Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2022

Geschreven op 24 maart 2022 door Tl

Onno Hosman met de Reisgraag Award 2022
Onno Hosman met de Reisgraag Award 2022
Bolderman Excursiereizen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2022 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit lastige en spannende jaar juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen.

Bolderman Excursiereizen is de reisorganisatie die de meeste positieve reviews heeft ontvangen.  Daarom hebben zij dit jaar de publieksprijs 'Beste reisorganisatie 2022’ in ontvangst mogen nemen. En dat al weer voor de elfde keer op rij.

De felbegeerde Reisgraag Award winnen in de rubriek ‘Beste Reisorganisatie 2022’ geeft ons opnieuw veel energie om ook in 2022 tot het uiterste te gaan voor onze reizigers.

Vertrouwen

Afgelopen jaar heeft Bolderman Excursiereizen ondanks alle beperkingen in verband met COVID-19 toch een groot aantal trouwe én nieuwe reizigers een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen. “Afgelopen jaar hebben wij onder andere onze website geoptimaliseerd,” zegt Onno Hosman. ”Daardoor is het voor onze reizigers nog eenvoudiger om een prachtige reis te boeken.” Ook heeft het team van Bolderman Excursiereizen de reizigers continue voorzien van de laatste informatie over de maatregelen op de bestemmingen. “Tijdens de start van het reisseizoen 2022 hebben wij gezien dat onze klanten er weer vertrouwen in hebben. Zij zijn volop aan het boeken, zodat ze verzekerd zijn van een plek op hun droomreis.”

Klassiekers

In ons aanbod voor 2022 hebben we weer vele nieuwe reizen, maar vooral ook Bolderman-klassiekers. “Onze klassieke trips naar onder andere Oostenrijk, Italië, Spanje en Duitsland hebben we uitgebreid met extra data. Daarmee bieden we onze reizigers nog meer keuze. Wij kijken uit naar een mooi 2022 waarin wij onze reizigers willen laten genieten van de prachtige natuur, cultuur, steden en dorpen in Europa.”

Klantreviews zijn bepalend

Dat wij deze Award nu voor de elfde keer op rij in ontvangst mogen nemen beloont alle onze teamleden voor hun tomeloze inzet. “Daarnaast willen we al onze reizigers bedanken voor alle steun en mooie berichten die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen.” Dit is alweer de elfde editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland.

Bekijk alle winnaars op: https://www.reisgraag.nl/awards/2022/

Nieuws

Artikelen