RiksjaKids beste aanbieder familiereizen

Geschreven op 18 januari 2016 door Vanessa

Reisgraag Award RiksjaKids
Reisgraag Award RiksjaKids
Omdat (ver) reizen met kinderen steeds populairder wordt hebben wij dit jaar de categorie 'Familiereizen' geïntroduceerd. De eerste reisorganisatie die de award wint in deze categorie is RiksjaKids, onderdeel van Riksja Travel uit Leiden. Het gemiddelde cijfer is maar liefst een 9,0!

Steeds meer gezinnen ontdekken dat reizen met kinderen makkelijker is dan ze van tevoren denken. Met voldoende vrijheid, afwisseling en de juiste activiteiten kun je een land echt goed beleven. Zo genieten niet alleen de kinderen maar ook de ouders zelf volop. Met RiksjaKids reis je individueel. De leukste plekjes zijn van tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen in het land zijn al inbegrepen.

De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs

Nieuws

Artikelen