Oad breidt aanbod binnen en buiten Europa uit

Geschreven op 11 mei 2017 door Renee

IndonesiŽ, mogelijk nieuwe bestemming Oad
IndonesiŽ, mogelijk nieuwe bestemming Oad
De directeur van Oad Touroperating, Arjan Koster, maakte deze week bekend dat Oad het aanbod zal gaan uitbreiden. Dit is te danken aan de sterke groei die de reisorganisatie doormaakt. Hoewel het nieuwe aanbod aan zal sluiten bij het bestaande aanbod is er een belangrijk verschil. Oad zal namelijk naast bestemmingen binnen Europa nu ook bestemmingen buiten Europa aan het aanbod toevoegen.

Op dit moment is Oad nog in gesprek met luchtvaartmaatschappijen over de mogelijkheden voor reizen naar bestemmingen buiten Europa. Mogelijk worden Zuid-Afrika, Amerika, Canada en Indonesië opgenomen in het aanbod van de reisorganisatie, zo liet Koster weten. Dat het nog een lopend proces is mag duidelijk zijn, want de nieuwe reizen zullen waarschijnlijk nog niet te boeken zijn in de komende winter.

Ook binnen Europa zal het aanbod van Oad uitgebreid worden. Met name bestemmingen rond het Middellandse Zeegebied zullen hiertoe behoren. Dit wil niet zeggen dat de reisorganisatie zich zal gaan focussen op plaatsen met massatoerisme.

Nieuws