Combinatiereis India en de Malediven

Palmbomen Malediven
Palmbomen Malediven

Binnenkort van plan om op reis te gaan naar India, dan is het goed mogelijk om dit te combineren met de Malediven. Het zijn twee totaal verschillende werelden, ondanks dat de twee landen dicht bij elkaar liggen. Juist om die reden is het enorm leuk om deze twee landen te combineren. In India ontdek je de cultuur en vele bezienswaardigheden. In de drukke winkelsteden zal je de toeterende riksja's snel opmerken. Kom je op de Malediven, dan is het juist net omgekeerd. Hier heerst een oase van rust. Hier kun je heerlijk relaxen op de witte zandstranden en genieten van je cocktail. Ook kun je hier heel veel wateractiviteiten beleven, zoals snorkelen, kanoën, de onderwaterwereld bekijken en nog veel meer. De combinatiereis is goed geschikt voor zowel de cultuur- als de natuurliefhebber. Ook is de combinatiereis prima voor degene die even helemaal tot rust wil komen. Verwacht op de Malediven geen culturele hoogstand, hier kom je vooral voor de zon en het strand. Het fijne van deze combinatiereis is natuurlijk dat je in India terecht kunt voor veel cultuur. 

Heb je weinig kennis van India? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

India

De combinatiereis start meestal in India. Wanneer je tot rust bent gekomen van de vliegreis naar India, kan je de prachtige gebouwen bekijken in de stad waar je bent geland, al dan niet onder leiding van een professionele gids. Vanuit deze stad kun je het land gaan ontdekken en zul je echt keuzes moeten maken. Het land is zo groot dat je niet alles in 1 reis kunt zien. Een van de hoogtepunten van het land is de Tai Mahal. Dit is een wit marmeren mausoleum met een boeiende geschiedenis. Slapen kun je in verschillende accommodaties, zo kun je ervoor kiezen om te overnachten in een luxe paleis met alles erop en eraan. In dit paleis verblijf je als een echte Maharaja of Maharani. Ook kun je tijdens een homestay bij de vriendelijke inwoners van India overnachten.

Hawa Mahal
Hawa Mahal

Malediven

Genoeg cultuur gesnoven in India en nog tijd om te relaxen? Reis dan door naar de Malediven waar je land op de luchthaven van Malé. Vanuit hier word je met een speedboot, watervliegtuig of helikopter naar je hotel gebracht. Eenmaal in het hotel kun je gaan genieten van de heersende rust. Je kunt uitstekend gaan luieren op de zandstranden met zijn palmbomen. Hou je meer van lekker bezig zijn. Dat is ook geen probleem, je kunt diepzeeduiken, snorkelen en zelfs kanoën. Na de reis uit India is de Malediven perfect om even lekker bij te komen van alle indrukken die je hebt opgedaan. Hier kom je weer helemaal tot rust.

Huisjes op de Malediven
Huisjes op de Malediven
Vraag gratis een offerte aan

Cultuur & ontspanning

Het fijne van deze combinatiereis is dus vooral dat je eerst helemaal ondergedompeld wordt in de cultuur van India en daarna helemaal tot rust komt op de parelwitte stranden van de Malediven. Je kunt de reis helemaal zelf invullen en zoveel dagen gaan als het budget of de vrije dagen toelaten. Deze combinatiereis is ook zeer geschikt voor een huwelijksreis.

Snorkelen
Snorkelen

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen