Nieuw aanbod Peru RiksjaKids

Geschreven op 6 april 2017 door Renee

Incatrail naar Machu Picchu, Peru
Incatrail naar Machu Picchu, Peru
Peru is een ontzettend divers land waar van alles te beleven is. RiksjaKids biedt nu de mogelijkheid om veel van de activiteiten te combineren in een reis op maat naar Peru. De reisorganisatie heeft een aantal voorbeeldreizen samengesteld die ideaal zijn voor gezinnen met tieners. Elke voorbeeldreis heeft zijn eigen hoogtepunten. Machu Picchu is als absoluut hoogtepunt van Peru tijdens alle reizen te bezoeken.

Andere bestemmingen uit de rondreizen van RiksjaKids zijn bijvoorbeeld Lima, het Titicacameer en Cusco. Voor alle bestemmingen geldt dat er steeds iets speciaals is te doen met het gezin. Zo kun je mountainbiken door de Heilige Vallei, tokkelen door een bergkloof, raften tussen vulkanen en zandsurfen in de woestijn. Bij het Titicacameer kun je zeilen en de panfluit leren spelen.

Het concept van de reizen van RiksjaKids is simpel. Je kiest eerst je favoriete reis uit de voorbeeldreizen. Als je dingen wilt aanpassen geef je dit door bij de reisorganisatie. RiksjaKids stelt vervolgens vrijblijvend een reisvoorstel samen. Op deze manier kan ieder gezin de droomreis maken die bij ze past. Bij de reizen zijn het verblijf in sfeervolle hotels, het vervoer en een aantal excursies inbegrepen. De reizen duren tussen de 16 en 22 dagen en zijn te boeken vanaf €1.095,- per persoon.

Nieuws

Artikelen