Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2018
Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2018
Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal heeft met een gemiddeld cijfer van een 7,6 de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Excursiereizen gewonnen. Uit alle reviews van 2017 heeft deze reisorganisatie gemiddeld het hoogste cijfer gehaald en daarmee voor de zevende keer op rij deze publieksprijs binnengehaald.

Onno Hosman (Bolderman Excursiereizen): “Bij Bolderman vinden we het geweldig deze award voor de 7e keer in ontvangst te mogen nemen! Het bevestigt dat we als marktleider met onze Excursiereizen en service tegemoet komen aan de wensen van onze vakantiegangers. We zijn er vooral trots op dat we deze award krijgen op basis van de ervaringen van onze reizigers. Het geeft ons veel energie te zien dat de tijd en moeite die we in onze reizen steken zo goed gewaardeerd wordt door onze reizigers. Met groot enthousiasme staan we ook in 2018 klaar om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.”

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen