Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Bolderman wint Reisgraag Award 2017
Bolderman wint Reisgraag Award 2017
Voor alweer de 6e keer op rij wint Bolderman Excursiereizen de Reisgraag Award in de categorie Excursiereizen. Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal heeft met een gemiddeld cijfer van een 7,8 wederom laten zien de kwaliteit door de jaren heen goed te waarborgen.

Onno Hosman (Bolderman Excursiereizen): ''Wij zijn vereerd de Reisgraag Award 2017 voor de 6e keer op rij in ontvangst te mogen nemen door de stem van onze reizigers. Dat is waar we het voor doen! Wij zijn uiteraard heel erg blij en dankbaar dat onze gasten onze service, inzet en natuurlijk de kwaliteit van onze bus- excursiereizen, stedentrips en vlieg- busreizen blijven belonen met een hoog cijfer. Het is een kroon op onze werkzaamheden die wij samen met een geweldig team met veel inzet en plezier verrichten! Wij willen onze reizigers bedanken voor deze enorme waardering. Dankzij jullie steun en vertrouwen hebben wij deze felbegeerde Reisgraag Award 2017 gewonnen! "

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws

Artikelen