Winterzon Cyprus, Portugal en Spanje bij Oad

Geschreven op 26 juli 2018 door Roos

Cyprus nieuwe winterzonbestemming Oad
Cyprus nieuwe winterzonbestemming Oad
Oad voegt vanaf de komende winter winterzonvakanties toe aan het aanbod. Op deze manier kunnen reizigers nu ook met Oad de strenge Nederlandse winters ontvluchten en genieten van een prettig klimaat. Het betreft 8-, 15- en 22-daagse reizen.

Uniek

Aan de nieuwe winterzonvakanties van Oad is iets unieks. Bij elke reis zitten namelijk twee excursies bij de prijs inbegrepen. Je hebt dus altijd al wat leuks te doen tijdens je winterzonvakantie met Oad. Dit is een uniek concept en hiermee onderscheidt Oad zich van andere reisorganisaties

Toenemende vraag

Oad voldoet met de nieuwe winterzonreizen aan de toenemende vraag van reizigers die vast willen houden aan de huidige zomerse temperaturen. Arjan Koster, directeur van Oad, zegt erover: "Zowel van onze klanten als vanuit de retail krijgen we regelmatig vragen over winterzonvakanties. Om hieraan te voldoen hebben we een aantal mooie reizen samengesteld." De reizen zijn inclusief verblijf met ontbijt en diner (halfpension), bus- of vliegreis, transfers en dan nog de twee excursies. Welke excursies dat zijn is afhankelijk van de bestemming.

Nieuws