Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Drie nieuwe Griekse bestemmingen bij Ross Holidays

Geschreven op 22 november 2017 door Roos

Mérichas op het eiland Kythnos
Mérichas op het eiland Kythnos
Reisorganisatie Ross Holidays heeft drie nieuwe bestemmingen aan het aanbod toegevoegd. Het zijn de eilanden Syros en Kythnos en Argolis, een regio in het oosten van de Peloponnesos. De reisspecialist biedt hiermee meer mogelijkheden voor de reizigers die geïnteresseerd zijn in Griekenland als reisbestemming.

Argolis

Argolis bevindt zich in het oostelijke deel van de Peloponnesos. Het gebied heeft veel historie en er zijn hier veel opgravingen verzameld. Daarnaast biedt Argolis prachtige natuur en schitterende stranden. Je kunt hier heerlijk genieten van rust. Je kunt er kiezen uit 5 bijzondere accommodaties.

Syros

Het eiland Syros is het middelpunt van de Cycladen. In de haven vind je imposante jachten en de stadjes ademen sfeer uit. Als je hier rondloopt, lijkt het alsof je je in een waar openluchtmuseum bevindt. Op Syros biedt de reisorganisatie nu 4 accommodaties aan.

Kythnos

Op Kythnos - ook onderdeel van de Cycladen - vind je talrijke witte huizen, gezellige stranden, schilderachtige straatjes en prachtige zonsondergangen. Kythnos is een onontdekt paradijsje met een geweldige kustlijn. Op het eiland heeft Ross Holidays vooralsnog 3 accommodaties.