Oostenrijk wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

Oostenrijk wint de Reisgraag Award
Oostenrijk wint de Reisgraag Award

Oostenrijk heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Bezienswaardigheden gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,4 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit mooie cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. In 2015, 2017 en 2018 won Oostenrijk ook al een Reisgraag Award.

Thiebout van den Bergh (Oostenrijks Toeristenburo): "Het team van het Oostenrijks Toeristenburo is enorm blij met de Reisgraag Award 2019 voor 'Bezienswaardigheden'. De Oostenrijkers betrekken de gasten graag bij het meebeleven van hun cultuur en traditie's maar denk ook aan het spannende landschap met zaken als een Dachtein Skywalk, een prachtige tocht over de Grossglockner Hochalpenstrasse en natuurlijk de talloze andere attractie's zoals het beroemde slot Schönbrunn. Oostenrijk investeert doorlopend in attractieve bezienswaardigheden en het is dan ook fantastisch te horen dat dit alles de juiste snaar bij de Nederlanders heeft weten te raken. Oostenrijk is geliefder dan ooit bij de Nederlanders en noteerde afgelopen jaar twee nieuwe records: voor het eerst bijna 10 miljoen overnachtingen en bijna 2 miljoen aankomsten in 1 jaar tijd vanuit Nederland. De Nederlander voelt zich echt thuis en in de watten gelegd in Oostenrijk. De gezelligheid en hartelijkheid , de ijzersterke prijs/ kwaliteit en hoge kwaliteit van het aanbod, samen avonturen beleven in de natuur, genieten van de lokale producten en...natuurlijk de bezienswaardigheden."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen