Oad Reizen wederom beste reisorganisatie

Geschreven op 13 januari 2013 door Vanessa

NIJMEGEN - Oad Reizen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 15 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 8,3. Hiermee heeft Oad Reizen het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Allround' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

Oad Reizen

Oad Reizen is een allround reisorganisatie en biedt reizen aan van warm Mexico tot de Indonesische Archipel. Je kunt kiezen uit een vakantie in meer dan 60 landen. Actieve vakanties, cruises, (exotische) zon- en strandvakanties, excursie- en rondreizen, stedentrips en wintersport: voor elk soort vakantie is Oad Reizen een sterk, vertrouwd én betrouwbare organisatie.

Nieuws