Schrijf een ervaring over Ross Holidays en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe wandelarrangementen bij Ross Holidays in 2017

Geschreven op 7 december 2016 door Roos

Kefalonia is een van de wandelbestemmingen
Kefalonia is een van de wandelbestemmingen
Ross Holidays heeft in samenwerking met ervaren gidsen nieuwe wandelarrangementen samengesteld op diverse mooie bestemmingen in Griekenland. Zowel in de zomer als in de winter kan er worden gekozen voor verschillende wandelreizen.

Winterwandelen

Samen met Atropa Travel heeft Ross Holidays twee reizen samengesteld in Pilion en op Kreta. De wandelreizen zijn inclusief vluchten, ruim- en handbagage, belastingen, transfers, verblijf, activiteiten, maaltijden en persoonlijke toeslagen bij een tweepersoonsbezetting. De prijs voor 7 dagen naar Pilion is vanaf €799,- p.p. en naar Kreta begint de prijs bij €899,- p.p. Je wandelt door prachtige natuurgebieden en langs bijzondere gebouwen, steden en dorpjes.

Zomerwandelen

De wandelarrangementen voor de zomer zijn inclusief 3 of 4 wandeldagen, waarbij je terugkeert naar je eigen vakantiewoning. Het vervoer van en naar je accommodatie of de luchthaven is daarbij inbegrepen. De bestemmingen zijn Lefkas, Kefalonia, Zakynthos, Epiros, Pilion, Peloponnesos, Kythira, West-Kreta en Zuid-Kreta. De wandeltochten zijn prima te doen voor iedereen met een normale, energieke conditie. De arrangementen zijn inclusief deskundige, meestal Engelstalige wandelgids. Prijzen zijn vanaf €85,-.