Kleinschalige Allsun hotels

Het zwembad van Allsun Riviera Playa
Het zwembad van Allsun Riviera Playa
Houd je van luxe, maar niet van grote hotelcomplexen waarin je kunt verdwalen? Dan zijn de kleinschalige hotels van Allsun misschien wel wat voor jou. Allsun is onderdeel van Alltours en heeft een hoge standaard wat betreft luxe en heeft ook enkele kleinere hotels op Mallorca in het aanbod. Deze variëren van 59 kamers tot 118 kamers. Welke dat zijn lees je in dit artikel.

Amarac

Het viersterrenhotel Amarac in Cala Millor telt maar 59 kamers en is daarmee het kleinste hotel van Allsun. Omdat het is gelegen aan het strand, heb je vanaf het dakterras een prachtig uitzicht op de zee. Het is een echt designhotel met eersteklas service.

Het dakterras van Amarac
Het dakterras van Amarac

Amarac Suites

Het (iets) grotere zusje van Amarac is Amarac Suites, 100 meter verderop. Dit viersterrenhotel is voor de zomer van 2017 compleet gerenoveerd. Het hotel heeft 60 kamers verdeeld over 6 etages. Verder is er een zwembad en een zonneterras.

Luxe suite van Amarac Suites
Luxe suite van Amarac Suites

Rossella

Hotel Rossella ligt ook in Cala Millor en is een echt familiehotel. Er is een kidsclub en er worden verschillende sporten aangeboden. Vermaak je in het grote zwembad of kom tot rust op een van de zonneterrassen. Rossella heeft vier en een halve ster en 118 kamers.

Hotel Rossella
Hotel Rossella

Riviera Playa

Riviera Playa in Playa de Palma is klein maar fijn. Het telt 98 kamers verdeeld over 6 etages. Het hotel is voor de zomer van 2017 volledig gerenoveerd en de kamers zijn modern en stijlvol ingericht. In Riviera Playa vind je geen jongeren: het is een adult only hotel. Er zijn kamers met zeezicht beschikbaar.

De moderne kamers van Riviera Playa
De moderne kamers van Riviera Playa

Nieuws

Artikelen