Accommodaties voor elk budget in Singapore

Raffles Hotel
Raffles Hotel

Scarlet Hotel

Het Scarlet hotel is het eerste luxueuze boetiekhotel in Singapore, en het hotel met 84 kamers werd in 2004 geopend. Sindsdien heeft het hotel verscheidene onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, zoals de award voor Best Boutique Hotel van TTG Travel en de Singapore Star Award. Warm en gastvrij zijn de woorden waarmee het hotel geassocieerd wordt. Bovendien kan er volop genoten worden van de variëteit in gerechten die in het restaurant van het hotel aangeboden worden.

Scarlet
33 Erskine Road
Singapore 069333

Heb je weinig kennis van Singapore? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Perak Hotel

Het Perak Hotel is als een ideale thuiskomst, ook al ben je van thuis weg. Het is ideaal voor reizigers en kleine groepen die een unieke mix tussen traditie en moderne voorzieningen kunnen waarderen. Het Perak Hotel is gelegen in Little India, waar vanuit makkelijk de rest van de stad gezien kan worden. Na een drukke dag kom je volledig tot rust in het Perak Hotel!

Perak Lodge Hospitality Pte Ltd
12 Perak Road
Singapore 208133

Raffles Hotel

Ontdek de betekenis van luxe in het Raffles Hotel, gelegen in het zakelijke- en financiële hart van Singapore. In 1987 werd dit prachtige hotel tot Nationaal Monument verklaard, en na restauratie en heropening in 1991 is dit hotel een waar lust voor het oog en geliefd vanwege de geweldige gastvrijheid, service en faciliteiten. Het hotel heeft al vele awards en andere prijzen op zijn naam staan, zoals de award voor Best Luxury Hotel en Beste Hotel van Azië. Vele beroemdheden, schrijvers en royalty's hebben hiervan al mogen genieten.

Raffles Hotel Singapore
1 Beach Road
Singapore 189673 Vraag gratis een offerte aan

Hostel One66

Hostel One66 is een zeer gewaardeerd en goedkoop hostel, wat meer lijkt op een thuiskomst dan een hostel. Dit residentiële appartement in een buitenwijk biedt 10 slaapplaatsen en heel veel lokaal karakter. Proef en beleef de echte sfeer van Singapore in het Hostel One66!

Singapore Hostel One66
Woodlandsstreet 13 #01-545
Singepore 730166

Gallery Hotel

Het Gallery Hotel is een echt hip hotel, ook wel H.I.P. – Highly Individual Property. Het is het eerste van zijn soort in Singapore en omgeving. De sterke ontwikkeling van dit nieuwe merk presenteert de geboorte van de 'SMART ROOMS', waarbij alle kamers zeer interactief zijn en gasten zelf bij voorkeur de omgeving van alle faciliteiten binnen het hotel en diensten creëren. Het hotel is meerdere malen genomineerd voor “Best Accommodation Experience”.

Gallery Hotel
1 Nanson Road
Singapore 238909

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen