De populairste campings van Roan Campingvakanties

Stacaravan in Altomincio Family Park
Stacaravan in Altomincio Family Park
Roan Campingvakanties verzorgt al 32 jaar campingvakanties voor gezinnen. Zou jij in een Roan tent of stacaravan willen overnachten? Van de 82 campings die ze aanbieden, verdeeld over zeven landen, hebben wij een selectie gemaakt van de zes populairste campings van Roan Campingvakanties. Ben jij ook benieuwd naar een Roan vakantie? Lees dan verder. 

Zaton Holiday Resort in Kroatië

De 4-sterren camping Zaton Holiday Resort ligt slechts op een kilometer afstand van het centrum Nin en heeft een gezellige boulevard langs het zandstrand. Dit strand loopt langzaam af, wat het veilig maakt voor kinderen. Op het resort is er voldoende te doen. In de centrale hoofdstraat van de camping is het gezellig druk en kan je plaats nemen op een van de talrijke terrasjes. Iedere avond is er animatie of livemuziek in het amfitheater waar maar liefst 700 personen in passen. Voor kinderen is er een speeltuin en ze kunnen een ponytocht maken langs het strand. Voor de jeugd zijn er sporten te beoefenen en ze kunnen naar de grootste discotheek van Kroatië, 'Saturnus', die te voet bereikbaar is. 

Zaton Holiday Resort
Zaton Holiday Resort

Pra'delle Torri in Italië

Camping Pra'delle Torri ligt aan de Adriatische kust en is erg kindvriendelijk. De camping beschikt over een megagroot kinderzwembad met speeltoestellen en glijbanen. Het is het grootste kinderbad van Europa wat veel waterplezier brengt. Daarnaast ligt de camping direct aan een zandstrand dus voor zon, zee en strand zit je hier ook goed. Voor entertainment op de camping is een professioneel animatieteam aanwezig die je bezig houdt met sport en spel voor de hele familie. Dat het een kindvriendelijke camping is blijkt ook uit het minipretpark waar speeltoestellen en een achtbaan te vinden zijn. Tevens is er iedere avond een animatieprogramma met onder andere cabaret, musicals en theater. 

Pra'delle Torri
Pra'delle Torri

Altomincio Family Park in Italië

Deze camping bestaat uit hogere en lagere gedeelten waarbij vele planten en groenstroken te zien zijn. Op slechts zeven kilometer afstand ligt het Gardameer en de plaats Peschiera del Garda. De camping is een ideaal startpunt voor verschillende leuke uitstapjes naar toeristische plaatsjes of attractieparken. De camping Altomincio is vooral populair om haar zwembadcomplex. Kinderen kunnen glijden van de drie glijbanen en de lagunabaden hebben een zachte bodem. Bij de Frog's bar bij het zwembad kunnen kinderen zelf bestellen aangezien alles op hoogte van kinderen is gemaakt. Daarnaast staat er sinds 2018 iedere ochtend een foodtruck klaar waar onder andere verse broodjes, kaas en melk gekocht kunnen worden. 

Altomincio Family Park
Altomincio Family Park

Union Lido in Italië

Op de camping Union Lido zijn genoeg faciliteiten te vinden. Zo kan je meedoen aan karaoke of genieten van shows en muziek in de Cavanaclub. Als je sportief bezig wil zijn kan je hier surfen, duiken, golven of tennissen. Er is zelf een minikermis op de camping, Funny World, compleet met waterbaan en achtbaan. Kinderen worden dagelijks bezig gehouden door het Nederlandse animatieteam. Tegenover de camping kan je gebruik maken van voetbalvelden, minigolf of bezoek de paarden op de manege. Als je de omgeving wil ontdekken kan je makkelijk een fiets huren op de camping.

Union Lido
Union Lido
It

Norcenni Girasole Club in Italië

Deze Roan camping is voor het hele gezin en is gelegen in het hart van Toscane. Je kan hier diverse sporten beoefenen zoals basketbal, minigolf en boogschieten. Als je avontuurlijke sporten zoekt ben je bij deze camping aan het juiste adres. Je kan hier namelijk rijden op een mini quadbaan, klimmen op een klimmuur of in een klimparcours. Liever wat ontspanning? Dan bezoek je het wellness centrum op de camping voor een massage, schoonheidsbehandeling of het Turkse stoombad. Daarnaast heeft de camping in 2018 het nieuwe concept ANTS (Activity, Nature, Training, Sense) ingevoerd wat ontspanning, sport en vakantie samenbrengt. Een apart vakantiepark binnen Norcenni Girasole staat in het teken van biologische voeding en fitness. 

Norcenni Girasole Club
Norcenni Girasole Club

Bella Italia in Italië

Bella Italia heeft een vriendelijke atmosfeer en ligt direct aan het Gardameer. Huur een waterfiets of roeibootje en vaar over het meer. Op de camping vindt de hele dag door animatie voor jong en oud plaats. Overdag worden en workshops, spelletjes en toernooien georganiseerd door het animatieteam. 's Avonds kan je genieten van muziek en shows. Als je van zwemmen houdt is Bella Italia ideaal met haar acht zwembaden waar je gebruik van kan maken. Excursiemogelijkheden zijn er ook volop. Boek op de camping bijvoorbeeld tickets voor een opera in de arena van Verona of ga een dagje shoppen in modestad Milaan

Bella Italia
Bella Italia