Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Bolderman Excursiereizen met Reisgraag Award
Team Bolderman Excursiereizen met Reisgraag Award
Bolderman Excursiereizen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Bolderman Excursiereizen is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Quote

"In een lastig jaar de felbegeerde Reisgraag Award 2021 winnen geeft ons extra energie om, wanneer het weer is toegestaan, onze reizigers een zorgeloze en welverdiende vakantie te mogen verzorgen.

Dat wij deze Award nu voor de 10e keer op rij in ontvangst mogen nemen beloont ons hele team voor hun enorme inzet. In deze tijd proberen wij onze klanten op een goede manier op de hoogte te houden over de bestaande boekingen en te informeren over nieuwe reserveringen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij door de enorme inzet van ons team de Reisgraag Award hebben gewonnen. Wij willen al onze reizigers bedanken voor alle steun en mooie berichten die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen.

Ook in deze bijzondere tijd hebben wij niet stil gezeten, onze website is doorontwikkeld waardoor het nu nog gemakkelijker is om een reis bij ons te boeken. Nieuw in ons programma zijn onze autoreizen in binnen- en buitenland met de service zoals u van ons gewend bent. Door de enorme vraag naar onze populaire najaarsreizen hebben wij ons najaarsaanbod uitgebreid met extra bestemmingen en vertrekdata waardoor er nog meer keuze is.

Gelukkig komt het moment van reizen steeds dichterbij, want die tijd gaat komen, daarvan zijn wij overtuigd!" - Onno Hosman, Bolderman Excursiereizen

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws

Artikelen