaan bij de reiswinkel van WTC in Amsterdam. Hier kunnen reisspecialisten je helpen met het boeken van je vakantie. Daarnaast heeft WTC een kantoor in het industriegebied Sugar City in Halfweg. De medewerkers van WTC zijn iedere dag telefonisch bereikbaar. Op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 21:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Verder kun je WTC volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

op 11 februari 2019 bestemming: Turkije / Istanbul, reisperiode: maart 2019

Een tijdje geleden een ticket geboekt bij WTC. Toen ik na een paar dagen nog altijd geen ticket had ontvangen (ze beloven binnen een uur na betaling deze te mailen) maar eens gebeld. Dit heb ik na een half uur in de wacht te hebben gestaan maar opgegeven.
Toen maar een mail gestuurd. Deze werd keurig beantwoord, tickets waren bijgevoegd, excuses gemaakt. Helaas was de file een zodanig verouderd bestandsformaat, dat ik het niet geopend kreeg. Dus maar via een converter omgezet in PDF. Bleek het een ticket van iemand anders (hallo, privacy?).
Hierop een boze mail gestuurd, maar ik wacht nog altijd op antwoord, en op mijn tickets. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 januari 2019 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: september 2018

Ik boek vaak (nu voor de 5de keer) via WTC.nl en ik ben altijd heel tevreden over hun dienst! Ik vind vaak goede prijzen en ik vind het erg fijn dat ik vertrouwd geld naar hun kan over maken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 14 september 2018 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: augustus 2018

Stond heel slecht aangegeven dat je voor je koffer moest betalen!!! Andere maatschappijen geven dit duidelijk aan!!!! Ik kon het bespottelijke hoge bedrag van 10euro de kg betalen!!!!!! Totaal 210euro!!! Terwijl mijn ticket 129euro kostte! ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen