Paradijselijke eilanden ook digitaal in kaart gebracht

Geschreven op 2 juni 2012 door Lindsey

Santiago KaapverdiŽ
Santiago KaapverdiŽ

AMSTERDAM - Onlangs heeft de digitale routedienst TomTom een nieuw project opgezet om de tropische eilanden Fiji, Kaapverdië, Mauritius, de Seychellen en St. Lucia in kaart te gaan brengen. De plannen voor het project zijn helemaal uitgedacht, dus is de organisatie voor de uitvoering ervan nu een zoektocht begonnen naar bestuurders die op de eilanden willen rondrijden.

'Map Paradise Project' houdt in dat vijf groepen reizigers ieder twee weken op één van de vijf paradijselijke eilanden vertoeven met als doel alle wegen op het betreffende eiland in beeld te brengen. Om op de eilanden rond te rijden wordt aan de deelnemers van het project een auto ter beschikking gesteld die van allerlei speciale (meet)apparatuur is voorzien. Uiteindelijk kan met het verzamelde materiaal voor ieder paradijselijk eiland een digitale navigatiekaart worden gemaakt.

Alle onkosten die bij het project komen kijken, zal TomTom voor zijn rekening nemen en daarnaast zullen de participanten ook nog eens een beloning van 10.000 euro krijgen.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen