Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe trekkings bij Ross Holidays in 2017

Geschreven op 8 december 2016 door Roos

De Samaria kloof op Kreta
De Samaria kloof op Kreta
In samenwerking met professionals heeft reisorganisatie Ross Holidays nieuwe trekkings samengesteld in prachtige, ongerepte gebieden in Griekenland voor de maanden mei en september. Je wordt begeleid door een ervaren Engelstalige gids. Je bagage wordt netjes met je mee getransporteerd. De wandeluren bij deze reizen variëren van vier tot acht uur op een dag. Maak jij graag lange, avontuurlijke wandelingen? Bekijk dan eens de nieuwe trekkings van Ross Holidays in 2017.

Zagoria

In de regio Epirus in het noordwesten van Griekenland, ligt het gebied Zagoria. In kleine groepen kom je op de mooiste plekken van dit bergachtige landschap. De trekking duurt zes dagen, waarin je gemiddeld vijf uur per dag wandelt. Een goede conditie is vereist: de tocht wordt uitgevoerd volgens wandelniveau B. Prijzen voor deze avontuurlijke trekking zijn vanaf €989,- per persoon inclusief vlucht, verblijf en de beschreven maaltijden en transfers.

Pilion

Het schiereiland Pilion is prachtig. Ook tijdens deze trekking wandel je gedurende zes dagen gemiddeld vijf uur per dag. Je wandelt door mooie berggebieden, stranden aan de Egeïsche Zee, dorpjes met kerken en oude huizen en over bijzondere, oude bruggen. Het wandelniveau van deze trekking is ook B. Prijzen beginnen bij €1.079,- en zijn inclusief vlucht, verblijf en beschreven maaltijden.

De prachtige kust van Pilion
De prachtige kust van Pilion

Kreta

Op Kreta kun je ook prachtige wandelingen maken. Je begint in het westen van het Griekse eiland, in Chania. Gedurende vijf dagen loop je gemiddeld 5,5 uur per dag. Het wandelniveau is B en de prijzen zijn vanaf €1.129,- inclusief vlucht, verblijf en beschreven maaltijden. Tijdens deze reis wandel je door bijzondere kloven, ruïnes en berggebieden en langs de kust. Ook een bezoekje aan het strand is tijdens deze reis zeker mogelijk.