Bolderman Excursiereizen wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

Boelhouwer (CFO) & Hosman (CCO) met de award
Boelhouwer (CFO) & Hosman (CCO) met de award
Reisorganisatie Bolderman Excursiereizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews heeft deze touroperator uit Veenendaal het beste gescoord in de categorie Excursiereizen.

Reactie Onno Hosman: "Wat geweldig dat wij voor de 12 keer op rij als beste uit de bus zijn gekomen! Wij vinden het fantastisch om wederom de Reisgraag Award in ontvangst te mogen nemen voor ‘Beste reisorganisatie in Excursiereizen’.

Dankzij de vele positieve reviews van onze trouwe en nieuwe reizigers zal deze jaarlijkse publieksprijs ook nu weer een mooie plek op ons kantoor krijgen. Het motiveert ons allemaal om ons uiterste best te blijven doen voor onze reizigers, zodat elke busvakantie er één is om nooit te vergeten. Wij mogen ons gelukkig prijzen dat wij vele trouwe reizigers hebben, waarvan een deel zelfs meerdere keren per jaar met ons op reis gaat. Zij zijn onze ogen en oren op locatie en daar leren wij graag van. Want dankzij hun reviews weten wij waar onze reizigers blij van worden, maar ook waar nog werk aan de winkel is om zaken te verbeteren. 

Bij Bolderman zijn kwaliteit, veiligheid en service de uitgangspunten voor al onze busreizen. Of het nu om het samenstellen, het boeken, de voorbereidingen of de uiteindelijke uitvoering van een reis gaat, dit moet gewoon goed zijn. Hier ligt dan ook onze focus.

Als specialist in busreizen bieden wij een uitgebreid busreizenprogramma aan. Met onze vele excursie- en rondreizen binnen Europa én de verre vlieg-busreisbestemmingen in bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Jordanië en Sri Lanka is er voor iedereen wel een bestemming naar wens te vinden. Uiteraard zitten wij nooit stil en inspireren onze reizigers ons ook om elk jaar nieuwe busreizen samen te stellen naar bekende en nieuwe bestemmingen.

Een welgemeende DANK U WEL aan al onze reizigers die een review hebben geschreven op Reisgraag. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaringen te delen, zowel met andere reizigers als met ons. Ook in 2024 staat het gehele team Bolderman Excursiereizen en onze chauffeurs en reisleiding weer voor u klaar om u een onvergetelijke busreis te bezorgen. Graag tot ziens!"

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

Nieuws

Artikelen