Vietnam nieuwe bestemming RiksjaKids

Geschreven op 11 juli 2018 door Roos

Bezoek Vietnam met je kinderen bij RiksjaKids
Bezoek Vietnam met je kinderen bij RiksjaKids
Reisorganisatie RiksjaKids heeft de Aziatische bestemming Vietnam toegevoegd aan het aanbod. Je kunt bij Riksja nu individuele reizen op maat laten samenstellen naar deze prachtige bestemming. Het land is ideaal voor kinderen door het aangename klimaat, de vriendelijke mensen en de avontuurlijke omgeving. De reisorganisatie zegt trots te zijn deze reisbestemming aan het aanbod toe te hebben gevoegd.

Denk je aan Vietnam, dan denk je aan loempia's, rijstvelden en streetfood. Enkele hoogtepunten van Vietnam zijn de miljoenen scooters in de stad Hanoi, de groene rijstterrassen in het bergdorpje Sapa, de kleurrijke lampionnen in Hoi An, de duizenden kalksteenrotsen van het UNESCO Werelderfgoed Halong Bay en de tropische palmeneilanden aan de kust, zoals het exotische Whale Island in het zuiden van Vietnam. Kortom, er valt in dit land ontzettend veel te ontdekken met je kinderen. 

Bij Vietnam Kids reis je individueel met je eigen gezin, dus niet in een groep. Op deze manier is de vakantie geheel voor jou en je familie. Mocht je toch graag contact hebben met andere families is dat natuurlijk mogelijk en reis je waar het leuk is ook met anderen mee. Reizen in Vietnam is veilig en afwisselend en als je boekt bij RiksjaKids komen zowel toeristische trekpleisters als onbekende plekjes aan bod.

Nieuws

Artikelen