Top 5 luxe hotels in New Delhi

Top 5 luxe hotels in New Delhi
Top 5 luxe hotels in New Delhi

New Delhi is de hoofdstad van India en vormt samen met de stad Delhi en enkele andere kleine steden een gigantisch stedelijk gebied met miljoenen inwoners. De stad is een cultureel centrum en wordt dan ook door veel toeristen bezocht, waardoor je vele hotels vindt in New Delhi. De een heeft natuurlijk wat meer te besteden dan de ander. Onderstaande hotels zijn alleen voor degenen met een heel groot budget. Het zijn dan ook niet voor niets de 5 meest luxe hotels van New Delhi.

Heb je weinig kennis van India? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

1. The Imperial Hotel

Het Imperial Hotel is gebouwd in 1931 en is geheel opgetrokken in koloniale stijl. Het hotel is gelegen in het centrum, op loopafstand van het winkelgebied en New Delhi's hoofdattracties. Het Imperial Hotel heeft 233 kamers en 44 luxueuze suites, allemaal voorzien van een badkamer met marmeren bad. Verder vind je er 7 restaurants, waaronder het gerenommeerde Spice Route, en 2 bars. Ook is er een zwembad, een fitnesscentrum, een balzaal en een groot spa- en beautycentrum. Het hotel is gelegen op een groot stuk land en heeft dan ook prachtige tuinen waar je, midden in New Delhi, kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Bijzonder is dat het Imperial Hotel een hele grote kunstcollectie bezit: de grootste collectie koloniale en postkoloniale kunst van New Delhi en omstreken. Er is dan ook een museum aan het hotel verbonden.

2. Taj Mahal Hotel

Het 12 verdiepingen tellende Taj Mahal Hotel, opgetrokken uit roze zandsteen, is een bijzonder gebouw om te zien. Het hotel heeft 294 kamers en 27 suites, allemaal uitgerust met het best mogelijke comfort. Het hotel heeft zelfs een deel dat alleen voor vrouwen is, om vrouwelijke gasten die alleen reizen te beschermen. Daar zijn ook alleen maar vrouwelijke personeelsleden te vinden. Het hotel heeft verder verschillende zwembaden, een fitnesscentrum, een spa en een eigen shoppingcentrum. Op afspraak kan er ook getennist of gegolfd worden. Het Taj Mahal Hotel is erg populair onder beroemdheden en politici, dus mocht je er slapen, dan zou het best wel eens zo kunnen zijn dat je een beroemdheid tegenkomt.

Vraag gratis een offerte aan

3. The Leela Palace

Het Leela Palace hotel ziet er uit, zoals de naam al doet vermoeden, als een echt paleis. Het hotel telt 260 kamers en suites, allemaal uitgerust met onder andere een HD-tv, een iPod dock met iPod Touch en een luxe badkamer met sfeerverlichting en een tv in de spiegel. Verder heeft elke kamer 24 uur per dag een butler ter beschikking. Het hotel beschikt over 6 restaurants en bars. Op het dak van het hotel vind je een zwembad met prachtig uitzicht. Ook is er een luxe spa te vinden in het hotel, evenals een fitnesscentrum. Extra services die het hotel aanbiedt zijn onder andere een dokter, astroloog en bloemist. Dus mocht je je horoscoop willen weten, dan kun je bij de astroloog terecht.

4. The Oberoi

Het Oberoi Hotel ziet er aan de buitenkant misschien niet zo mooi uit als de voorgaande hotels, maar de faciliteiten en services maken dit ruimschoots goed. Het hotel ligt een stukje buiten het centrum van de stad, naast de Delhi Golf Club. In het Oberoi hotel vind je 300 kamers en suites. Hoe duurder en groter de kamer, hoe hoger de verdieping en hoe mooier het uitzicht. Alle kamers hebben 24 uur per dag beschikking tot een butler. Verder biedt het hotel 5 verschillende restaurants en bars. Ook is er een grote spa waar je vele verschillende ontspannende behandelingen kunt volgen. Je vindt er ook een verwarmd zwembad.

5. ITC Maurya

Dit hotel ligt wat buiten het centrum en meer in het businesscentrum van New Delhi. Het hotel wordt dan ook door vele gerenommeerde bedrijfslieden gebruikt. Het hotel telt 438 kamers, waarvan 25 unieke suites. Het hotel heeft verder 8 restaurants en bars, waar je terecht kunt voor een lekker hapje eten. In de luxe spa van het hotel kun je terecht voor verschillende behandelingen, waaronder een 2 uur durende behandeling met granaatappel. Buiten in de grote tuinen van het hotel vind je een buitenzwembad waar je kunt genieten van de zon.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen