Schrijf een ervaring over Valk Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Valk Vakanties

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1097 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
7,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
Kras
6,3
op basis van 505 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 2 met 20 resultaten

op 15 januari 2020 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2019

De 8 daagse "gezellige en feestlijke" kerst cruise van 22 tm 29 dec op het schip Switzerland II was helaas een ontzettende afknapper voor mijn ouders en mede passagiers. Het eten was ronduit slecht, soms zelfs smerig, de dure, vooraf geboekte en betaalde bustoer door Straatsburg ging niet door, en 80 euro voor 1 uur in de rondvaartboot is ronduit schandalig. Oudjes met rollators een kilometer laten lopen en aansporen om op te schieten, om te huilen... Wifi aan boord betaald, en het werkt niet, het "gala diner" ? Laat dat gala er maar vanaf, er zijn mensen die 8 dagen weinig tot niets gegeten hebben. Bijna 2000 euro lichter, voor 1 grote teleurstelling, en ongeloof dat dit de naam Van der valk mag dragen. Mijn ouders zijn van de oude stempel en hebben een brief gestuurd, ik doe het hier voor hen. De 2 is voor het personeel aan boord, die alleen Engels spreken (het gros van de passagiers niet) die ontzettend hun best hebben gedaan om van niets iets te maken.. Heel erg jammer, mijn ouders klagen zelden of nooit, maar dit kan echt niet, ik had ze de luxe droom kerstcruise gegund zoals het beschreven was in hun brochure en doe daarom deze revieuw

  • Algemeen 2
Reactie van Valk Vakanties: Goedemorgen,

Vervelend om te vernemen dat de reis voor uw ouders niet naar wens is geweest.
Kunt u ons een email sturen (info@valkvakanties.nl) met uw telefoonummer zodat wij spoedig contact met u op kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,
Van der Valk Vakanties
op 6 januari 2020 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Indrukwekkende kerstreis Berlijn. Goede ervaren chauffeur Jan en gepassioneerde reisgids Koen. Hotel v.d.Valk Brandenburg Berlijn heeft nette kamers en vriendelijk personeel.
Wij zijn trouwe gasten bij v.d.Valk hotels maar het avondeten was v.d.Valk onwaardig met als dieptepunt 1e Kerstdag.
Heel jammer van een mooie reis die dan door het eten niet was wat we er van verwacht hadden.

  • Algemeen 6
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw Van Engelen,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg jammer dat het avondeten niet aan u verwachtingen heeft voldaan. Wij zijn blij dat u verder wel een leuke reis heeft gehad.

Hopelijk tot ziens!




op 30 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Er was een zeer interessante reis samengesteld.
Goed hotel van der Valk Brandenburg Berlijn.
Jan, de chauffeur/reisleider was een goed onderlegd persoon en
fijne gesprekspartner !!. En alles was goed geregeld.

  • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste meneer De Smet,

Bedankt voor uw positieve reactie! Wij zijn blij dat u zo'n leuke reis heeft gehad. Natuurlijk sturen wij uw compliment door naar onze chauffeur Jan.

Graag tot ziens!
op 3 januari 2019 bestemming: Duitsland / Melle, reisperiode: december 2018

Een matige reis met zeer matige uitstapjes. Staat in geen vergelijk tot de reis naar Spornitz. Er is geen rookvrije ruimte. Zowel in de lobby als de bar wordt constant gerookt. Wij spraken Duitsers uit de omgeving die speciaal naar dit hotel komen omdat ze er lekker sigaren kunnen roken. Het eten is voor van der Valk zeer matig met erg weinig keus. De chauffeur was een prima chauffeur maar beslist geen reisleider. Mijn vrouw was ook nog eens jarig maar in tegenstelling tot vorig jaar werd daar door van der Valk geen aandacht aan besteed. De kamers zijn zeer ruim en mooi, dat wel. Al met al een reis die ik niet zou aanbevelen.

  • Algemeen 5
Reactie van Valk Vakanties: Beste Wim, geachte heer Kuijvenhoven,

Hartelijk dank voor uw review.
Wat vervelend om te horen dat u deze (bus)reis naar hotel Melle in Duitsland en het eten aldaar als matig heeft ervaren. Aan het rookgedrag ter plaatse kunnen wij helaas weinig veranderen. Onze reisleiding had natuurlijk wél aandacht moeten besteden aan de verjaardag van uw vrouw, excuses daarvoor. Overigens bieden wij geen reizen aan naar Spornitz, dus een antwoord op uw vergelijking met die betreffende reis moeten wij u helaas verschuldigd blijven.

Wij hopen dat wij u in de toekomst nog wel eens mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 26 december 2018 bestemming: Duitsland / Moers, reisperiode: juli 2018

Kamer was goed, ontbijt buffet geweldig!

  • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Nel, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie naar Duitsland zo goed is bevallen en dat het hotel en ontbijt naar wens was. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 21 december 2018 bestemming: Duitsland / Dusseldorf, reisperiode: december 2018

Stipt op tijd opgehaald en een vlotte reis gehad.voldoende om te winkelen en daarna afgezet in het hotel .een mooi valk hotel met sauna relax ruimte waar we heerlijk uit konden rusten.vogende dag naar oberhousen en op tijd weer vertrokken naar huis. Aardige chauffeur /reisleider die alles goed uitlag

  • Algemeen 9
Reactie van Valk Vakanties: Beste Janneke, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw busvakantie naar Duitsland zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat het hotel naar wens was en onze chauffeur (met dank aan Valk Tours) en reisleiding vriendelijk. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: Nederland / Mini cruise, reisperiode: november 2018

Het is altijd super gezellig en top verzorgd

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw van de Kuijp - Pols, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie in eigen land zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: Oostenrijk / Oberau, reisperiode: juli 2018

Zeer onpersoonlijk .kleine kamer was zeer gedateerd . Alles op automatische piloot.Eten sloeg nergens op.

  • Algemeen 5
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer Vuijk, hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw verblijf in Dorferwirt Oostenrijk niet geweest is zoals u verwacht had. Met de door u gegeven feedback gaan wij aan de slag, wij zullen hier ook melding van maken bij het hotel. Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog wel eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 19 december 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Top locatie

  • Algemeen 10
Reactie van Valk Vakanties: Beste Anita, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat uw vakantie zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
op 18 december 2018 bestemming: Duitsland / Melle, reisperiode: december 2018

Leuke reis ,goed hotel gezellige groep

  • Algemeen 8
Reactie van Valk Vakanties: Beste heer/mevrouw van Os, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat deze vakantie naar Duitsland u zo goed is bevallen. Uiteraard hopen wij u in de nabije toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens één van de reizen van Van der Valk Vakanties. Graag tot ziens!
  • 1
  • 2
  • Volgende