Porlamar

Kathedraal op Plaza Bolivar in Porlamar
Kathedraal op Plaza Bolivar in Porlamar

Porlamar ligt aan de zuidoostkust van Isla Margarita en is de bruisendste stad van het eiland. De stad ligt direct aan zee en heeft meerdere stranden. Een heerlijk strand is Playa Caracola. Maar ook Playa Bella Vista en Playa Los Uveros zijn een bezoek waard. In Porlamar ontdek je de vriendelijkheid van de lokale bevolking. Je kunt er heerlijk flaneren langs de brede avenidas, winkelen en de verfrissende drankjes en smakelijke hapjes proberen.

Heb je weinig kennis van Venezuela? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Porlamar
Plaatsen in de buurt van Porlamar:
 • La Asunciˇn (8 km)
 • Ervaringen

  Bezienswaardigheden

  Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Porlamar

  Markt in Porlamar (Porlamar)

  In Porlamar wordt een markt gehouden die een attractie op zich is. Dit is de El Mercado de los Conejeros. De markt is elke dag geopend tot 14:00 uur. Je kunt er allerlei spullen vinden en er zijn tal van zitplaatsen waar je kunt genieten van de omgeving. Vooral op het Plaza Bolivar is er veel te doen.

  Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Venezuela bekijken.

  Vervoer

  Del Caribe International General Santiago Marino Airport (PMV) ligt op 25 km buiten Porlamar en vanaf hier is een directe verbinding met veel Europese plaatsen en steden in Noord-Amerika en Zuid-Amerika. In de stad kun je veel te voet verkennen maar ook taxi's zijn relatief goedkoop en veilig.

  Geschiedenis

  Porlamar werd in 1536 gesticht, 40 jaar nadat Christopher Columbus het eiland ontdekte.

  Heb je interesse in een reis naar Porlamar? We helpen je graag om deze reis naar jouw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9+ in reviews, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring. Vul hieronder jouw wensen in voor jouw vakantie naar Porlamar, dan sturen we je gratis een voorstel op maat.

  Heeft u interesse in een reis naar Venezuela? We helpen u graag om deze reis naar uw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9,6 met klantenreviews op TrustPilot, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring.

  Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

  Zonder budget geen passend advies.
  Uw gegevens

  * = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

  Artikelen