De leukste excursiereizen van Solmar.nl

Waterval in Nationaal Park Krka
Waterval in Nationaal Park Krka
Waarschijnlijk ken je de reisorganisatie Solmar van de busreizen naar Spanje. Daar zijn ze in 1984 namelijk mee begonnen. De buspendels naar Lloret de Mar, Malgrat de Mar en Salou, wie is hier niet op vakantie geweest?! Maar inmiddels hebben ze veel meer aanbod dan alleen dat. Zo kun op de website van Solmar.nl een vliegreis boeken naar Mallorca, Gran Canaria of de Costa Brava maar je kunt ook een georganiseerde busreis maken naar o.a. Oost-Europa. Daar zijn dan excursies bij inbegrepen. Deze excursiereizen staan bekend als goed georganiseerd met enthousiaste buschauffeurs als reisleiding. Wij hebben de leukste excursiereizen van Solmar voor je op een rijtje gezet.

14 dagen Dalmatië - Kroatië

Combineer cultuur, natuur en historische steden met de gezelligheid van een georganiseerde busreis tijdens de 14-daagse excursiereis in Dalmatië. Deze streek in Kroatië heeft een unieke kustlijn en bestaat o.a. uit de nationale parken Krka, Kornaten en Mljet. Een bezoek aan Nationaal Park Krka met de wereldberoemde Plitvice Meren staat dan ook gegarandeerd op het programma. Net als een stadstour door de historische steden Zadar en Split. Op de heen- en terugreis overnacht je in prima hotels in Duitsland. En naast de 9 overnachtingen in Kroatië maak je nog en uitstapje door 2 nachten in Slovenië door te brengen. Deze 14-daagse reis is op basis van halfpension.

De historische stad Split
De historische stad Split

10 dagen Bloemenrivièra - Italië

Ten westen van de Italiaanse havenstad Genua begint de levendige Bloemenrivièra, die loopt tot aan de Franse grens. Een streek die al eeuwenlang bekend staat als levendig en mondain, met op korte afstand het eveneens mondaine Monaco. Een bezoek aan dit vorstendom staat dan ook zeker op het programma. De wereldberoemde steden San Remo, Portofino en Genua staan op het programma van deze 10-daagse reis waarbij je zelf de keuze hebt of je wel of niet meegaat op excursie. Je reist met een luxe Royal Class touringcar en op bijna alle dagen is het avondeten inbegrepen.

Portofino aan de Bloemenrivièra
Portofino aan de Bloemenrivièra

10 dagen Pineda de Mar - Spanje

Wil je wel graag de gezelligheid van een georganiseerde busreis maar ook de vrijheid om ter plekke te bepalen wat je gaat doen dan is deze 10-daagse excursiereis naar Spanje iets voor jou. Je verblijft 6 nachten in de rustige badplaats Pineda de Mar aan de Costa Brava en er worden 2 excursies georganiseerd die bij de reis zijn inbegrepen: Montserrat en een binnenland excursie. Verder organiseert de buschauffeur diverse optionele excursies waar je vrijblijvend aan mee kunt doen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook zelf te trein nemen naar Barcelona. Tijdens deze reis is op de heen- en terugreis een overnachting in Frankrijk is begrepen.

Klooster van Montserrat
Klooster van Montserrat