Ervaringen Country Camp

Pagina 1 van 1 met 26 resultaten

op 11 juli 2019 bestemming: Duitsland / Echternachterburck, reisperiode: juli 2019

De schoonmaak was niet Top! De koelkast zat de roest op en ook niet schoongemaakt. Stofwolken in de slaapcabine, etensresten achter en onder keuken. Weerplekken in de stoekussens, geen parasol aanwezig.
Tent stond scheef, als je uit je bed kwam moest je oppasen dat je niet naar buiten valt. Als je zat op stoel werdt je al beroerd vanwege de schuinte.

  • Algemeen 5
op 4 januari 2018 bestemming: Frankrijk / Saint Girons Plage, reisperiode: augustus 2016

Wat een fantastische vakantie. De aankomst was zeer welkom. We werden door een Nederlands echtpaar zeer hartelijk ontvangen met een heerlijke fles koude wijn. Na een lange reis zeer welkom. Ook kregen we een handige schoudertas van Eurosol met alle benodigde info over de camping en de omgeving. Heel attent en erg handig.
De camping is van alle gemakken voorzien en erg netjes en goed onderhouden. Zelfs de gedateerde toiletgebouwen werden meerdere malen per dag schoongehouden en waren daarom erg aangenaam. In de supermarkt is elke dag vers brood en croissants voor een goede prijs. Het zwembad is erg schoon, compleet en kindvriendelijk. Wel 4 zwembaden, voor elk wat wils en geen handoekjes klaarleggen in de ochtend.
Op loopafstand van een zeer breed en hagelwit zandstrand. Je loopt door een straat met winkeltjes en restaurants naar het strand. Puntje van kritiek is het gebrek aan gastvrijheid van het horecapersoneel daar. Maar dat heeft onze pret niet kunnen drukken.
De tent is basic maar erg compleet en comfortabel. De ligging is zeer gunstig voor op het terrein en in de nabijheid van de toiletgebouwen, zwembaden, winkeltjes en restaurants. De tenten zijn gelegen in een dennenbos met voldoende zon en schaduw.
Al met al een echte aanrader, vooral voor een gezin met kinderen tussen de 0 en 16 jaar.

  • Algemeen 9




op 19 oktober 2016 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2016

Prima safaritent! We trokken het nodige bekijks. Lekker ook stromend water in de keuken.

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2016 bestemming: Frankrijk, reisperiode: april 2016

Geweldige camping. Trendy tent met alles wat je nodig hebt ook hoor. Super gastheer van country camp. Leuke tips voor omgeving! Ongelooflijk ruime plekken. Zee prima bereikbaar, heerlijke zandstranden.

  • Algemeen 10
op 15 september 2014 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2014

Na een geweldige ervaring met Country Camp vorig jaar in Camping Begur, twijfelden we niet langer om dezelfde kant op te gaan mét dezelfde organisatie. Wederom was de camping zeer netjes en omgeven door natuur. Een dagje overstroming kon de sfeer niet drukken, er werd door ons, door enkele "buren" en door personeel van de camping alles aan gedaan om het water uit de tent te houden .. chapeau ! Het zwembad leed helaas onder de stortbui, het zand ging waar het niet moest gaan .. maar het werd op één dag tijd volledig gezuiverd (met de hand). Jammergenoeg werd er minieme interesse getoond van de CC-beheerders ter plaatse, na de overstroming kwamen ze 'ns vragen of er iets aan de hand was, terwijl ze op het moment zelf foto's maakten van de overstroming, maar een handje toesteken ?? De dag nadien hadden ze elders een volledig ondergelopen tent uit te kuisen .. tja .. Ook bij aankomst vertelden ze je doodleuk dat ze "het gehad hadden" na enkele maanden en het tijd werd om naar huis te gaan. Het kan best zijn dat je dit voelt, maar dat zeg je absoluut niet tegen klanten die net aan hun vakantie willen beginnen ! En blijkbaar zeiden ze dat ook tegen de anderen. Jammer toch ! Zij moeten jullie net blij maken dat je daar bent. Gelukkig wisten we wel al enkele leuke plekjes en restaurantjes en wisten we hoe de camping in mekaar zat. Vorig jaar maakten we vaak een praatje met Ben & Wendy, dat waren geweldig lieve mensen, de beste beheerders ooit. Wederom zaten we in een supertent, met superveel ruimte !! Wij zijn dik tevreden met de tunneltent van CC en hebben dit jaar leuke vrienden erbij gekregen .. het CC-dalletje is leuk om in te vertoeven .. alleen het avondlawaai, stipt tot 0u00, van de Spaanse kinderen is minder leuk. Ook de huidige bar-uitbaters zijn helemaal niet aangenaam .. Wim & Dave, van vorig jaar, waren er bij aankomst niet en dat was toch een kleine domper, zij maakten de bar levendig .. dit jaar was er niets te beleven in de bar en zijn we ook niet vaak geweest om 's avonds gezellig wat te gaan drinken .. jammer.
Maar CC is zeker top en de camping zeer zeker ook als je niet van een megacamping houdt en graag in de natuur zit .. all we need is a tent and a nice place to stay !

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 23 augustus 2014 bestemming: Frankrijk / Perros Guirec, reisperiode: juli 2014

Prachtige plek op RCN-camping Port l'Epine. Camping vooral gericht op jongere gezinnen. De camping ligt prachtig, direct aan een baai, die met eb deels leegloopt, in een ook verder prachtige omgeving. Rotsachtige kust met grillige rotsformaties. Het oude pad van de douaniers net onder Perros Guirec is zeer de moeite waard. Mooie zandstranden vlakbij Perros Guirec. Prima gastheer en vrouw van Country Camp die met erg leuke tips voor excursies in de omgeving kwamen. Zeer leuke vakantie gehad!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 juni 2014 bestemming: Nederland / nunspeet, reisperiode: juni 2010

We werden heel erg hartelijk ontvangen door Country Camp.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 5
op 14 september 2013 bestemming: Spanje / Begur, reisperiode: augustus 2013

Spanje is voor ons steeds thuiskomen en dit jaar was dit in combinatie met een geweldige ontvangst én ruime, mooie tunneltent van Country Camp nog eens te meer. Een organisatie met een hart voor hun klanten. We zijn uiterst tevreden over de accomodatie, over de camping, over de omgeving, over de beheerders, over de zaakvoerder zelf die toevallig op de camping aanwezig was en zeer begaan was met de mening van de gasten, enz ... We hebben niets te vertellen wat ons stoorde .. nog beter zelfs .. de voorlopige reservatie staat al vast. We gaan volgend jaar terug en voor 2 weken ipv eentje ! Thanks Country Camp voor de zeer mooie vakantie ! Topteam !

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 12 november 2012 bestemming: Frankrijk / baratier, reisperiode: augustus 2012

Ze hebben het goed voor elkaar daar bij Country Camp!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 november 2012 bestemming: Frankrijk / herpelmont, reisperiode: juni 2012

We kwamen onverwachts, maar een telefoontje naar Country Camp was voldoende en kregen wij een prachtige en schone tent tot onze beschikking.
de camping was heerlijk, rustig, vriendelijk en positief.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 22 september 2012 bestemming: Nederland / Ouddorp, reisperiode: augustus 2012

Prima tunneltent van Country Camp, van alle luxe voorzien. Mooie ruime plek op een groot veld met leuke speelvoorzieningen. Gemoedelijke sfeer. We zaten in Ouddorp vlak bij het strand en hebben het erg getroffen met het mooie weer. De camping was in het weekend een enkele keer wel wat rumoerig vanwege jongeren.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 1 september 2012 bestemming: Duitsland / Echternacherbruck, reisperiode: juli 2012

Deze zomer een weekje naar camping Echternacherbruck gweest. De camping ligt op de grens van Duitsland/Luxemburg. We hadden een kant en klare tent geboekt bij Country Camp voor ruim 700 euro voor een week, deze werd goed schoon opgeleverd en het stel dat de accomodaties regelde waren erg vriendelijk. Alles wat we nodig hadden was in de tent, zelft een kacheltje! De camping ligt prachtig aan een rivier en op een steenworp afstand van de stad Echternach waar je lekker uit eten kunt. Op de camping loopt een hoop oudere jeugd rond en om die reden hadden we de camping geboekt. Het sanitair op de camping is goed, niet super, maar goed. In de buurt is veel te doen, wandelen, kano huren, kastelen bezoeken, Trier, bierbrouwerij etc. etc. teveel om in 1 week te doen. 1 minpuntje we hadden weinig zon op ons plekje door de vele hoge bomen op de camping. Heerlijk was het dat we maar 3.5 uur hoefde te rijden en toch hadden we het gevoel dat we heel ver van huis waren.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 23 augustus 2012 bestemming: Frankrijk / Muides sur Loire Chateau des Marais, reisperiode: augustus 2012

Bij aankomst zeer gastvrij opgevangen bij de receptie en daar aafgehaald door het gastechtpaar van Country Camp. Naar onze van alle luxe voorziene tent gebracht op een fijne zon / schaduw plek onder de bomen en vlakbij sanitair gebouw. Een week geboekt om te proberen of 't ons beviel, dat worden er dus volgend jaar 2. Een onvergetelijke week in een fijne tent op een gezellige camping in een machtig mooie streek. Nogmaals alle lof voor het gastechtpaar die alles voor je doen om 't naar de zin te maken. Chapeau.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 19 augustus 2012 bestemming: Duitsland / echternacherbruck, reisperiode: juli 2012

Er worden ruime campeerplaatsen beloofd door Country Camp, deze krijg je echt niet. We hadden de krapste plaats op de camping. De omgeving is erg mooi en in Echternach kan je prima uit eten gaan.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 4
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 4
op 3 augustus 2012 bestemming: Luxemburg / echternachterbruck, reisperiode: juli 2012

Wij hebben voor twee weken een tent gehuurd bij country camp op camping Echternachterbruck in Luxemburg,en vonden de omgeving prachtig!Echter de camping was echt minder en vonden de prijs/ kwaliteitverhouding dan ook niet naar behoren. Verder wel een leuke vakantie gehad.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 4
op 26 juli 2012 bestemming: Italië / bolsena, reisperiode: juni 2012

Zeer positief zijn wij over de tent welke wij gehuurd hebben van Country Camp op de camping Lido Village Bolsena. Wij werden zeer hartelijk ontvangen door het gast echtpaar van deze organisatie. Kortom aan te beleven

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 juli 2012 bestemming: Frankrijk / Bretagne, reisperiode: augustus 2011

Perfecte sportieve tunneltent van country camp met ook gewoon prima bedden. De tenten vallen gewoon positief op, dit zou je niet van een huurtent verwachten, meestal zijn dat van die ongezellige maar wel praktische vierkante blokdingen. Er kwamen zo nu en dan mensen van huurtenten van andere aanbieders eens even bij ons vragen of ze mochten kijken! En dan zagen ze dat praktisch en mooi ook bij een huurtent prima samen kunnen gaan. We hadden ook een mooie plek. Niet in een huurstraatje, maar gewoon een losse tent. Er stonden wel meer tenten van country camp maar verspreid over de camping. Bretagne is trouwens geweldig mooi. Op de heenreis hebben we een nachtje in een formule 1 hotel geslapen bij Normandie. Zo konden we daar de invasiestranden bezoeken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 mei 2012 bestemming: Frankrijk / Bretagne, reisperiode: juli 2011

Prima tent van countrycamp. Was erg schoon en was van alle gemakken voorzien. Vriendelijke mensen van Countrycamp. Bretagne is fantastisch! We zijn ook bij le bohat geweest dat was ook een mooie camping. Ook daar trouwens prima ervaring met countrycamp.

Rieneke

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 19 augustus 2011 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2011

Mooie huurtent van country camp, lekker ruim en zo goed als nieuw!

zeer vriendelijk en hulpvaardige medewerkers, compliment

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 11 augustus 2011 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2011

Jammer dat anderen misschien een slechte ervaring hebben maar wij zijn zeer positief over zowel Country Camp, de Tent (heel groot en nieuw en compleet) als de begeleiding ter plaatse. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 5 februari 2011 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2010

Ongelooflijk slecht bedrijf dat Country Camp, veel te duur in vergelijk met hotel of stacaravan, slechte begeleiding op Pommier, slechte informatie, er werd verteld dat tenten schaduwrijk zouden staan, dat was absoluut niet zo. Toiletten op de camping waren erger dan Dixies, Douches op kwartier loopafstand. Allemaal in tegenstelling wat Country Camp ons eerst voorspiegelde toen we boekten.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 2
op 6 oktober 2010 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2009

Prima tent van Country Camp, goede ontvangst.
telefonisch en via mail goed bereikbaar, correcte afhandeling
voor 2011 weer geboekt. Voor info over camping niet alleen afgaan op reisorganisatie, maar ook op internet kijken, dit voorkomt teleurstellingen. De plaats op de camping bepaald vaak in hoge mate hoe je het ervaart (rustig/lawaai, afstand lopen, etc).

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 14 oktober 2009 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2009

Nog nooit heeft een vakantieverhuurder ons zo in de maling genomen als Country Camp. Duur, slechte, zeer slechte voorlichting over de camping, zelfs regelrechte leugens. Schaduw beloven waar geen schaduw is. Rust beloven waar alleen maar drukte is. Kortom.... nooit meer Country Camp!

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 26 oktober 2008 bestemming: Frankrijk / Bretagne, reisperiode: juli 2007

Prachtige camping van Country Camp. Goed ingerichte tenten. Heerlijke bedden. De kinderen hebben genoten. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 maart 2008 bestemming: Frankrijk, reisperiode: juli 2007

Wij hebben het prima naar onze zin gehad!! De tenten van Country Camp waren prima voor elkaar... Ga zo door!!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 7
op 6 januari 2008 bestemming: Frankrijk / Narbonne, reisperiode: juli 2007

Slechte tenten die te duur zijn in verhouding met stacaravan. Afspraken worden niet goed nagekomen en Country Camp is slecht telefonisch bereikbaar.

  • Algemeen 3
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 2
  • Prijs / kwaliteit 1
  • 1