Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Team Bolderman viert feest!
Team Bolderman viert feest!
Bolderman Excursiereizen uit Veenendaal heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie excursiereizen gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,7 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Onno Hosman (Bolderman Excursiereizen):"In één woord: “fantastisch”! Met of zonder Awards, we doen altijd ons uiterste beste voor onze reizigers. Maar het is natuurlijk ontzettend leuk om de Reisgraag Award alweer voor de 8e keer in ontvangst hebben mogen nemen. We zijn heel blij dat onze klanten de moeite nemen om, na terugkomst van hun vakantie, bij Reisgraag.nl een waardering over het product te schrijven. We zijn afgelopen jaar enorm gegroeid. Door het krijgen van deze Award wordt bevestigd dat we onze kwaliteit hebben weten te behouden. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft natuurlijk heel erg bedanken, want zonder jullie hadden we deze Award nooit kunnen winnen!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws

Artikelen