Tulear

Tulear (Toliara) ligt in het zuidwesten van Madagaskar en heeft ongeveer 200.000 inwoners. Tulear is een belangrijke universiteitsstad. Qua grootte is Tulear de 5de stad van Madagaskar. Je kunt uitstekend duiken en snorkelen in Tulear. De stranden ten noorden en zuiden van de stad hebben prachtige witte stranden. In de zomermaanden (november tot april) wordt er tussen 13.00 en 15.00 uur een siësta gehouden en dan is alles gesloten. In de wintermaanden (mei tot oktober) kan het `s avonds behoorlijk afkoelen. Tulear is het eind- of beginpunt van de klassieke noord/zuid-route en mede daardoor zijn er verschillende hotels te vinden.

Heb je weinig kennis van Madagaskar? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Tulear
Plaatsen in de buurt van Tulear:

Ervaringen

Bezienswaardigheden

Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Tulear

Sarodrano grotten (Tulear)

Vlak bij Tulear liggen de Sarodano grotten. Deze grotten zijn zeer indrukwekkend en je kunt hier heerlijk zwemmen. De Sarodano grotten liggen ten zuiden van Tulear. Het zoete water heeft hier een prachtige heldere kleur. Let op als je er gaat zwemmen, want het water is hier wel wat kouder dan dat je gewend bent.

Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Madagaskar bekijken.

Vervoer

Om je te verplaatsen in Tulear kun je gebruik maken van de pousse-pousse (looptaxi) en de taxi-brousse (minibus). De nationale autoroute RN7 loopt langs Tulear.

Heb je interesse in een reis naar Tulear? We helpen je graag om deze reis naar jouw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9+ in reviews, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring. Vul hieronder jouw wensen in voor jouw vakantie naar Tulear, dan sturen we je gratis een voorstel op maat.

Heeft u interesse in een reis naar Madagaskar? We helpen u graag om deze reis naar uw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9,6 met klantenreviews op TrustPilot, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

Zonder budget geen passend advies.
Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Artikelen

Vraag een offerte aan voor een reis naar Tulear