Havi neemt Oad over

Geschreven op 25 april 2018 door Roos

Twee Twentse reisorganisaties fuseren
Twee Twentse reisorganisaties fuseren
De Twentse busreisorganisaties Oad en Havi gaan samenwerken. Oad blijft een zelfstandige reisorganisatie en blijft haar busreizen uitvoeren, alleen de werkzaamheden voor de bussen zullen worden uitgevoerd door Havi. Voor de consument verandert er niets ingrijpend: deze blijft reizen met de vertrouwde Oad-bus en Oad-chauffeur.

De touringcaractiviteiten worden formeel afgesplitst. Oad gaat zich vanaf nu focussen op de touroperating. Dat wil zeggen dat de reisorganisatie zich gaat concentreren op de verkoop van de reizen. In de komende jaren worden dan ook veel nieuwe producten en bestemmingen toegevoegd aan het aanbod van Oad. De focus gaat liggen op de medioren- en de seniorenmarkt.

Havi Travel vervoert zowel nationaal als internationaal groepen en bouwt met deze samenwerking de touringcaractiviteiten verder uit. Naast het rijden met de eigen Havi-bussen, gaat het bedrijf ook met Oad-bussen rijden met het logo van Oad. De Nederlandse vestiging van Havi heeft nu haar hoofdkantoor in Rijssen, maar gaat verhuizen naar Goor, waar Oad ook gevestigd is. 

Nieuws