Top 5 excursies Singapore

Changi airport
Changi airport

Ben je op zoek naar een kimono, strandjurkje of een poncho voor je kinderen? Ga dan snel naar https://www.silentbeach.nl/ en gebruik de kortingscode Reisgraag10 voor 10% korting!

In Singapore kun je tal van excursies bijwonen. Helaas is de vakantie vaak te kort om al het moois te zien van dit prachtige Aziatische land omdat Singapore meestal als een stopover op weg naar Azië wordt bezocht. Om de keuze vergemakkelijken heeft Reisgraag.nl een top 5 opgesteld met de leukste excursies van Singapore die je absoluut niet mag missen.

Heb je weinig kennis van Singapore? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

1. Sentosa Island Tour

De nummer 1 excursie van Singapore is de Sentosa Island Tour. De excursie begint met een ontspannende rit naar Mt. Faber voor een kabelrit naar Sentosa Island en een panoramisch uitzicht over 's werelds drukste haven. De reis zal worden voortgezet naar Underwater World, dat één van de grootste aquariums van de wereld is. Het heeft een 83 meter lange acryltunnel met een spectaculair uitzicht op het zeeleven. De volgende stop is bij de Dolphin Lagoon, waar je de kans krijgt om te genieten van de prestaties van intelligente roze dolfijnen. Na het spotten van dolfijnen stap je op het eiland in een pendelbus die je brengt naar de Merlion, dat op een 23 meter hoge heuvel ligt. Vanaf hier heb je niet alleen een panoramisch uitzicht over Sentosa zelf, maar ook over de gehele zuidkust van Singapore. De reis eindigt met een busrit via de Causeway Link naar het vasteland van Singapore.

2. Singapore City Tour

De excursie die op de tweede plek staat is de Singapore City Tour. Tijdens deze excursie ontdek je de geschiedenis, cultuur en lifestyle van het multiraciale Singapore. De tour begint met een wandeling door de kleurrijke straten van Little India waar je overweldigd wordt door de grote hoeveelheid activiteiten die plaatsvinden in alle hoeken en gaten. De reis zet zich voort naar de Esplanade, een zeer luxe theater dat zich bevindt in Marina Bay. Vervolgens rijdt je via het Financial District door naar Chinatown, een dichtbevolkte wijk met vele immigranten. Tijdens de excursie breng je ook een bezoek aan de unieke winkels en de oudste hindoeïstische tempel van Singapore, de prachtige Sri Mariamman Tempel. De laatste stop is bij de Singapore Botanic Gardens, de 'groene long' van het stadscentrum. In deze 52 hectare grote tuin ervaar je de rust wanneer je uitkijkt op de kleurrijke National Orchid Garden, ofwel de orchideeëntuin. Vraag gratis een offerte aan

3. Universal Studios Singapore

Ook een interessante excursie is de Universal Studios Singapore, waar je tijdens achtbaanritten de spannende wereld van magie ervaart. Tijdens deze excursie zul je verblind en verrast worden door het meeslepende entertainment dat het witte doek tot leven brengt. Onder de achtbanen en attracties zit onder meer de Battlestar Galactica, 's werelds hoogste achtbaan. Ook erg leuk is Far Far Away Castle, het eerste kasteel uit de wereld van Shrek. Het grootste spektakel is gebaseerd op de film Waterworld. Hier komt de film opnieuw tot leven in een vloedgolf van dodelijke stunts, explosies en spannende acties.

4. Singapore Flyer & Night Tour

De excursie die op de vierde plek staat is de Singapore Flyer & Night Tour. De Singapore Flyer is met een hoogte van 165 meter het grootste reuzenrad ter wereld. Gedurende 35 minuten kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de Marina Bay en het eiland. Niet alleen het reuzenrad, maar ook de grote hoeveelheid winkels, restaurants, activiteiten en faciliteiten kleuren de omgeving. De tour zal verder gaan naar het centrum van Mustafa in Little India, waar het winkelcentrum van Singapore te vinden is dat 24 uur per dag geopend is. Na een diner zul je een bezoek brengen aan de bijzondere Fountain of Wealth vóór een geplande stop van 30 minuten in Chinatown. De tour eindigt met een zogeheten 'Bumboat ride' in een traditionele Junk. Het leuke hiervan is dat de bus transformeert in een boot.

5. Dinner Cruise

De vijfde excursie is de Dinner Cruise. Als de schemering valt, ga je bij deze tour een romantische havencruise maken. In een koele lucht kun je verscheidene bezienswaardigheden bewonderen waarover je een interessante uitleg krijgt. Zodra de zon ondergaat, begint het diner. Het is een internationaal buffet dat de betoverende avond helemaal compleet maakt.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen