Privé-rondreizen India

Delhi, India
Delhi, India

India is een populaire vakantiebestemming. Het is een land met vele highlights waarvan de Taj Mahal waarschijnlijk de bekendste is. Als je met een privé-rondreis India bezoekt wordt je door een privé-chauffeur door het land gereden. Deze populaire vorm van reizen is steeds meer in trek en het aanbod is divers. Daarom heeft Reisgraag.nl de 4 mooiste privé-rondreizen voor je op een rijtje gezet;

Heb je weinig kennis van India? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

1.

6 dagen Kamelen & kastelen in Rajasthan met Riksja online
Tijdens deze reis kom je langs de bekende plekken van Rajasthan. Hoogtepunten zijn een overnachting in een paleis, Udaipur en de Jaïn-tempels van Ranakpur.

2.

14 dagen Tijgers & Cultuur met NRV Holiday
Je vliegt met KLM naar Delhi, waar je (op dag 2) een mooie rondleiding krijgt. Hoogtepunten van deze reis zijn de safari`s in de 4 wildparken, Agra Fort en Jaipur.

3.

6-daagse privéreis De Gouden Driehoek met Kouni
Deze 6-daagse reis met privé-chauffeur combineert Delhi, Agra en Jaipur met de spookstad Fatehpur Sikri. Je kunt kiezen uit verblijf in sfeervolle, karakteristieke of luxe accommodaties.

4.

17 dagen Land van de Maharadja's met NRV Holiday
Je vliegt met Lufthansa naar Delhi. Hoogtepunten van de reis zijn een spectaculaire safari door de zandduinen, Jaisalmer en een overnachting onder de sterren.

Onze reisexperts hebben veel kennis en ervaring. Ze weten waar ze moeten zijn voor scherpe prijzen en flexibele voorwaarden. Voor de maximale zekerheid zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Onze klanten waarderen ons met een 9,6. Mogen wij u gratis helpen bij het samenstellen van uw vakantie? 

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Ontvang gratis een reischeque
 Flexibele voorwaarden
 ANVR,SGR, Calamiteitenfonds

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen