Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2023

Geschreven op 1 februari 2023 door Tl

Bolderman Excursiereizen met publieksprijs
Bolderman Excursiereizen met publieksprijs
Reisorganisatie Bolderman Excursiereizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2023' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2022 heeft deze touroperator uit Veenendaal het beste gescoord in de categorie Excursiereizen.

Reactie van Onno Hosman: "Wij zijn trots en dankbaar dat wij de Reisgraag Award weer in ontvangst mogen nemen!

Om de enige echte publieksprijs voor de twaalfde keer te mogen winnen is de kroon op ons harde werk en laat de waardering van onze reizigers blijken.

Nu we weer volop mogen reizen naar de mooiste bestemmingen binnen Europa, motiveert het ons om er ook dit jaar weer volledig voor te gaan! Wij hebben vertrouwen in de toekomst en zien onze reizigers graag vertrekken naar hun droombestemming.

Kwaliteit, service en veiligheid staan dan ook voorop, waardoor wij voor iedereen de perfecte reis kunnen samenstellen.

Namens team Bolderman Excursiereizen willen wij iedereen hartelijk bedanken voor het stemmen en waarderen het enorm dat u een review over onze organisatie heeft geschreven.  "

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 40.000 reviews over bedrijven in de reisbranche goedgekeurd. Dit is de 12e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2023 op https://www.reisgraag.nl/awards/2023/

Nieuws

Artikelen